UNIVERSITY OF MANCHESTER

(Universitet)

Studer i England, ved University of Manchester
University of Manchester er et av de beste universitetene i Storbritannia, og er kjent verden over for sin faglige kompetanse og sitt høye nivå på forskning og undervisning. Manchester kan beskrives som et av Storbritannias ledende forskningsuniversiteter. Innen 2020 har University of Manchester som mål å bli en av de 25 beste forskningsuniversitetene i verden. Med sin fremragende historie og sine spennende planer om å etablere seg som et av verdens beste universiteter, har University of Manchester en imponerende statistikk over nyutdannede studenter som er svært ettertraktet blant verdens ledende arbeidsgivere.

University of Manchester er det mest populære universitet i Storbritannia, med totalt 35 500 studenter, som inkluderer om lag 8000 internasjonale studenter fra mer enn 180 forskjellige land. Dette gir i en dynamisk, internasjonal og spennende atmosfære på campus. University of Manchester er også det universitetet med det bredeste utvalget av fag i Storbritannia. Alle fag er høyt rangert, både når det kommer til kvaliteten på undervisningen og på forskningen. I den siste undersøkelsen utført av RAE (Research Assessment Exercise) fikk universitet eksepsjonelt imponerende resultater, og nesten alle fag på universitetet fikk resultater som 5 *, 5 eller 4 (de to høyest rangerte).

Norske studenter ved University of Manchester
University of Manchester ønsker søkere fra Norge velkommen/tar imot søkere fra Norge. De mottar et bredt spekter av søknader fra Norge på ulike bachelor- og masterprogrammer, og de mest populære studiene inkluderer ingeniørfag, europeiske studier, business, samfunnsfag og masterprogrammene som tilbys av Manchester Business School. Across the Pond er den offisielle representanten for University of Manchester i Norge. Hvis du ønsker gratis hjelp og støtte med søknaden din, kan du kontakte Across the Pond, og vi vil gi deg råd og veiledning om hele søknadsprosessen på norsk.

Undervisningsnivået / kvaliteten ved University of Manchester
I den siste undersøkelsen som omhandlet kvalitet på undervisningen (Undervisning Quality Assessment), kom universitetet svært godt ut og det ble definert som utmerket (beste resultat) i 32 fagområder, noe som var et av de beste resultatene i Storbritannia. Manchester sine studieprogrammer er karriereorientert, ofte med innslag av handel og innkjøp, noe som gir studentene kunnskap og ferdigheter som vil komme til stor nytte senere i arbeidslivet. Arbeidsgivere i Storbritannia (og i resten av verden) er klar over at kandidater fra Universitety of Manchester er blant de aller beste, og ønsker derfor å rekruttere flere studenter fra dette universitetet enn noe annet universitet i Storbritannia. Rådgivningstjenesten for karriere og jobb ved universitetet ble nylig kåret til det beste i Storbritannia for femte året på rad.

Nobelprisvinnere blant universitetets ansatte
University of Manchester har for øyeblikket flere nobelprisvinnere blant deres nåværende ansatte enn noe annet britisk universitet. Nåværende vitenskapelig ansatte inkluderer Nobelprisvinnere John Sulston FRS (Institute for Science, Ethics and Innovation) og Joseph Stiglitz (Brooks World Powerty Institute), den ledende britiske forfatteren Martin Amis (Centre for New Writing) og statsviter Robert Putnam (Harvard/Manchester Institute for Social Change). I 2010 ble André Geim og Konstantin Novoselov tildelt Nobelprisen i fysikk for sin oppdagelse av grafen - verdens tynneste materiale.

Storbylivet i Manchester
University of Manchester ligger i hjertet av en dynamisk og voksende by, som trekker til seg et økt antall internasjonale studenter og andre besøkende hvert år. Med omkring to og en halv million innbyggere til sammen, er den ofte regnet som Englands nest største by etter London, men med mye lavere levekostnader. Manchester er også kjent for å være en vennlig og gjestfri by, og er en av Storbritannias viktigste og livligste byer. Manchester er full av kulturelle attraksjoner slik som teater, utstillinger, klubber og barer, og det finnes noe for alle der. Manchester er også hjembyen til flere verdenskjente idrettsanlegg, slik som City of Manchester Stadium, National Squash Centre og Manchester Velodrome (sykkelbane). Alle disse stedene ble brukt under Commonwealth Games sportsarrangement i 2002. Manchester Uniteds berømte Old Trafford ligger like ved sentrum, og i tillegg er det mange flotte fasiliteter på campus som tilbyr studentrabatter. Manchester Aquatics Centre for eksempel (bygget spesielt for Commonwealth Games), består av et veldig fint svømmebasseng og et stort treningsstudio.

