Nord-Gudbrandsdal videregående skole avd. Dombås

(Videregående)

Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule består av dei tre skulestadene Hjerleid, Lom og Otta. Totalt har skulen ca. 620 elevar, og 150 tilsette. Skulen tilbyr 8 ulike utdanningsprogram.

Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule er skulen i "Nasjonalparkriket". Nasjonalparkriket i Nord-Gudbrandsdal består av 6 nasjonalparkar: Breheimen, Dovre, Dovrefjell-Sunndalsfjella, Jotunheimen, Reinheimen og Rondane. I tillegg kjem 40 verneområde og naturfredningsområde. Ingen annan region i Noreg har så mange nasjonalparkar og verneområde. Nasjonalparkriket i Nord-Gudbrandsdal består av 6 kommunar: Skjåk, Lom, Vågå, Sel, Dovre, Lesja. Utvikling av av Nasjonalparkriket  er eit svært viktig satsingsområde for Regionrådet i Nord-Gudbrandsdal.

Skulen vår er ikkje heilt som andre skular når det gjeld lokalisering og organisering. Vi har ein felles skule med 3 skulestader. Samanslåinga  vart gjort i vedtak på fylkestinget i Oppland i 2004 med mål om  å oppretthalde ein desentral skulestruktur og vidareutvikle livskraftige skulestader i Norddalen. For heile regionen har skulen ei sentral rolle når det gjeld å utvikle næringslivet og skape liv i bygdene våre. Breie utdanningstilbod som ivaretek behova til den enkelte og næringslivet er særleg viktig i denne samanheng og ikkje minst god kvalitet på læringsmiljøet i klasserom og verkstader. Skulen er sterkt engasjert i den regionale satsinga på Nasjonalparkriket.

Skulen har felles leiing med ansvar for samla økonomi, personal og pedagogikk. På kvar skulestad er det avdelingsleiarar.

Utdanningsprogram ved skolen(e):
- Studiespesialisering
- Idrettsfag
- Toppidrettstilbod i badminton
- Design og håndverk
- Helse og sosialfag
- Restaurant og matfag
- Teknikk og industriell produksjon
- Bygg og anleggsteknikk

Les mer om Nord-Gudbrandsdal videregående skole avd. Dombås

Studiemuligheter hos Nord-Gudbrandsdal videregående skole avd. Dombås

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Nord-Gudbrandsdal videregående skole avd. Dombås

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING