QUEEN MARGARET UNIVERSITY, EDINBURGH

(Universitet)

Queen Margaret University, Edinburgh (QMU) ble grunnlagt i 1875 og har i dag rundt 4000 studenter. Siden innvielsen har QMUs bidrag til utdannelse vært både viktig og merkbar ved at universitetet har fokusert sin ekspertise på saker som pressende sosiale behov og nød og ved å engasjere seg direkte i lokalmiljøet. Samtidig har skolen vist sterk tilpasningsdyktighet med hensyn til en forskningsagenda i rask utvikling. Universitetets fagretninger omfatter ulike spesialiseringer innen helseomsorg, business og ledelse, samfunnsvitenskap, drama og teatervitenskap, noe som gjenspeiler universitetets yrkesrettede tyngdepunkt. Siden Queen Margaret er et lite universitet betyr en kan tilby sine studenter en atmosfære som er både trivelig og støttende.

Akademiske styrker
I den siste ”Teaching Quality Assessments” (dvs. en evaluering av undervisningen ved universitetene i Storbritannia) fikk QMUC bedre resultater enn alle andre universitet i samme kategori som fikk universitetsstatus i 1992 (red.anm. i 1992 ble flere universitet omgjort fra høyskoler til universitet) og to andre eldre universitet. QMUC var vidt ansett som Storbritannias beste University College (London Times 2005 kvalitetsvurdering). Skolens fokus på kvalitet ble igjen bekreftet når QMUC mottok utmerkelser for fremragende kvalitet innen  forskning i kostholdslære og ernæring (Dietetics and Nutrition), samt fysioterapi. En annen indikator på QMUCs gode forskningsresultater kom i 2002 når tale- og språkvitenskap vant den anerkjente Queen’s Anniversary prisen.  QMUC har også et strålende studie innen alt som har med drama og skuespill å gjøre og ansees som en av Storbritannias beste innen dette feltet.

Fasiliteter

QMU har bygget et imponerende nytt campus, som ligger sørøst i Edinburgh ved Musselburgh. Det vil ta omkring 6 minutt fra Campus til sentrum i Edinburgh. Det nye campuset er en spennende akademisk og sosial småby med høyteknologiske bygninger og flotte grøntarealer. Campus inkluderer studentboliger, studentorganisasjonens bygning, innendørs og utendørs idrettsfasiliteter, et utvalg av restauranter og kafeer, en butikk, en barnehage og mye mer. Noe undervisning (Teater) foregår på et teater i Edniburgh sentrum.

 

QMU har som mål å tilby omgivelser som har læringsmuligheter 24 timer i døgnet, syv dager i uken, hvor fasilitetene inkluderer et læresenter som skal kombinere IT-fasiliteter og bibliotek med fleksible lære- og undervisningsplasser. Utformingen tar hensyn både til det 21. århundrets studenter og QMUs nåværende studenter. Eksempler på dette er de multifunksjonelle laboratoriene og klinikkene som etter planen skal støtte studentenes læringsprosess i de ulike helsefagene. I tillegg vil teateret på campus gi studentene muligheten til å kose seg med forestillinger fremført av studenter på drama og kreative studier.

Studentliv

Rundt 12 prosent av studentene som studerer ved QUM er internasjonale og kommer fra mer enn 50 ulike land. International office tilbyr støtte for et voksende antall internasjonale studenter, med en ”kom innom når som helst” filosofi, for å sikre at studentene har tilgang til all den informasjon og råd de trenger til enhver tid.

 

Den første uken før undervisningstimene starter får utenlandske studenter muligheten til å finne seg til rette i de nye omgivelsene. Det arrangeres internasjonale samlinger for å hilse på andre internasjonale studenter og å ønskes velkommen til universitetet. Det blir videre informasjon om mye annet nyttig, som f.eks. å bo og studere i Skottland og ”the Fresh Talent Scheme” (hjelp med å finne jobb i Skottland etter studiene). Studenter kan delta på ulike aktiviteter som inkluderer en busstur i byen Edinburgh. Det organiseres arrangment året rundt av forskjellige studentforeninger noe som alltid gir studentene muligheten til å samles og å få gode venner og spennende opplevelser.

Dersom du ønsker mer informasjon om dette universitetet, inntakskrav og lignende, så ta kontakt med offisiell representativ i Norge, Across the Pond.

Skolens hjemmeside: http://www.qmu.ac.uk/

Les mer om QUEEN MARGARET UNIVERSITY, EDINBURGH

Studiemuligheter hos QUEEN MARGARET UNIVERSITY, EDINBURGH

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om QUEEN MARGARET UNIVERSITY, EDINBURGH

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN