KEISER UNIVERSITY

(Universitet)

Å studere gjennom IBS gjør alt enklere og tilrettelagt for en student i utlandet. På det nye stedet utenlands sørger vi for at du har ett trygt bosted å komme til, kommer inn på ønsket skole og får god veiledning fra søknadsprosessen til avsluttet studie. Vi har egen representant på hvert studiested som stiller opp og hjelper deg når du er langt borte hjemmefra. 

Keiser University er et businessrettet universitet med et tydelig mål: å utdanne morgendagens ledere. Ta første steget mot dine drømmer i Florida!

Keiser University tar fra og med våren 2015 over campuset i Palm Beach som tidligere tilhørte Northwood University. Palm Beach i Florida er et bra valg av studiested om du vil være sikker på å kunne ivareta din fritid som student. Bortsett fra lange hvite sandstrender og vaiende palmer tilbyr denne studiebyen på et pulserende natteliv, bra shopping og koselige restauranter.

I 2016 kommer IBS-programmene på Keiser University følge de samme programmene som tidligere var tilbudt på Northwood University, samt tilby noen nyheter. Har du interesse for idrett men ikke ønsker å utøve den finnes den perfekte utdanning for deg på Keiser University. Entertainment, Sport & Promotion Management forbereder deg for et liv med arbeid innen idrett-, eller eventindustrien med fokus på business. Her finner du også en veldig spesifikk utdanning for deg som vil jobbe med salg av bil.

På Keiser University er det også muligheter til å ta en bachelorgrad på tre år, i stedet for fire som er normen. Ta kontakt for mer informasjon!

Kontakt oss gjerne om du har noen spørsmål om programtilbudet på Keiser University, tidligere Northwood University.

HVORFOR STUDERE PÅ KEISER UNIVERSITY?
• Businessutdanninger med unike spesialretninger.
• Personlig undervisning i små klasser.
• Muligheter innen idrett samt å treffe studenter med samme interesse.
• Nært samarbeid med næringslivet.
• Hands-on-experience som forbereder deg til yrkeslivet.
• Mulighet til å ta en bachelorgrad på tre år, i stedet for fire som er normen i USA.
 

Les mer om KEISER UNIVERSITY

Studiemuligheter hos KEISER UNIVERSITY

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Adresse

1500 NW 49th
St, Fort Lauderdale, FL 33309,
USA

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN