QUEEN MARGARET UNIVERSITY, EDINBURGH

(Universitet)

Queen Margaret University, Edinburgh (QMU) ble grunnlagt i 1875 og har i dag rundt 4000 studenter. Siden innvielsen har QMUs bidrag til utdannelse vært både viktig og merkbar ved at universitetet har fokusert sin ekspertise på saker som pressende sosiale behov og nød og ved å engasjere seg direkte i lokalmiljøet. Samtidig har skolen vist sterk tilpasningsdyktighet med hensyn til en forskningsagenda i rask utvikling. Universitetets fagretninger omfatter ulike spesialiseringer innen helseomsorg, business og ledelse, samfunnsvitenskap, drama og teatervitenskap, noe som gjenspeiler universitetets yrkesrettede tyngdepunkt. Siden Queen Margaret er et lite universitet betyr en kan tilby sine studenter en atmosfære som er både trivelig og støttende.

Akademiske styrker
I den siste ”Teaching Quality Assessments” (dvs. en evaluering av undervisningen ved universitetene i Storbritannia) fikk QMUC bedre resultater enn alle andre universitet i samme kategori som fikk universitetsstatus i 1992 (red.anm. i 1992 ble flere universitet omgjort fra høyskoler til universitet) og to andre eldre universitet. QMUC var vidt ansett som Storbritannias beste University College (London Times 2005 kvalitetsvurdering). Skolens fokus på kvalitet ble igjen bekreftet når QMUC mottok utmerkelser for fremragende kvalitet innen  forskning i kostholdslære og ernæring (Dietetics and Nutrition), samt fysioterapi. En annen indikator på QMUCs gode forskningsresultater kom i 2002 når tale- og språkvitenskap vant den anerkjente Queen’s Anniversary prisen.  QMUC har også et strålende studie innen alt som har med drama og skuespill å gjøre og ansees som en av Storbritannias beste innen dette feltet.

Fasiliteter

QMU har bygget et imponerende nytt campus, som ligger sørøst i Edinburgh ved Musselburgh. Det vil ta omkring 6 minutt fra Campus til sentrum i Edinburgh. Det nye campuset er en spennende akademisk og sosial småby med høyteknologiske bygninger og flotte grøntarealer. Campus inkluderer studentboliger, studentorganisasjonens bygning, innendørs og utendørs idrettsfasiliteter, et utvalg av restauranter og kafeer, en butikk, en barnehage og mye mer. Noe undervisning (Teater) foregår på et teater i Edniburgh sentrum.

 

QMU har som mål å tilby omgivelser som har læringsmuligheter 24 timer i døgnet, syv dager i uken, hvor fasilitetene inkluderer et læresenter som skal kombinere IT-fasiliteter og bibliotek med fleksible lære- og undervisningsplasser. Utformingen tar hensyn både til det 21. århundrets studenter og QMUs nåværende studenter. Eksempler på dette er de multifunksjonelle laboratoriene og klinikkene som etter planen skal støtte studentenes læringsprosess i de ulike helsefagene. I tillegg vil teateret på campus gi studentene muligheten til å kose seg med forestillinger fremført av studenter på drama og kreative studier.

Studentliv

Rundt 12 prosent av studentene som studerer ved QUM er internasjonale og kommer fra mer enn 50 ulike land. International office tilbyr støtte for et voksende antall internasjonale studenter, med en ”kom innom når som helst” filosofi, for å sikre at studentene har tilgang til all den informasjon og råd de trenger til enhver tid.

 

Den første uken før undervisningstimene starter får utenlandske studenter muligheten til å finne seg til rette i de nye omgivelsene. Det arrangeres internasjonale samlinger for å hilse på andre internasjonale studenter og å ønskes velkommen til universitetet. Det blir videre informasjon om mye annet nyttig, som f.eks. å bo og studere i Skottland og ”the Fresh Talent Scheme” (hjelp med å finne jobb i Skottland etter studiene). Studenter kan delta på ulike aktiviteter som inkluderer en busstur i byen Edinburgh. Det organiseres arrangment året rundt av forskjellige studentforeninger noe som alltid gir studentene muligheten til å samles og å få gode venner og spennende opplevelser.

