UNIVERSITY OF MANCHESTER

(Universitet)

Studer i England, ved University of Manchester
University of Manchester er et av de beste universitetene i Storbritannia, og er kjent verden over for sin faglige kompetanse og sitt høye nivå på forskning og undervisning. Manchester kan beskrives som et av Storbritannias ledende forskningsuniversiteter. Innen 2020 har University of Manchester som mål å bli en av de 25 beste forskningsuniversitetene i verden. Med sin fremragende historie og sine spennende planer om å etablere seg som et av verdens beste universiteter, har University of Manchester en imponerende statistikk over nyutdannede studenter som er svært ettertraktet blant verdens ledende arbeidsgivere.

University of Manchester er det mest populære universitet i Storbritannia, med totalt 35 500 studenter, som inkluderer om lag 8000 internasjonale studenter fra mer enn 180 forskjellige land. Dette gir i en dynamisk, internasjonal og spennende atmosfære på campus. University of Manchester er også det universitetet med det bredeste utvalget av fag i Storbritannia. Alle fag er høyt rangert, både når det kommer til kvaliteten på undervisningen og på forskningen. I den siste undersøkelsen utført av RAE (Research Assessment Exercise) fikk universitet eksepsjonelt imponerende resultater, og nesten alle fag på universitetet fikk resultater som 5 *, 5 eller 4 (de to høyest rangerte).

Norske studenter ved University of Manchester
University of Manchester ønsker søkere fra Norge velkommen/tar imot søkere fra Norge. De mottar et bredt spekter av søknader fra Norge på ulike bachelor- og masterprogrammer, og de mest populære studiene inkluderer ingeniørfag, europeiske studier, business, samfunnsfag og masterprogrammene som tilbys av Manchester Business School. Across the Pond er den offisielle representanten for University of Manchester i Norge. Hvis du ønsker gratis hjelp og støtte med søknaden din, kan du kontakte Across the Pond, og vi vil gi deg råd og veiledning om hele søknadsprosessen på norsk.

Undervisningsnivået / kvaliteten ved University of Manchester
I den siste undersøkelsen som omhandlet kvalitet på undervisningen (Undervisning Quality Assessment), kom universitetet svært godt ut og det ble definert som utmerket (beste resultat) i 32 fagområder, noe som var et av de beste resultatene i Storbritannia. Manchester sine studieprogrammer er karriereorientert, ofte med innslag av handel og innkjøp, noe som gir studentene kunnskap og ferdigheter som vil komme til stor nytte senere i arbeidslivet. Arbeidsgivere i Storbritannia (og i resten av verden) er klar over at kandidater fra Universitety of Manchester er blant de aller beste, og ønsker derfor å rekruttere flere studenter fra dette universitetet enn noe annet universitet i Storbritannia. Rådgivningstjenesten for karriere og jobb ved universitetet ble nylig kåret til det beste i Storbritannia for femte året på rad.

Nobelprisvinnere blant universitetets ansatte
University of Manchester har for øyeblikket flere nobelprisvinnere blant deres nåværende ansatte enn noe annet britisk universitet. Nåværende vitenskapelig ansatte inkluderer Nobelprisvinnere John Sulston FRS (Institute for Science, Ethics and Innovation) og Joseph Stiglitz (Brooks World Powerty Institute), den ledende britiske forfatteren Martin Amis (Centre for New Writing) og statsviter Robert Putnam (Harvard/Manchester Institute for Social Change). I 2010 ble André Geim og Konstantin Novoselov tildelt Nobelprisen i fysikk for sin oppdagelse av grafen - verdens tynneste materiale.

Storbylivet i Manchester
University of Manchester ligger i hjertet av en dynamisk og voksende by, som trekker til seg et økt antall internasjonale studenter og andre besøkende hvert år. Med omkring to og en halv million innbyggere til sammen, er den ofte regnet som Englands nest største by etter London, men med mye lavere levekostnader. Manchester er også kjent for å være en vennlig og gjestfri by, og er en av Storbritannias viktigste og livligste byer. Manchester er full av kulturelle attraksjoner slik som teater, utstillinger, klubber og barer, og det finnes noe for alle der. Manchester er også hjembyen til flere verdenskjente idrettsanlegg, slik som City of Manchester Stadium, National Squash Centre og Manchester Velodrome (sykkelbane). Alle disse stedene ble brukt under Commonwealth Games sportsarrangement i 2002. Manchester Uniteds berømte Old Trafford ligger like ved sentrum, og i tillegg er det mange flotte fasiliteter på campus som tilbyr studentrabatter. Manchester Aquatics Centre for eksempel (bygget spesielt for Commonwealth Games), består av et veldig fint svømmebasseng og et stort treningsstudio.

Studentforeninger ved Manchester
Universitetet tilbyr en rekke ulike klubber, foreninger og organisasjoner som studentene kan engasjere seg i. Studentskipnaden (Student Union) er en av Storbritannias mest aktive, med rundt 175 ulike lag og foreninger, og inkluderer alt fra en nordisk forening, hockey-fans, dramaklubb, til en forening for fremming av rettferdig verdendshandel. Det finnes også omkring 40 foreninger og klubber innenfor populære idrettsgrener slikt som håndball (universitetslaget har tidligere vunnet den engelske ligaen), fotball, seiling og fjellklatring.

Dersom du ønsker mer informasjon om dette universitetet, inntakskrav og lignende, så ta kontakt med offisiell representativ i Norge, Across the Pond.

Skolens hjemmeside: http://www.manchester.ac.uk/ 

Les mer om UNIVERSITY OF MANCHESTER

Studiemuligheter hos UNIVERSITY OF MANCHESTER

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om UNIVERSITY OF MANCHESTER

Annonser:

 
FILM OG TV

DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
MASTERSTUDIER
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
INTERIØR
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO

LOGISTIKK
 
FRILUFTSGUIDE AKTIVITET
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT
 
SPILL
 
SKUESPILL OG DANS
 
FYSISK AKTIVITET
 
PEDAGOGIKK
 
BÆREKRAFT
 
AUTORISERT REGNSKAPSFØRER
 
HELSE- OG IDRETTSLEDELSE

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDENBilder Nordic


VI TILBYR I DAG SYV PRAKTISKE OG YRKESRETTEDE UTDANNINGER:

Toårig Fotografutdanning, Grunnutdanning i Fotografi, Foto2, Visuell innholdsprodusent for nye medier og Grunnutdanning i film.

SoFI - School of Fashion Idustry


VÅRE UTDANNINGER:

Motedesign, Moteindustri, Motekonsulent, Motekommunikasjon, Interiør og Retail design.

Gå til hjemmesiden

Gå til hjemmesidenNorsk Friluftsfagskole


Gjør friluftsinteressen til ditt yrke - Bli friluftsguide!
Dette er studiet for deg som er en aktiv utøver av friluftsliv på fritiden, og som brenner for skikjøring, sykling, padling eller andre aktiviteter i naturen.

SoFI - School of Fashion Idustry


VÅRE UTDANNINGER:

Motedesign, Moteindustri, Motekonsulent, Motekommunikasjon, Interiør og Retail design.

Gå til hjemmesiden

Gå til hjemmesiden