ÅL VIDEREGÅENDE SKOLE

(Videregående)

Ål vidaregåande skole er en kombinert skole med ca 250 elever fordelt på ca 20 klasser. På skolen finner du moderne verksteder for elektrofag, teknikk og industriell produksjon, bygg- og anleggsteknikk, du finner også en egen avdeling for helse-og sosialfag. Skolen tilbyr også utdanningsprogrammet service og samferdsel.Skolen har bibliotek og kantine.

Skolen har en avdeling på Lien der undervisningen i utdanningsprogrammet naturbruk foregår i nært samarbeid med skolegårdsbruket. Skolen har mulighet for å tilby internat eller hybelhus på Lien.

Ved skolen er det totalt ca 75 ansatte som vil arbeide aktivt for å legge forholdene til rette for at du som elev skal trives og ha et godt lærings- og arbeidsmiljø gjennom skoleåret.

Vårt mål er å drive en skole der eleven blir satt i sentrum og der elever og ansatte engasjerer seg for å skape en god skole for alle.

Utdanningsprogram ved skolen er:
- Naturbruk
- Bygg- og anleggsteknikk
- Elektro
- Teknikk og industriell produksjon
- Helse- og sosialfag
- Service og samferdsel
- Studiespesialisering

Les mer om ÅL VIDEREGÅENDE SKOLE

Studiemuligheter hos ÅL VIDEREGÅENDE SKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om ÅL VIDEREGÅENDE SKOLE

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGAlle studier ved Høyskolen Kristiania:

Bachelor i markedsføring og merkevareledelse

Hvorfor velger du det ene produktet fremfor det andre, som kanskje til og med koster mindre? Hvorfor er det noen merker som gir deg gåsehud, andre som får deg til å rynke på nesen, og noen som ikke får deg til å føle noe som helst? Svarene får du ved dette studiet!

Bachelor i markedsføring og salgsledelse

Norsk næringsliv trenger ikke bare dyktige selgere, men også profesjonelle og strategiske salgsledere. Som Norges eneste – og en av få høyskoler i Europa – tilbyr vi en bachelor i markedsføring og salgsledelse.

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING


Bachelor i HR og personalledelse studere?

Dette er utdanningen for deg som vil bidra til at organisasjoner lykkes gjennom sin viktigste ressurs: Medarbeiderne. Norges første og største HR-bachelor!

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi

Når vi trives på jobb, presterer vi bedre. På dette studiet lærer du hvordan mennesker utvikler seg i jobben sin, og hvordan vi trives på jobb. Du lærer hvordan organisasjonspsykologi er viktig for arbeidsplassers resultater og prestasjoner.

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING