Goldsmiths, University of London

(Universitet)

Goldsmiths er en del av det verdensberømte University of London, og har et internasjonalt rykte for faglig dyktighet i sine undervisnings-og forskningsområder, særlig i kreative, kognitive, kulturelle og sosiale fag. 

Med litt over 10 000 studenter, fordelt på undervisnings- og forskningsprogrammer, er Goldsmiths ledende i kreative bransjer og kreativ kunst. Universitetet ligger i det livlige og urbane området av New Cross, i Sørøst-London med gode transportforbindelser til det sentrale London. Våre databehandling og bibliotektjenester er gode og elevene har også tilgang til alle University of London anlegg over hele resten av London, inkludert biblioteker, karrieretjenester, overnatting, idrettslag og foreninger - det er det største studentforbundet i sitt slag!

 Hvorfor studere ved skolen
Vi har hatt gode kår når det gjelder kreativ kunst ved Goldsmiths i årevis, men arbeidet vi gjør er ikke bare kunstnerisk; vi er også sterkt involvert i samfunnsfag og teknologi, og disse disiplinene samhandler utmerket med hverandre og vi mener at våre studenter kan søke til kreativiteten når det gjelder virkelige problemer. Man har ofte studenter som er fantastiske musikere, men også flotte dataprogrammerere. På andre institusjoner kan de ha følt seg tvunget til å gjøre et valg mellom disse to; her kan du være musikkutøver, men også jobbe med high-end databehandling. Vi tenker hele tiden på hvordan vi kan gi våre studenter de ferdighetenene som trengst for å få maksimal nytte av sine egne ideer. Uansett hvilket kurs du studerer, vil du se at Goldsmiths har en bestemt form for kreativ energi som informerer alt vi gjør. Dette er ikke noe som universitetet har gått inn for selv, og heller ikke er det strategisk planlagt, men vi tror det er noe på Goldsmiths som skaper denne energien, og den viktigste faktoren er nok vår beliggenhet i London.

Om byen / studentlivet
Goldsmiths ligger i sone 2 i en av de mest spennende, levende og dynamiske hovedsteder i verden - London. Studenter ved Goldsmiths kan benytte det å bo og studerer blant det virkelige Londonlivet - som ikke en falsk fasade bare for turister. Deptford markedet er en av Londons eldste og er mindre enn en 10 minutters spasertur unna; mange kafeer og gallerier i New Cross blir drevet av studenter og tidligere studenter, og skaper en reell følelse av fellesskap. Studentene har muligheten til å leve på eller off-campus, og typisk studentboliger er når 6-10 studenter som bor i en leilighet, deler et kjøkken, med et utvalg av eget eller fellesbad. En av de største fordelene ved å leve utenfor Sone 1 er rimeligere leie av bolig: Goldsmiths 'overnattingsavgifter er opp til halvparten av institusjoner i det sentrale London, noe som betyr en mer overkommelig pris (og mer penger å bruke på å utforske London! ) Goldsmiths innkvarteringskontor prioriterer internasjonale studenter som søker før fristen.

Internasjonale studenter
Goldsmiths støtter det blomstrende internasjonale samfunnet, og vi har ønsket studenter velkommen fra over 120 forskjellige land på vår campus, noe som gir et innbydende og vidsynt miljø for å studere i London. Våre internasjonale studenter er representert i alle 18 forskjellige akademiske avdelinger på hvert nivå, og vi ønsker også velkommen til over 300 studenter hvert år på våre kortsiktige Study Abroad programmer, som er fullt kreditert kurs som gir studentene mulighet til å studere i ett semester, to semestre, eller et fullt studieår. Studentene kan velge mellom over 350 forskjellige moduler på tvers av våre 18 forskjellige avdelinger, som betyr at de kan skreddersy sin egen fullt fleksible studieerfaring. Dette alternativet er mer egnet for studenter som ikke ønsker å forplikte seg til et fullt studium, men som fortsatt vil ha muligheten til å se hvordan det er å studerer i London.

Vi har en rekke aktive internasjonale studentbloggere som blogger om sine aktiviteter og opplevelser om det å studere i London, og vi har en omfattende liste over internasjonale studentprofiler hvor du kan lese deres historier.

Hvordan søke?
Søknader på våre studieprogrammer på tvers av alle nivåer kan gjøres (bachelor, master, PhD og Study Abroad) via vår hjemmeside; finn det kurset du ønsker å søke på, og følg instruksjonene på nettsiden.

Fagområder
Kreativitet er kjernen i alt vi gjør her på Goldsmiths: vi er en av verdens 100 beste universiteter for humaniora (QS rangering 2012), og i Storbritannia - topp 20. Våre akademiske avdelinger, sentre og institutter tilbyr et utvalg av studietilbud innenfor humaniora, samfunnsvitenskap, kulturstudier, databehandling og gründernæringsliv og forvaltning. Ved Goldsmiths vil du se på fagene annerledes, og vi tar en tverrfaglig tilnærming til alle våre kurs som betyr at du vil ikke finne våre fag normative og heller ikke vår undervisning kjedelig. Ved Goldsmiths, kan du virkelig være den du vil være, og vår liste over bemerkelsesverdige alumni inkludert prisbelønte artister Damien Hirst og Lucien Freud, verdensberømte motedesignere Vivienne Westwood og Mary Quant, og Oscar-vinnende regissøren Steve McQueen, bekrefter dette.

