Nordahl Grieg videregående skole

(Videregående)

Nordahl Grieg videregående skole er en fylkeskommunal videregående skole i Ytrebygda bydel i Bergen, som stod klar og ble tatt i bruk høsten 2010. Den vil med tiden ha ca. 150 ansatte og tilby både yrkesfaglige og studiespesialiserende studieretninger til ca. 850 elever. I tillegg har skolen en tilrettelagt avdeling for elever med spesielle behov og utfordringer knyttet til nedsatt hørsel, en såkalt knutepunktskole. Skolen har også ansvar for undervisning i sosiale og medisinske institusjoner (SMI-skolen).

Skolen har inngått en intensjonsavtale med Universitetet i Bergen om å være praksisskole for forskning, og med NHO i forhold til å ha et utstrakt samarbeid med næringslivet i Bergen. Skolen skal ha fokus på innovasjon, forskning og teknologi.

Skolebygget er på 15000 kvadratmeter, og rommer blant annet auditorier, idrettshall, kantine, bibliotek og et stort læringstorg midt i bygningen, samt et fellesareal til kreativt bruk for forskning og teknologi på tvers av utdanningsprogrammene.

Skolens navn er til minne og ære for dikteren og journalisten Nordahl Grieg (1902–1943).

Utdanningsprogram ved skolen:
- Studiespesialiserende
- Tilrettelagt opplæring
- Medier og kommunikasjon
- Helse- og sosialfag
- Service og samferdsel

Les mer om Nordahl Grieg videregående skole

Studiemuligheter hos Nordahl Grieg videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Nordahl Grieg videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN