ARTS UNIVERSITY BOURNEMOUTH

(Universitet)

Hvordan ville du like å gjøre kreativitet til karriere? Hva med å begynne på kunstuniversitetet i Bournemouth, for øyeblikket rangert som det beste av sammenlignbare universitetet i Storbritannia (The Sunday Times Good University Guide 2014) og utnevnt til det beste kunstuniversitetet i Storbritannia av studentene  (Which? University Guide 2012).

Kunstuniversitetet i Bournemouth er et spesialisert kunstuniversitet på sørkysten av England. Bournemouth er kjent for imponerende kilometerlange strender, og byen er omgitt av vakker natur, inkludert verdensarvområder som Jurassic Coast. Nattelivet er også livlig med mange flotte klubber med studentkvelder de fleste ukedagene.

Alle fasilitetene våre ligger på ett campus, noe som gjør det intimt og unikt. Vi har 3.000 studenter fra seks forskjellige land, noe som skaper et livlig og kreativt studiemiljø. Det er i øyeblikket ca.400 internasjonale og kontinental-europeiske studenter. Vi tilbyr 20 fremragende bachelor-studier i kunst, design, media og performance med svært godt omdømme internasjonalt, og studentene våre sin kundetilfredshet støtter opp under dette inntrykket. Her er seks grunner til at studenter velger vårt universitet:

• Gjør mer enn å studere: Skap!
Vi oppmuntrer en skaperkultur der studentene ser den praktiske anvendelsen av alt de gjør. Vi utstyrer studentene med de ferdighetene det kreative næringslivet etterspør (sysselsettingsstatistikken viser at vi gjør noe riktig).

• Gjør mer enn å arbeide: Samarbeid!
Ingen kreative fag står aleine ved AUB.  Kreativ overføring av ideer og teknikker kommer alle til gode. Det er akkurat slik studentene senere vil oppleve den virkelige verden. Samarbeidet vårt strekker seg ut over fag hører sammen, til den utvida akademiske sfæren og knytter seg opp mot næringslivet.

• Gjør mer enn å drømme: Oppnå!
Vi er et praktisk universitet med store vyer for studentene våre med det mål at de skal oppnå en blomstrende karriere. Tidligere studenter (allumni) kommer til stadighet tilbake med utrolige historier om hva de har oppnådd, selskap som de har oppretta og priser som de har vunnet.

• Gjør mer enn å delta: Lev!
Vi ønsker at studentene våre skal leve  livet fullt ut både på campus og utenfor. Det burde ikke være vanskelig når du er omgitt av The New Forest, flotte strender og verdensarvområdet Jurassic Coast. Bournemouth har også et flott natteliv og interessant kultur, og London er bare to timer unna.

• Gjør mer enn å observere: Engasjer deg!
Vi ønsker ikke at våre studenter og tilsatte skal være tilskuere. Det er mange aktiviteter å engasjere seg i, fra debatter til sport, frivillig arbeid og sosialisering. En mer givende livserfaring vil også være bra for studiene dine.

• Gjør mer enn å undervise: Inspirer!
Vi forventer at lærerne våre gjør mer enn å informere. Vi ønsker at de inspirerer studentene med minneverdig, nyskapende kursinnhold. For å hjelpe dem, investerer vi i forskningen deres, støtter dem i aktiviteter utenfor universitetet og oppmuntrer dem til innovasjon.

Og resultatene? Vi har en av de høyeste sysselsettingsgradene av nyutdanna av alle universitetene i Storbritannias. 96,4% av studentene våre fikk arbeide eller fortsatte studiene innen seks måneder etter fullført studie (HESA Destinatation Leavers from Higher Education Survey 2012). Vi tilbyr en rekke studier, inkludert grunnkurs, BA, MA, PhD og sommerkurs. Vi har et ukelangt orienteringsprogram for å hjelpe deg i innskolingsfasen ved AUB og med å finne deg til rette i Bournemouth. Dette skjer vanligvis rett før innføringsuka (induction week) og ender med et beach party arrangert av det internasjonale kontoret.

 

For å søke på studier hos oss, se http://aub.ac.uk/international/how-to-apply/making-an-application/ for framgangsmåte.

De akademiske kravene for norske studenter er: Norsk vitnemål (engelsk og fag i programområdet) med karakteren 4 eller høyere.
Andre tilsvarende kvalifikasjoner kan også aksepteres; vennligst kontakt oss for ytterligere informasjon.

Vi besøker Norge regelmessig, så vennligst kontakt oss for å høre nærmere om generell informasjon og søknadsspørsmål. Hvis du ønsker å ta med deg prøver på egne kunstneriske arbeid kan et tilbud om grunnfag- og BA-kurs gis på stedet.

Studentintervju - Hege Sandal Artar (24) studerer kostymedesign i Bournemouth
Hege (24) ble overbevist om utenlandsstudier etter å ha vært på en utdanningsmesse i Bergen. Nå studerer hun kostymedesign i Bournemouth.
LES HELE INTERVJUET HER

 

Les mer om ARTS UNIVERSITY BOURNEMOUTH

Studiemuligheter hos ARTS UNIVERSITY BOURNEMOUTH

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Fakta om ARTS UNIVERSITY BOURNEMOUTH

Adresse

Arts University Bournemouth
Wallisdown, Poole
Dorset BH12 5HH
United Kingdom

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN