UNIVERSITY OF MANCHESTER

(Universitet)

Studer i England, ved University of Manchester
University of Manchester er et av de beste universitetene i Storbritannia, og er kjent verden over for sin faglige kompetanse og sitt høye nivå på forskning og undervisning. Manchester kan beskrives som et av Storbritannias ledende forskningsuniversiteter. Innen 2020 har University of Manchester som mål å bli en av de 25 beste forskningsuniversitetene i verden. Med sin fremragende historie og sine spennende planer om å etablere seg som et av verdens beste universiteter, har University of Manchester en imponerende statistikk over nyutdannede studenter som er svært ettertraktet blant verdens ledende arbeidsgivere.

University of Manchester er det mest populære universitet i Storbritannia, med totalt 35 500 studenter, som inkluderer om lag 8000 internasjonale studenter fra mer enn 180 forskjellige land. Dette gir i en dynamisk, internasjonal og spennende atmosfære på campus. University of Manchester er også det universitetet med det bredeste utvalget av fag i Storbritannia. Alle fag er høyt rangert, både når det kommer til kvaliteten på undervisningen og på forskningen. I den siste undersøkelsen utført av RAE (Research Assessment Exercise) fikk universitet eksepsjonelt imponerende resultater, og nesten alle fag på universitetet fikk resultater som 5 *, 5 eller 4 (de to høyest rangerte).

Norske studenter ved University of Manchester
University of Manchester ønsker søkere fra Norge velkommen/tar imot søkere fra Norge. De mottar et bredt spekter av søknader fra Norge på ulike bachelor- og masterprogrammer, og de mest populære studiene inkluderer ingeniørfag, europeiske studier, business, samfunnsfag og masterprogrammene som tilbys av Manchester Business School. Across the Pond er den offisielle representanten for University of Manchester i Norge. Hvis du ønsker gratis hjelp og støtte med søknaden din, kan du kontakte Across the Pond, og vi vil gi deg råd og veiledning om hele søknadsprosessen på norsk.

Undervisningsnivået / kvaliteten ved University of Manchester
I den siste undersøkelsen som omhandlet kvalitet på undervisningen (Undervisning Quality Assessment), kom universitetet svært godt ut og det ble definert som utmerket (beste resultat) i 32 fagområder, noe som var et av de beste resultatene i Storbritannia. Manchester sine studieprogrammer er karriereorientert, ofte med innslag av handel og innkjøp, noe som gir studentene kunnskap og ferdigheter som vil komme til stor nytte senere i arbeidslivet. Arbeidsgivere i Storbritannia (og i resten av verden) er klar over at kandidater fra Universitety of Manchester er blant de aller beste, og ønsker derfor å rekruttere flere studenter fra dette universitetet enn noe annet universitet i Storbritannia. Rådgivningstjenesten for karriere og jobb ved universitetet ble nylig kåret til det beste i Storbritannia for femte året på rad.

Nobelprisvinnere blant universitetets ansatte
University of Manchester har for øyeblikket flere nobelprisvinnere blant deres nåværende ansatte enn noe annet britisk universitet. Nåværende vitenskapelig ansatte inkluderer Nobelprisvinnere John Sulston FRS (Institute for Science, Ethics and Innovation) og Joseph Stiglitz (Brooks World Powerty Institute), den ledende britiske forfatteren Martin Amis (Centre for New Writing) og statsviter Robert Putnam (Harvard/Manchester Institute for Social Change). I 2010 ble André Geim og Konstantin Novoselov tildelt Nobelprisen i fysikk for sin oppdagelse av grafen - verdens tynneste materiale.

Storbylivet i Manchester
University of Manchester ligger i hjertet av en dynamisk og voksende by, som trekker til seg et økt antall internasjonale studenter og andre besøkende hvert år. Med omkring to og en halv million innbyggere til sammen, er den ofte regnet som Englands nest største by etter London, men med mye lavere levekostnader. Manchester er også kjent for å være en vennlig og gjestfri by, og er en av Storbritannias viktigste og livligste byer. Manchester er full av kulturelle attraksjoner slik som teater, utstillinger, klubber og barer, og det finnes noe for alle der. Manchester er også hjembyen til flere verdenskjente idrettsanlegg, slik som City of Manchester Stadium, National Squash Centre og Manchester Velodrome (sykkelbane). Alle disse stedene ble brukt under Commonwealth Games sportsarrangement i 2002. Manchester Uniteds berømte Old Trafford ligger like ved sentrum, og i tillegg er det mange flotte fasiliteter på campus som tilbyr studentrabatter. Manchester Aquatics Centre for eksempel (bygget spesielt for Commonwealth Games), består av et veldig fint svømmebasseng og et stort treningsstudio.

Studentforeninger ved Manchester
Universitetet tilbyr en rekke ulike klubber, foreninger og organisasjoner som studentene kan engasjere seg i. Studentskipnaden (Student Union) er en av Storbritannias mest aktive, med rundt 175 ulike lag og foreninger, og inkluderer alt fra en nordisk forening, hockey-fans, dramaklubb, til en forening for fremming av rettferdig verdendshandel. Det finnes også omkring 40 foreninger og klubber innenfor populære idrettsgrener slikt som håndball (universitetslaget har tidligere vunnet den engelske ligaen), fotball, seiling og fjellklatring.