Norske studenter
Foreløpig har vi 60 norske studenter som studerer på tvers av alle nivåer (og i alle avdelinger) på universitetsområdet. Goldsmiths har et langt samarbeid med Universitetet i Oslo, Høgskolen i Lillehammer og NTNU i Trondheim, som tillater elevene å studere i korte perioder av gangen - mellom tre måneder og ett år - på Goldsmiths. Hvis du ønsker å delta på en av disse institusjonene, ta kontakt med internasjonalisering av studier eller din rådgiver ved ditt fakultet for mer informasjon, eller se våre Study Abroad sider for å se hvilke kursalternativer som er tilgjengelige for deg.

Les mer om Goldsmiths, University of London
Arkitektur
1
Sosialt arbeid - Sosionom
2
Ingeniørfag
1
Reiseliv
1
Litteratur
11
Drama
3
Teknologi
2
Film og TV
9
Journalistikk
4
Innovasjon
2
Psykologi
9
Økonomi
3
Samfunsfag
19
Lyd
1
Utviklingsstudier
1
Musikk
15
Design
10
IT
9
Foto
3
Statsvitenskap
3
Markedsføring
1
Historie
8
Entreprenørskap
9
Antropologi
7
Kommunikasjon
8
Internasjonale studier
5
Pedagogikk
1
Kunst
10
PR
1
Radio
1
Helsefag
2
Kultur
17
Ledelse
5
Spillutvikling
2
Forretningsutvikling
1
Elektronikk
1
Mote
1
Dans
1
Lærerfag
1
Sosiologi
10
Språkfag
12
,,
Les om skolen, studentmiljøet og hva du kan studere her
Kontaktperson for norske søkere

Simona Boeva

If you want to apply, its easiest to fill in your contact details the interest form (just write that you want to apply under Your questions, and I will contact you directly). I am here to provide Norwegian students with information about admission requirements and deadlines, school fees, student life, accommodation etc. Looking forward to hearing from you.
Klikk her for mer informasjon
Få hjelp til søknadsprosessen!
Skolen tilbyr personlig oppfølging

Studiemuligheter hos Goldsmiths, University of London

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Adresse

8 Lewisham Way,
New Cross, London SE14 6NW,
UK

Annonser:

 
FILM OG MEDIER
 
DESIGN OG KOMMUNIKASJON
 
HELSE
 
MARKEDSFØRING OG INNOVASJON

LEDELSE OG HR
 
TEKNOLOGI / IT
 
REISELIV- OG HOTELLEDELSE

MUSIKK OG SCENE
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER
 
STUDIER SOM FÅR DEG
RETT I JOBB
 
MASTER LEDELSE
 
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG MERKEVARELEDELSE
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG SALGSLEDELSE
 
BACHELOR ØKONOMI
OG LEDELSE
 
BACHELOR INNKJØPSLEDELSE
 
 
TA OPP FAG / PRIVATIST
 
 
BACHELOR KREATIVITET, INNOVASJON
OG FORRETNINGSUTVIKLING
 
MOTE
 
 
INTERNASJONALE STUDIER / FREDS- OG KONFLIKTSTUDIER
 
 
REGNSKAP OG LØNN
 
 
DESIGNSTUDIER - FAGSKOLE
 
 
ØKONOMI, LEDELSE OG INNOVASJON
 
 
ANVENDT PSYKOLOGI -
OSLO ELLER NETTSTUDIER
 
LÆRERUTDANNINGER
 


Se studier innen markedsføring og innovasjon

Se studier innen ledelse og HR

Se studier innen teknologi og IT

Se studier innen helse

Se studier innen design og kommunikasjon

Se studier innen film og medier

Se studier innen musikk og scene

Bestill studieveiledning

NKI NETTSTUDIER
• Fleksible studier
• Personlig oppfølging
• Yrkesrettede studier
• Smarte verktøy

VELG DITT NIVÅ:
Fagskole I Yrkesrettet utdanning I Ta opp fag I Yrkesfag VGS I Korte kurs I Høyskole I Videre- og etterutdanning I Voksenopplæring

GÅ TIL HJEMMESIDEN

TREIDER FAGSKOLER
• Praktiske og direkte jobbkvalifiserende studier
• Dagstudier over et halvt eller ett år
• Kveldsstudier over ett år
• Nettstudier

STUDIER INNEN:
IT I Reiseliv I Logistikk I Markedsføring og ledelse I Helse I Kontor og administrasjon I Økonomi og personal I Design I Mote

GÅ TIL HJEMMESIDENBli kjent med Fagskolen i Østfold Se alle studier her