Goldsmiths, University of London

(Universitet)

Goldsmiths er en del av det verdensberømte University of London, og har et internasjonalt rykte for faglig dyktighet i sine undervisnings-og forskningsområder, særlig i kreative, kognitive, kulturelle og sosiale fag. 

Med litt over 10 000 studenter, fordelt på undervisnings- og forskningsprogrammer, er Goldsmiths ledende i kreative bransjer og kreativ kunst. Universitetet ligger i det livlige og urbane området av New Cross, i Sørøst-London med gode transportforbindelser til det sentrale London. Våre databehandling og bibliotektjenester er gode og elevene har også tilgang til alle University of London anlegg over hele resten av London, inkludert biblioteker, karrieretjenester, overnatting, idrettslag og foreninger - det er det største studentforbundet i sitt slag!

 Hvorfor studere ved skolen
Vi har hatt gode kår når det gjelder kreativ kunst ved Goldsmiths i årevis, men arbeidet vi gjør er ikke bare kunstnerisk; vi er også sterkt involvert i samfunnsfag og teknologi, og disse disiplinene samhandler utmerket med hverandre og vi mener at våre studenter kan søke til kreativiteten når det gjelder virkelige problemer. Man har ofte studenter som er fantastiske musikere, men også flotte dataprogrammerere. På andre institusjoner kan de ha følt seg tvunget til å gjøre et valg mellom disse to; her kan du være musikkutøver, men også jobbe med high-end databehandling. Vi tenker hele tiden på hvordan vi kan gi våre studenter de ferdighetenene som trengst for å få maksimal nytte av sine egne ideer. Uansett hvilket kurs du studerer, vil du se at Goldsmiths har en bestemt form for kreativ energi som informerer alt vi gjør. Dette er ikke noe som universitetet har gått inn for selv, og heller ikke er det strategisk planlagt, men vi tror det er noe på Goldsmiths som skaper denne energien, og den viktigste faktoren er nok vår beliggenhet i London.

Om byen / studentlivet
Goldsmiths ligger i sone 2 i en av de mest spennende, levende og dynamiske hovedsteder i verden - London. Studenter ved Goldsmiths kan benytte det å bo og studerer blant det virkelige Londonlivet - som ikke en falsk fasade bare for turister. Deptford markedet er en av Londons eldste og er mindre enn en 10 minutters spasertur unna; mange kafeer og gallerier i New Cross blir drevet av studenter og tidligere studenter, og skaper en reell følelse av fellesskap. Studentene har muligheten til å leve på eller off-campus, og typisk studentboliger er når 6-10 studenter som bor i en leilighet, deler et kjøkken, med et utvalg av eget eller fellesbad. En av de største fordelene ved å leve utenfor Sone 1 er rimeligere leie av bolig: Goldsmiths 'overnattingsavgifter er opp til halvparten av institusjoner i det sentrale London, noe som betyr en mer overkommelig pris (og mer penger å bruke på å utforske London! ) Goldsmiths innkvarteringskontor prioriterer internasjonale studenter som søker før fristen.

Internasjonale studenter
Goldsmiths støtter det blomstrende internasjonale samfunnet, og vi har ønsket studenter velkommen fra over 120 forskjellige land på vår campus, noe som gir et innbydende og vidsynt miljø for å studere i London. Våre internasjonale studenter er representert i alle 18 forskjellige akademiske avdelinger på hvert nivå, og vi ønsker også velkommen til over 300 studenter hvert år på våre kortsiktige Study Abroad programmer, som er fullt kreditert kurs som gir studentene mulighet til å studere i ett semester, to semestre, eller et fullt studieår. Studentene kan velge mellom over 350 forskjellige moduler på tvers av våre 18 forskjellige avdelinger, som betyr at de kan skreddersy sin egen fullt fleksible studieerfaring. Dette alternativet er mer egnet for studenter som ikke ønsker å forplikte seg til et fullt studium, men som fortsatt vil ha muligheten til å se hvordan det er å studerer i London.

Vi har en rekke aktive internasjonale studentbloggere som blogger om sine aktiviteter og opplevelser om det å studere i London, og vi har en omfattende liste over internasjonale studentprofiler hvor du kan lese deres historier.

