Eötvös Loránd University - Budapest

(Universitet)

Eötvös Loránd University (ELTE), er det lengst kontinuerlige universitetet i Ungarn, det ble grunnlagt i 1635 i byen Nagyszombat (i dag Trnava, Slovakia) av kardinal Péter Pázmány, erkebiskop av Esztergom. Universitetet leverer høy kvalitetsutdanning og forskning, bygd på de beste europeiske tradisjoner. Målet til ELTE er å bevare og berike nasjonal og universell kultur, å dyrke vitenskap og å formidle faglig kunnskap, samt å forme og tilfredsstille det reelle, langsiktige behovet til ungarsk samfunn og menneskelighet.

ELTE har som mål å utdanne intellektuelle med up-to-date kunnskap og allsidig kultur, som:

• kan identifisere og analysere problemer, og som er i stand til å foreslå problemløsningstrategier og skape ansvarlige beslutninger
• søke konsensus, forståelse og respekt for ulike kulturer
• er klar over deres individuelle ansvar med hensyn til fremtiden for sitt nærmiljø, Ungarn, Europa og menneskeheten
• representerer verdiene av profesjonalitet, solidaritet og humanisme; og respekterer universelle etiske normer ved menneskeverd, frihet til tanke og mening.

I harmoni med alle de ovennevnte og de fire århundrer med tradisjon, er ELTE sitt mål:

• å tilby, gjennom felles innsats av sine medlemmer, verdifulle, up-to-date kunnskap, moderne tenkning og konkurransedyktige grader til sine studenter

• å gi høy prioritet til programmer på master- og doktorgradsnivå og oppover; og til å utvide tilbudet av tverr- og flerfaglig programmer og kurs som tilbys i fremmedspråk, samt programmer gjennomført i samarbeid med topp-rangerte utenlandske universiteter, for å drive forskning, utvikling og innovasjon som er globalt anerkjente. Fortsatt være i stand til å svare på komplekse sosiale utfordringer, og som fokuserer på sosiale og teknologiske problemstillinger og dermed til å utføre sin rolle som en konkurransedyktig forskningsuniversitet i Europa

• å bidra til utvikling av talentfulle enkeltpersoner og til å øke antall høyt kvalifiserte og produktive instruktører og forskere ved å gi dem et attraktivt undervisning- og forskningsmiljø

• å opprettholde et verdibasert og effektiv forholdet med sin umiddelbare og bredere sammenheng, og dermed fungerer som en av de ledende universitetssentrene i Sentral-Europa.

Motivert av overbevisning om at en høy standard på undervisningen ved et universitet er utenkelig uten forskning av høy kvalitet, har ELTE som mål å representere begge sider av det tradisjonelle konseptet av et Universitas, og på et høyt nivå: det kreative fellesskapet av lærere og studenter (Universitas magistrorum et discipulorum) og idealet om en institusjon som er aktivt engasjert i jakten på mange vitenskapelige disipliner (Universitas scientiarum).

Ledelsen, instruktører, forskere, studenter og alle de andre medlemmene av ELTE støtter realiseringen av disse målene gjennom gjensidig samarbeid.

Hjemmeside: http://www.elte.hu/ 

Les mer om Eötvös Loránd University - Budapest
Kontaktperson for norske søkere

Petia Kojouharova

If you want to apply, its easiest to fill in your contact details the interest form (just write that you want to apply under Your questions, and I will contact you directly). I am here to provide Norwegian students with information about admission requirements and deadlines, school fees, student life, accommodation etc. Looking forward to hearing from you.
Klikk her for mer informasjon
Få hjelp til søknadsprosessen!
Skolen tilbyr personlig oppfølging

Studiemuligheter hos Eötvös Loránd University - Budapest

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om Eötvös Loránd University - Budapest

Adresse

Budapest, Egyetem tér 1-3, 1053 Hungary

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN