GOLDSMITHS, UNIVERSITY OF LONDON

(Universitet)

Goldsmiths er en del av det verdensberømte University of London, og har et internasjonalt rykte for faglig dyktighet i sine undervisnings-og forskningsområder, særlig i kreative, kognitive, kulturelle og sosiale fag. 

Med litt over 10 000 studenter, fordelt på undervisnings- og forskningsprogrammer, er Goldsmiths ledende i kreative bransjer og kreativ kunst. Universitetet ligger i det livlige og urbane området av New Cross, i Sørøst-London med gode transportforbindelser til det sentrale London. Våre databehandling og bibliotektjenester er gode og elevene har også tilgang til alle University of London anlegg over hele resten av London, inkludert biblioteker, karrieretjenester, overnatting, idrettslag og foreninger - det er det største studentforbundet i sitt slag!

 Hvorfor studere ved skolen
Vi har hatt gode kår når det gjelder kreativ kunst ved Goldsmiths i årevis, men arbeidet vi gjør er ikke bare kunstnerisk; vi er også sterkt involvert i samfunnsfag og teknologi, og disse disiplinene samhandler utmerket med hverandre og vi mener at våre studenter kan søke til kreativiteten når det gjelder virkelige problemer. Man har ofte studenter som er fantastiske musikere, men også flotte dataprogrammerere. På andre institusjoner kan de ha følt seg tvunget til å gjøre et valg mellom disse to; her kan du være musikkutøver, men også jobbe med high-end databehandling. Vi tenker hele tiden på hvordan vi kan gi våre studenter de ferdighetenene som trengst for å få maksimal nytte av sine egne ideer. Uansett hvilket kurs du studerer, vil du se at Goldsmiths har en bestemt form for kreativ energi som informerer alt vi gjør. Dette er ikke noe som universitetet har gått inn for selv, og heller ikke er det strategisk planlagt, men vi tror det er noe på Goldsmiths som skaper denne energien, og den viktigste faktoren er nok vår beliggenhet i London.

Om byen / studentlivet
Goldsmiths ligger i sone 2 i en av de mest spennende, levende og dynamiske hovedsteder i verden - London. Studenter ved Goldsmiths kan benytte det å bo og studerer blant det virkelige Londonlivet - som ikke en falsk fasade bare for turister. Deptford markedet er en av Londons eldste og er mindre enn en 10 minutters spasertur unna; mange kafeer og gallerier i New Cross blir drevet av studenter og tidligere studenter, og skaper en reell følelse av fellesskap. Studentene har muligheten til å leve på eller off-campus, og typisk studentboliger er når 6-10 studenter som bor i en leilighet, deler et kjøkken, med et utvalg av eget eller fellesbad. En av de største fordelene ved å leve utenfor Sone 1 er rimeligere leie av bolig: Goldsmiths 'overnattingsavgifter er opp til halvparten av institusjoner i det sentrale London, noe som betyr en mer overkommelig pris (og mer penger å bruke på å utforske London! ) Goldsmiths innkvarteringskontor prioriterer internasjonale studenter som søker før fristen.

Internasjonale studenter
Goldsmiths støtter det blomstrende internasjonale samfunnet, og vi har ønsket studenter velkommen fra over 120 forskjellige land på vår campus, noe som gir et innbydende og vidsynt miljø for å studere i London. Våre internasjonale studenter er representert i alle 18 forskjellige akademiske avdelinger på hvert nivå, og vi ønsker også velkommen til over 300 studenter hvert år på våre kortsiktige Study Abroad programmer, som er fullt kreditert kurs som gir studentene mulighet til å studere i ett semester, to semestre, eller et fullt studieår. Studentene kan velge mellom over 350 forskjellige moduler på tvers av våre 18 forskjellige avdelinger, som betyr at de kan skreddersy sin egen fullt fleksible studieerfaring. Dette alternativet er mer egnet for studenter som ikke ønsker å forplikte seg til et fullt studium, men som fortsatt vil ha muligheten til å se hvordan det er å studerer i London.

Vi har en rekke aktive internasjonale studentbloggere som blogger om sine aktiviteter og opplevelser om det å studere i London, og vi har en omfattende liste over internasjonale studentprofiler hvor du kan lese deres historier.

Hvordan søke?
Søknader på våre studieprogrammer på tvers av alle nivåer kan gjøres (bachelor, master, PhD og Study Abroad) via vår hjemmeside; finn det kurset du ønsker å søke på, og følg instruksjonene på nettsiden.

Fagområder
Kreativitet er kjernen i alt vi gjør her på Goldsmiths: vi er en av verdens 100 beste universiteter for humaniora (QS rangering 2012), og i Storbritannia - topp 20. Våre akademiske avdelinger, sentre og institutter tilbyr et utvalg av studietilbud innenfor humaniora, samfunnsvitenskap, kulturstudier, databehandling og gründernæringsliv og forvaltning. Ved Goldsmiths vil du se på fagene annerledes, og vi tar en tverrfaglig tilnærming til alle våre kurs som betyr at du vil ikke finne våre fag normative og heller ikke vår undervisning kjedelig. Ved Goldsmiths, kan du virkelig være den du vil være, og vår liste over bemerkelsesverdige alumni inkludert prisbelønte artister Damien Hirst og Lucien Freud, verdensberømte motedesignere Vivienne Westwood og Mary Quant, og Oscar-vinnende regissøren Steve McQueen, bekrefter dette.