Dersom du ønsker mer informasjon om dette universitetet, inntakskrav og lignende, så ta kontakt med offisiell representativ i Norge, Across the Pond.

Skolens hjemmeside: http://www.qmu.ac.uk/

Les mer om QUEEN MARGARET UNIVERSITY, EDINBURGH

Studiemuligheter hos QUEEN MARGARET UNIVERSITY, EDINBURGH

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om QUEEN MARGARET UNIVERSITY, EDINBURGH

Annonser:

 
KUNST OG DESIGN

TEKNOLOGI OG INNOVASJON
 
HELSE OG PSYKOLOGI
 
HR, MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

NETTSTUDIER
 
FORNYBAR ENERGI
 
SYKEPLEIE, SOSIONOM, VERNEPLEIE

TEORI FAGPRØVEN
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
LOGISTIKK
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING


VID


Drømmer du om en utdannelse hvor du kan jobbe med mennesker, og hvor både faglig kunnskap og evnen til å forstå og samhandle med andre står sentralt? VID vitenskapelig høgskole er en av landets eldste og største private høgskoler. Se våre studier innen:

SykepleieSosialfag Helsefag Sosial bærekraft | Familieterapi Ledelse Barnevern Teologi og religion |

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høgskolen i Østfold


Høgskolen i Østfold har et aktivt og spennende studentmiljø. Studentsamfundet arrangerer quiz, fester og festivaler. Samfundet organiserer også andre aktiviteter, som revy, kos, og studentidrett. Se våre studier innen:

Helse og velferd | Ingeniør | Samfunnsfag og språk | Økonomi, administrasjon og ledelse | Informasjonsteknologi | ØLærerutdanning og pedagogiske fag | Scenekunst

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Kristiania


Kristiania leverer forskning og utdanning på fagskole, bachelor, master og doktorgradsnivå innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Se alle våre studier innen:

Helse og psykologi | HR, markedsføring og kommunikasjon | Kunst og design | Teknologi og innovasjon

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet


NMBU har studiar og forsking som møter dei store globale spørsmåla om miljø, berekraftig utvikling, betre folke- og dyrehelse, klimautfordringar, fornybare energikilder, matproduksjon og areal- og ressursforvalting. Se alle våre studier innen:

Teknologi | Økonomi | Fornybar energi | Radioaktivitet

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Se våre studier innen:

Helse og sosialfag | IT | Logistikk | Juss- og samfunnsfag | Sport | Økonomi

GÅ TIL HJEMMESIDENMF vitenskapelig høyskole


Ønsker du deg meningsfull jobb hvor du kan gjøre en forskjell for menneskene eller samfunnet rundt deg? På MF får du spennende studier og en god studietid. Se våre studier innen:

Samfunnsvitenskap | Religionsvitenskap Lektor og skole Teologi og kirke

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høgskolen i Innlandet


I tillegg til studier på bachelor-, master- og doktorgradsnivå har høgskolen et bredt tilbud av årsstudier og kortere kurs som svarer på samfunnet sine behov for livslang læring. Se våre studier innen: 

Bærekraft
Helse og sosialfag | Økonomi Idrett Landbruk Lærer Musikk | Spill | Film og tv Nett Deltid Bachelor | MasterÅrsstudium Videreutdanning |  Se alle studier

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen AOF


En fagskoleutdanning kan du kombinere med jobb, da alle utdanningene er på deltid.. Se våre studier innen:


Oppvekst | Helse og omsorg Ledelse Helse, miljø og sikkerhet

GÅ TIL HJEMMESIDEN

AOF teori til fagprøven


Har du jobbet lenge og har mye erfaring? Teorikurs til fagprøven eller svenneprøven er første steg på veien fra ufaglært til faglært. Kursene er lagt opp slik at de kan kombineres med jobb.. Se våre studier innen: 

Teknologi og industrifag 
Salg, service og reiseliv | Restaurant og matfag Helse og omsorg Bygg og anlegg Renhold Oppvekst og skole

GÅ TIL HJEMMESIDEN