Hvordan søke?
Søknader på våre studieprogrammer på tvers av alle nivåer kan gjøres (bachelor, master, PhD og Study Abroad) via vår hjemmeside; finn det kurset du ønsker å søke på, og følg instruksjonene på nettsiden.

Fagområder
Kreativitet er kjernen i alt vi gjør her på Goldsmiths: vi er en av verdens 100 beste universiteter for humaniora (QS rangering 2012), og i Storbritannia - topp 20. Våre akademiske avdelinger, sentre og institutter tilbyr et utvalg av studietilbud innenfor humaniora, samfunnsvitenskap, kulturstudier, databehandling og gründernæringsliv og forvaltning. Ved Goldsmiths vil du se på fagene annerledes, og vi tar en tverrfaglig tilnærming til alle våre kurs som betyr at du vil ikke finne våre fag normative og heller ikke vår undervisning kjedelig. Ved Goldsmiths, kan du virkelig være den du vil være, og vår liste over bemerkelsesverdige alumni inkludert prisbelønte artister Damien Hirst og Lucien Freud, verdensberømte motedesignere Vivienne Westwood og Mary Quant, og Oscar-vinnende regissøren Steve McQueen, bekrefter dette.

Norske studenter
Foreløpig har vi 60 norske studenter som studerer på tvers av alle nivåer (og i alle avdelinger) på universitetsområdet. Goldsmiths har et langt samarbeid med Universitetet i Oslo, Høgskolen i Lillehammer og NTNU i Trondheim, som tillater elevene å studere i korte perioder av gangen - mellom tre måneder og ett år - på Goldsmiths. Hvis du ønsker å delta på en av disse institusjonene, ta kontakt med internasjonalisering av studier eller din rådgiver ved ditt fakultet for mer informasjon, eller se våre Study Abroad sider for å se hvilke kursalternativer som er tilgjengelige for deg.

Les mer om Goldsmiths, University of London
Kontaktperson for norske søkere

Simona Boeva

If you want to apply, its easiest to fill in your contact details the interest form (just write that you want to apply under Your questions, and I will contact you directly). I am here to provide Norwegian students with information about admission requirements and deadlines, school fees, student life, accommodation etc. Looking forward to hearing from you.
Klikk her for mer informasjon
Få hjelp til søknadsprosessen!
Skolen tilbyr personlig oppfølging

Studiemuligheter hos Goldsmiths, University of London

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Adresse

8 Lewisham Way,
New Cross, London SE14 6NW,
UK

MEDIER OG KOMMUNIKASJON

DESIGN OG TEKNOLOGI

HELSE OG MEDISINSKE FAG

MARKEDSFØRING OG SALGSLEDELSE

HR OG LEDELSE

KREATIVITET OG INNOVASJON

REISELIV- OG HOTELLEDELSE

MASTER MARKEDSFØRINGSLEDELSE

BACHELOR HR OG PERSONALLEDELSE

NETTSTUDIER

STUDIER SOM FÅR DEG
RETT I JOBB

MASTER LEDELSE
 

BACHELOR MARKEDSFØRING
OG MERKEVARELEDELSE

BACHELOR MARKEDSFØRING
OG SALGSLEDELSE

BACHELOR ØKONOMI
OG LEDELSE

BACHELOR INNKJØPSLEDELSE
 

ETTER- OG VIDEREUTDANNING
 

BACHELOR KREATIVITET, INNOVASJON
OG FORRETNINGSUTVIKLING

MOTE
 

INGENIØR
 

IT-UTDANNINGER
 

DESIGNSTUDIER - FAGSKOLE
 

ØKONOMI, LEDELSE OG INNOVASJON
 

ANVENDT PSYKOLOGI -
OSLO ELLER NETTSTUDIER

LÆRERUTDANNINGER
 Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor film, TV og kultur.

Har du lyst til å jobbe med mennesker? Det er et stadig økende behov for kompetanse innen ulike helse- og sosialfaglige retninger. Hos oss har du mange muligheter for å finne det studiet som passer for akkurat deg.