Norske studenter
Foreløpig har vi 60 norske studenter som studerer på tvers av alle nivåer (og i alle avdelinger) på universitetsområdet. Goldsmiths har et langt samarbeid med Universitetet i Oslo, Høgskolen i Lillehammer og NTNU i Trondheim, som tillater elevene å studere i korte perioder av gangen - mellom tre måneder og ett år - på Goldsmiths. Hvis du ønsker å delta på en av disse institusjonene, ta kontakt med internasjonalisering av studier eller din rådgiver ved ditt fakultet for mer informasjon, eller se våre Study Abroad sider for å se hvilke kursalternativer som er tilgjengelige for deg.

Les mer om GOLDSMITHS, UNIVERSITY OF LONDON

Studiemuligheter hos GOLDSMITHS, UNIVERSITY OF LONDON

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Adresse

8 Lewisham Way,
New Cross, London SE14 6NW,
UK

Annonser:

 
FILM OG TV

DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
MASTERSTUDIER
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
INTERIØR
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO

LOGISTIKK
 
SKUESPILL OG DANS
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT
 
SPILL
 
MAKEUP, MASKE OG HÅR
 
FYSISK AKTIVITET
 
PEDAGOGIKK
 
BÆREKRAFT
 
AUTORISERT REGNSKAPSFØRER
 
HELSE- OG IDRETTSLEDELSE

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDENBilder Nordic


VI TILBYR I DAG SYV PRAKTISKE OG YRKESRETTEDE UTDANNINGER:

Toårig Fotografutdanning, Grunnutdanning i Fotografi, Foto2, Visuell innholdsprodusent for nye medier og Grunnutdanning i film.

SoFI - School of Fashion Idustry


VÅRE UTDANNINGER:

Motedesign, Moteindustri, Motekonsulent, Motekommunikasjon, Interiør og Retail design.

Gå til hjemmesiden

Gå til hjemmesidenStudier ved Høyskolen Kristiania:

Studier innen HR, markedsføring, ledelse, økonomi og innovasjon:


Bachelor i markedsføring og salgsledelse

Bachelor i markedsføring og merkevareledelse

Bachelor i HR og personalledelse

Bachelor i HR, organisasjonspsykologi og ledelse

Bachelor i digital markedsføring

Bachelor i digitalisering og økonomi

Bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling

Bachelor i økonomi og ledelse

Bachelor i ledelse og servicestrategi

Bachelor i innkjøpsledelse

Bachelor i hotelledelse

Bachelor i reiselivsledelse og opplevelsesutvikling

Bachelor i administrasjon og ledelse (nett)

Bachelor i økonomi og administrasjon - regnskapsførere (nett)

Master i markedsføringsledelse

Master i ledelse

Master i praktisk lederskap - erfaringsbasert

MBA - Master of Business Administration (nett)

Master of Science in Marketing (nett)

Master of Science in Finacial Management (nett)

Årsstudium i serviceledelse

Årsstudium i HR og personalledelse (nett)

Årsstudium i bedriftsøkonomi (nett)

Årsstudium i markedsføring og salg (nett)Studier innen helse, medisin, ernæring og pedagogikk:


Bachelor i fysisk aktivitet og ernæring

Bachelor i livsstilsendring of folkehelse

Bachelor i anvendt psykologi

Bachelor i helse- og idrettledelse

Bachelor i trening og coaching

Bachelor i osteopati

Bachelor i biomedisin

Bachelor i akupunktur

Årsstudium i grunnmedisin

Årsstudium i grunnmedisin (nett)

Årsstudium i psykologi

Årsstudium i psykologi (nett)

Årsstudium i personlig trening (nett)

Videreutdanning i kommunikasjon og helseledelse (nett)

Videreutdanning i osteopati

Videreutdanning i triggerpunkter og intramuskulær stimulering

Bachelor i pedagogikk (nett)

Årsstudium i pedagogikk (nett)Studier innen teknologi og IT:


Bachelor i informasjonsteknologi - E-business

Bachelor i informasjonsteknologi - Frontend- og mobilutvikling

Bachelor i informasjonsteknologi - Interaktivt design

Bachelor i informasjonsteknologi - Intelligente systemer

Bachelor i informasjonsteknologi - Programmering

Bachelor i informasjonsteknologi - Spillprogrammering

Master of Information Systems: Digital Business Systems

Master of Information Systems: Digital Business Systems, deltid

Master of Information Systems: Management and Innovation

Master of Information Systems: Management and Innovation, deltid

Master of Applied Computer Science with Specialization in Software Integration

Master of Applied Computer Science with Specialization in Software Integration, deltid

Master of Human-Computer Interaction

Master of Human-Computer Interaction, deltidStudier innen kommunikasjon, design, film og medier:


Bachelor i Art Direction

Bachelor i grafisk design

Bachelor i interiørarkitektur

Bachelor i Visual Effects

Bachelor i PR og kommunikasjon

Bachelor i Retail Design

Bachelor i tekst og skribent

Bachelor i tjenestedesign

Bachelor i kreativ markedskommunikasjon

Bachelor i 3D-grafikk

Bachelor i film og TV

Bachelor i journalistikk

Bachelor i lyddesign

Bachelor i manus

Bachelor i spilldesignStudier innen scenekunst, musikk og studio:


Bachelor i låtskriving og produksjon

Bachelor i skuespill

Bachelor i populærmusikk

Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring

Bachelor i musikkteater

Bachelor i musikkproduksjon - Påbygging

Årsstudium i musikkproduksjon