GOLDSMITHS, UNIVERSITY OF LONDON

(Universitet)

Goldsmiths er en del av det verdensberømte University of London, og har et internasjonalt rykte for faglig dyktighet i sine undervisnings-og forskningsområder, særlig i kreative, kognitive, kulturelle og sosiale fag. 

Med litt over 10 000 studenter, fordelt på undervisnings- og forskningsprogrammer, er Goldsmiths ledende i kreative bransjer og kreativ kunst. Universitetet ligger i det livlige og urbane området av New Cross, i Sørøst-London med gode transportforbindelser til det sentrale London. Våre databehandling og bibliotektjenester er gode og elevene har også tilgang til alle University of London anlegg over hele resten av London, inkludert biblioteker, karrieretjenester, overnatting, idrettslag og foreninger - det er det største studentforbundet i sitt slag!

 Hvorfor studere ved skolen
Vi har hatt gode kår når det gjelder kreativ kunst ved Goldsmiths i årevis, men arbeidet vi gjør er ikke bare kunstnerisk; vi er også sterkt involvert i samfunnsfag og teknologi, og disse disiplinene samhandler utmerket med hverandre og vi mener at våre studenter kan søke til kreativiteten når det gjelder virkelige problemer. Man har ofte studenter som er fantastiske musikere, men også flotte dataprogrammerere. På andre institusjoner kan de ha følt seg tvunget til å gjøre et valg mellom disse to; her kan du være musikkutøver, men også jobbe med high-end databehandling. Vi tenker hele tiden på hvordan vi kan gi våre studenter de ferdighetenene som trengst for å få maksimal nytte av sine egne ideer. Uansett hvilket kurs du studerer, vil du se at Goldsmiths har en bestemt form for kreativ energi som informerer alt vi gjør. Dette er ikke noe som universitetet har gått inn for selv, og heller ikke er det strategisk planlagt, men vi tror det er noe på Goldsmiths som skaper denne energien, og den viktigste faktoren er nok vår beliggenhet i London.

Om byen / studentlivet
Goldsmiths ligger i sone 2 i en av de mest spennende, levende og dynamiske hovedsteder i verden - London. Studenter ved Goldsmiths kan benytte det å bo og studerer blant det virkelige Londonlivet - som ikke en falsk fasade bare for turister. Deptford markedet er en av Londons eldste og er mindre enn en 10 minutters spasertur unna; mange kafeer og gallerier i New Cross blir drevet av studenter og tidligere studenter, og skaper en reell følelse av fellesskap. Studentene har muligheten til å leve på eller off-campus, og typisk studentboliger er når 6-10 studenter som bor i en leilighet, deler et kjøkken, med et utvalg av eget eller fellesbad. En av de største fordelene ved å leve utenfor Sone 1 er rimeligere leie av bolig: Goldsmiths 'overnattingsavgifter er opp til halvparten av institusjoner i det sentrale London, noe som betyr en mer overkommelig pris (og mer penger å bruke på å utforske London! ) Goldsmiths innkvarteringskontor prioriterer internasjonale studenter som søker før fristen.

Internasjonale studenter
Goldsmiths støtter det blomstrende internasjonale samfunnet, og vi har ønsket studenter velkommen fra over 120 forskjellige land på vår campus, noe som gir et innbydende og vidsynt miljø for å studere i London. Våre internasjonale studenter er representert i alle 18 forskjellige akademiske avdelinger på hvert nivå, og vi ønsker også velkommen til over 300 studenter hvert år på våre kortsiktige Study Abroad programmer, som er fullt kreditert kurs som gir studentene mulighet til å studere i ett semester, to semestre, eller et fullt studieår. Studentene kan velge mellom over 350 forskjellige moduler på tvers av våre 18 forskjellige avdelinger, som betyr at de kan skreddersy sin egen fullt fleksible studieerfaring. Dette alternativet er mer egnet for studenter som ikke ønsker å forplikte seg til et fullt studium, men som fortsatt vil ha muligheten til å se hvordan det er å studerer i London.

Vi har en rekke aktive internasjonale studentbloggere som blogger om sine aktiviteter og opplevelser om det å studere i London, og vi har en omfattende liste over internasjonale studentprofiler hvor du kan lese deres historier.

Hvordan søke?
Søknader på våre studieprogrammer på tvers av alle nivåer kan gjøres (bachelor, master, PhD og Study Abroad) via vår hjemmeside; finn det kurset du ønsker å søke på, og følg instruksjonene på nettsiden.