Studentforeninger ved Manchester
Universitetet tilbyr en rekke ulike klubber, foreninger og organisasjoner som studentene kan engasjere seg i. Studentskipnaden (Student Union) er en av Storbritannias mest aktive, med rundt 175 ulike lag og foreninger, og inkluderer alt fra en nordisk forening, hockey-fans, dramaklubb, til en forening for fremming av rettferdig verdendshandel. Det finnes også omkring 40 foreninger og klubber innenfor populære idrettsgrener slikt som håndball (universitetslaget har tidligere vunnet den engelske ligaen), fotball, seiling og fjellklatring.

Dersom du ønsker mer informasjon om dette universitetet, inntakskrav og lignende, så ta kontakt med offisiell representativ i Norge, Across the Pond.

Skolens hjemmeside: http://www.manchester.ac.uk/ 

Les mer om UNIVERSITY OF MANCHESTER

Studiemuligheter hos UNIVERSITY OF MANCHESTER

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om UNIVERSITY OF MANCHESTER

Annonser:

 
KUNST OG DESIGN

TEKNOLOGI OG INNOVASJON
 
HELSE OG PSYKOLOGI
 
HR, MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

NETTSTUDIER
 
FORNYBAR ENERGI
 
SYKEPLEIE, SOSIONOM, VERNEPLEIE

TEORI FAGPRØVEN
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
LOGISTIKK
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING


VID


Drømmer du om en utdannelse hvor du kan jobbe med mennesker, og hvor både faglig kunnskap og evnen til å forstå og samhandle med andre står sentralt? VID vitenskapelig høgskole er en av landets eldste og største private høgskoler. Se våre studier innen:

SykepleieSosialfag Helsefag Sosial bærekraft | Familieterapi Ledelse Barnevern Teologi og religion |

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høgskolen i Østfold


Høgskolen i Østfold har et aktivt og spennende studentmiljø. Studentsamfundet arrangerer quiz, fester og festivaler. Samfundet organiserer også andre aktiviteter, som revy, kos, og studentidrett. Se våre studier innen:

Helse og velferd | Ingeniør | Samfunnsfag og språk | Økonomi, administrasjon og ledelse | Informasjonsteknologi | ØLærerutdanning og pedagogiske fag | Scenekunst

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Kristiania


Kristiania leverer forskning og utdanning på fagskole, bachelor, master og doktorgradsnivå innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Se alle våre studier innen:

Helse og psykologi | HR, markedsføring og kommunikasjon | Kunst og design | Teknologi og innovasjon

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet


NMBU har studiar og forsking som møter dei store globale spørsmåla om miljø, berekraftig utvikling, betre folke- og dyrehelse, klimautfordringar, fornybare energikilder, matproduksjon og areal- og ressursforvalting. Se alle våre studier innen:

Teknologi | Økonomi | Fornybar energi | Radioaktivitet

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Se våre studier innen:

Helse og sosialfag | IT | Logistikk | Juss- og samfunnsfag | Sport | Økonomi

GÅ TIL HJEMMESIDENMF vitenskapelig høyskole


Ønsker du deg meningsfull jobb hvor du kan gjøre en forskjell for menneskene eller samfunnet rundt deg? På MF får du spennende studier og en god studietid. Se våre studier innen:

Samfunnsvitenskap | Religionsvitenskap Lektor og skole Teologi og kirke

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høgskolen i Innlandet


I tillegg til studier på bachelor-, master- og doktorgradsnivå har høgskolen et bredt tilbud av årsstudier og kortere kurs som svarer på samfunnet sine behov for livslang læring. Se våre studier innen: 

Bærekraft
Helse og sosialfag | Økonomi Idrett Landbruk Lærer Musikk | Spill | Film og tv Nett Deltid Bachelor | MasterÅrsstudium Videreutdanning |  Se alle studier

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen AOF


En fagskoleutdanning kan du kombinere med jobb, da alle utdanningene er på deltid.. Se våre studier innen:


Oppvekst | Helse og omsorg Ledelse Helse, miljø og sikkerhet

GÅ TIL HJEMMESIDEN

AOF teori til fagprøven


Har du jobbet lenge og har mye erfaring? Teorikurs til fagprøven eller svenneprøven er første steg på veien fra ufaglært til faglært. Kursene er lagt opp slik at de kan kombineres med jobb.. Se våre studier innen: 

Teknologi og industrifag 
Salg, service og reiseliv | Restaurant og matfag Helse og omsorg Bygg og anlegg Renhold Oppvekst og skole

GÅ TIL HJEMMESIDEN