Dersom du ønsker mer informasjon om dette universitetet, inntakskrav og lignende, så ta kontakt med offisiell representativ i Norge, Across the Pond.

Skolens hjemmeside: http://www.manchester.ac.uk/ 

Les mer om UNIVERSITY OF MANCHESTER

Studiemuligheter hos UNIVERSITY OF MANCHESTER

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om UNIVERSITY OF MANCHESTER

Annonser:

 
MEDIER OG KOMMUNIKASJON
 
DESIGN OG TEKNOLOGI
 
HELSE OG MEDISINSKE FAG
 
MARKEDSFØRING OG SALGSLEDELSE
 
HR OG LEDELSE
 
KREATIVITET OG INNOVASJON
 
REISELIV- OG HOTELLEDELSE
 
MASTER MARKEDSFØRINGSLEDELSE
 
BACHELOR HR OG PERSONALLEDELSE
 
NETTSTUDIER
 
STUDIER SOM FÅR DEG
RETT I JOBB
 
MASTER LEDELSE
 
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG MERKEVARELEDELSE
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG SALGSLEDELSE
 
BACHELOR ØKONOMI
OG LEDELSE
 
BACHELOR INNKJØPSLEDELSE
 
 
ETTER- OG VIDEREUTDANNING
 
 
BACHELOR KREATIVITET, INNOVASJON
OG FORRETNINGSUTVIKLING
 
MOTE
 
 
INGENIØR
 
 
IT-UTDANNINGER
 
 
DESIGNSTUDIER - FAGSKOLE
 
 
ØKONOMI, LEDELSE OG INNOVASJON
 
 
ANVENDT PSYKOLOGI -
OSLO ELLER NETTSTUDIER
 
LÆRERUTDANNINGER
 Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor film, TV og kultur.

Har du lyst til å jobbe med mennesker? Det er et stadig økende behov for kompetanse innen ulike helse- og sosialfaglige retninger. Hos oss har du mange muligheter for å finne det studiet som passer for akkurat deg.

Våre studier innen idrett er rettet mot bevegelse, opplevelse, helse og ledelse.
Studiene er på individ- og samfunnsnivå, noe som gjør at du kan jobbe som f.eks. trener, leder og lærer.

Vil du lage musikk, lære bort musikk eller jobbe i musikkbransjen har vi studiene for deg.

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor animasjon og spill.

Det moderne arbeids- og samfunnsliv er i konstant endring. En utdanning innen økonomi, ledelse, innovasjon og reiseliv gir deg et fundament for å forstå og mestre vår nye hverdag.

Lærerutdanningene i Hamar er forskningsbaserte, yrkesrettede og praksisnære. Vi har sterke fagmiljøer som fokuserer på å skape en bedre skole- og barnehagehverdag for barn, ungdom, foreldre og ansatte.

Språk og litteratur er en viktig del av hverdagen vår. Språket er en del av kulturen og personligheten til hver av oss. Språkets oppbygning og utvikling, litterære tekster fra fortid og nåtid og hvordan den teknologiske utvikling preger både språk, litteratur og kultur er spennende å se nærmere på.

LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER


TREIDER FAGSKOLER
Teider Fagskoler tilbyr praktiske og direkte jobbkvalifiserende utdanninger innenfor ulike bransjer og funksjoner. Fulltidsstudiene går over ett eller to semestre på dagtid. Vi tilbyr også deltidsutdanninger på kveldstid, to kvelder per uke, over to semestre. Undervisningen foregår i klasserom. Dette sikrer god støtte og oppfølging gjennom studieåret.
LES MER OM SKOLEN

BJØRKNES HØYSKOLE
Vi tilbyr spennende høgskoleprogrammer innen bla. medisin, ernæring og helsefag. Vi tilbyr høgskolestudier innen helse- og samfunnsvitenskap i Oslo og på nett, i tillegg til studier i Sentral-Europa, Australia og USA.
LES MER OM SKOLEN

AMERICAN COLLEGE OF NORWAY
Begynn på bachelorgraden din i Norge, og fullfør i USA! Studiet ved ACN gir deg et faglig og sosialt fundament som er gull verdt når du skal studere i USA. En amerikansk bachelorgrad består av fire år. Som ACN-student tar du det første året i Norge, og de resterende ved et universitet i USA.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN KRISTIANIA
Bli attraktiv i morgendagens arbeidsmarked! Høyskolen Kristianias utdanningstilbud strekker seg fra fagskole- og bachelorstudier til mastergradsnivå innen:
Markedsføring og salgsledelse - Helse og medisinske fag - Design og teknologi - HR og ledelse - Reiseliv- og hotelledelse - Medier og kommunikasjon - Kreativitet og innovasjon.
LES MER OM SKOLEN

HØGSKOLEN I INNLANDET
HIHM+HIL=ENDA BEDRE SAMMEN. Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer er fra 1.1.2017 sammenslått til Høgskolen i Innlandet. Den nye høgskolen har 105 studier fordelt på 15 fagområder, over 13000 studenter og over 950 ansatte.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN I MOLDE
Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Høgskolen i Molde har en visjon om å være en annerledes og bedre utdanningsinstitusjon!
LES MER OM SKOLEN