Fagområder
Kreativitet er kjernen i alt vi gjør her på Goldsmiths: vi er en av verdens 100 beste universiteter for humaniora (QS rangering 2012), og i Storbritannia - topp 20. Våre akademiske avdelinger, sentre og institutter tilbyr et utvalg av studietilbud innenfor humaniora, samfunnsvitenskap, kulturstudier, databehandling og gründernæringsliv og forvaltning. Ved Goldsmiths vil du se på fagene annerledes, og vi tar en tverrfaglig tilnærming til alle våre kurs som betyr at du vil ikke finne våre fag normative og heller ikke vår undervisning kjedelig. Ved Goldsmiths, kan du virkelig være den du vil være, og vår liste over bemerkelsesverdige alumni inkludert prisbelønte artister Damien Hirst og Lucien Freud, verdensberømte motedesignere Vivienne Westwood og Mary Quant, og Oscar-vinnende regissøren Steve McQueen, bekrefter dette.

Norske studenter
Foreløpig har vi 60 norske studenter som studerer på tvers av alle nivåer (og i alle avdelinger) på universitetsområdet. Goldsmiths har et langt samarbeid med Universitetet i Oslo, Høgskolen i Lillehammer og NTNU i Trondheim, som tillater elevene å studere i korte perioder av gangen - mellom tre måneder og ett år - på Goldsmiths. Hvis du ønsker å delta på en av disse institusjonene, ta kontakt med internasjonalisering av studier eller din rådgiver ved ditt fakultet for mer informasjon, eller se våre Study Abroad sider for å se hvilke kursalternativer som er tilgjengelige for deg.

Les mer om GOLDSMITHS, UNIVERSITY OF LONDON

Studiemuligheter hos GOLDSMITHS, UNIVERSITY OF LONDON

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Adresse

8 Lewisham Way,
New Cross, London SE14 6NW,
UK

Annonser:

 
KUNST OG DESIGN

TEKNOLOGI OG INNOVASJON
 
HELSE OG PSYKOLOGI
 
HR, MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

NETTSTUDIER
 
FORNYBAR ENERGI
 
SYKEPLEIE, SOSIONOM, VERNEPLEIE

TEORI FAGPRØVEN
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
LOGISTIKK
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING


VID


Drømmer du om en utdannelse hvor du kan jobbe med mennesker, og hvor både faglig kunnskap og evnen til å forstå og samhandle med andre står sentralt? VID vitenskapelig høgskole er en av landets eldste og største private høgskoler. Se våre studier innen:

SykepleieSosialfag Helsefag Sosial bærekraft | Familieterapi Ledelse Barnevern Teologi og religion |

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høgskolen i Østfold


Høgskolen i Østfold har et aktivt og spennende studentmiljø. Studentsamfundet arrangerer quiz, fester og festivaler. Samfundet organiserer også andre aktiviteter, som revy, kos, og studentidrett. Se våre studier innen:

Helse og velferd | Ingeniør | Samfunnsfag og språk | Økonomi, administrasjon og ledelse | Informasjonsteknologi | ØLærerutdanning og pedagogiske fag | Scenekunst

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Kristiania


Kristiania leverer forskning og utdanning på fagskole, bachelor, master og doktorgradsnivå innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Se alle våre studier innen:

Helse og psykologi | HR, markedsføring og kommunikasjon | Kunst og design | Teknologi og innovasjon

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet


NMBU har studiar og forsking som møter dei store globale spørsmåla om miljø, berekraftig utvikling, betre folke- og dyrehelse, klimautfordringar, fornybare energikilder, matproduksjon og areal- og ressursforvalting. Se alle våre studier innen:

Teknologi | Økonomi | Fornybar energi | Radioaktivitet

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Se våre studier innen:

Helse og sosialfag | IT | Logistikk | Juss- og samfunnsfag | Sport | Økonomi

GÅ TIL HJEMMESIDENMF vitenskapelig høyskole


Ønsker du deg meningsfull jobb hvor du kan gjøre en forskjell for menneskene eller samfunnet rundt deg? På MF får du spennende studier og en god studietid. Se våre studier innen:

Samfunnsvitenskap | Religionsvitenskap Lektor og skole Teologi og kirke

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høgskolen i Innlandet


I tillegg til studier på bachelor-, master- og doktorgradsnivå har høgskolen et bredt tilbud av årsstudier og kortere kurs som svarer på samfunnet sine behov for livslang læring. Se våre studier innen: 

Bærekraft
Helse og sosialfag | Økonomi Idrett Landbruk Lærer Musikk | Spill | Film og tv Nett Deltid Bachelor | MasterÅrsstudium Videreutdanning |  Se alle studier

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen AOF


En fagskoleutdanning kan du kombinere med jobb, da alle utdanningene er på deltid.. Se våre studier innen:


Oppvekst | Helse og omsorg Ledelse Helse, miljø og sikkerhet

GÅ TIL HJEMMESIDEN

AOF teori til fagprøven


Har du jobbet lenge og har mye erfaring? Teorikurs til fagprøven eller svenneprøven er første steg på veien fra ufaglært til faglært. Kursene er lagt opp slik at de kan kombineres med jobb.. Se våre studier innen: 

Teknologi og industrifag 
Salg, service og reiseliv | Restaurant og matfag Helse og omsorg Bygg og anlegg Renhold Oppvekst og skole

GÅ TIL HJEMMESIDEN