Våre studier innen idrett er rettet mot bevegelse, opplevelse, helse og ledelse.
Studiene er på individ- og samfunnsnivå, noe som gjør at du kan jobbe som f.eks. trener, leder og lærer.

Vil du lage musikk, lære bort musikk eller jobbe i musikkbransjen har vi studiene for deg.

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor animasjon og spill.

Det moderne arbeids- og samfunnsliv er i konstant endring. En utdanning innen økonomi, ledelse, innovasjon og reiseliv gir deg et fundament for å forstå og mestre vår nye hverdag.

Lærerutdanningene i Hamar er forskningsbaserte, yrkesrettede og praksisnære. Vi har sterke fagmiljøer som fokuserer på å skape en bedre skole- og barnehagehverdag for barn, ungdom, foreldre og ansatte.

Språk og litteratur er en viktig del av hverdagen vår. Språket er en del av kulturen og personligheten til hver av oss. Språkets oppbygning og utvikling, litterære tekster fra fortid og nåtid og hvordan den teknologiske utvikling preger både språk, litteratur og kultur er spennende å se nærmere på.

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER


TREIDER FAGSKOLER
Teider Fagskoler tilbyr praktiske og direkte jobbkvalifiserende utdanninger innenfor ulike bransjer og funksjoner. Fulltidsstudiene går over ett eller to semestre på dagtid. Vi tilbyr også deltidsutdanninger på kveldstid, to kvelder per uke, over to semestre. Undervisningen foregår i klasserom. Dette sikrer god støtte og oppfølging gjennom studieåret.
LES MER OM SKOLEN

BJØRKNES HØYSKOLE
Vi tilbyr spennende høgskoleprogrammer innen bla. medisin, ernæring og helsefag. Vi tilbyr høgskolestudier innen helse- og samfunnsvitenskap i Oslo og på nett, i tillegg til studier i Sentral-Europa, Australia og USA.
LES MER OM SKOLEN

AMERICAN COLLEGE OF NORWAY
Begynn på bachelorgraden din i Norge, og fullfør i USA! Studiet ved ACN gir deg et faglig og sosialt fundament som er gull verdt når du skal studere i USA. En amerikansk bachelorgrad består av fire år. Som ACN-student tar du det første året i Norge, og de resterende ved et universitet i USA.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN KRISTIANIA
Bli attraktiv i morgendagens arbeidsmarked! Høyskolen Kristianias utdanningstilbud strekker seg fra fagskole- og bachelorstudier til mastergradsnivå innen:
Markedsføring og salgsledelse - Helse og medisinske fag - Design og teknologi - HR og ledelse - Reiseliv- og hotelledelse - Medier og kommunikasjon - Kreativitet og innovasjon.
LES MER OM SKOLEN

HØGSKOLEN I INNLANDET
HIHM+HIL=ENDA BEDRE SAMMEN. Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer er fra 1.1.2017 sammenslått til Høgskolen i Innlandet. Den nye høgskolen har 105 studier fordelt på 15 fagområder, over 13000 studenter og over 950 ansatte.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN I MOLDE
Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Høgskolen i Molde har en visjon om å være en annerledes og bedre utdanningsinstitusjon!
LES MER OM SKOLENGrunnskolelærer ved Høgskolen i Østfold
Ønsker du å gi av deg selv, bruke dine evner og gjøre en forskjell for barn og unge? Ønsker du å arbeide i et av samfunnets viktigste yrker? Ved Høgskolen i Østfold utdanner vi fremtidens lærere til fremtidens skole.

LES MER OM GRUNNSKOLELÆRER 1. - 7. TRINN VED HØGSKOLEN I ØSTFOLD HER

LES MER OM GRUNNSKOLELÆRER 5. - 10. TRINN VED HØGSKOLEN I ØSTFOLD HER
Høyskolen Kristiania har et av landets ledende fagmiljøer innen markedsføring.
Foreleserne har lang fartstid fra næringslivet. Dette preger undervisningen, som ofte berikes med dagsaktuelle problemstillinger og praktiske caser.

Bachelor (3 år)
Markedsføring og merkevareledelse
Markedsføring og salgsledelse

Master (2 år)
Markedsføringsledelse