THE AMERICAN UNIVERSITY OF PARIS

(Universitet)

Vi er tenkerne, de reisende, skaperne, lederne - enkeltpersoner som har valgt å leve og lære internasjonalt for å finne vår plass i samfunnet, som begynner i hjertet av Paris.

Vi dyrker kritisk tenkning gjennom et sterkt faglig fundament som finner synergi mellom ulike disipliner og utvikler seg til å møte behovene til det moderne arbeidsmarkedet.

Vi blir oversettere av kultur med kapasitet til å analysere, tilpasse og trives.

The American University of Paris tilbyr over 20 bachelorstudier og 15 masterprogrammer på tvers av fire store avdelinger: Kunst og vitenskap; Økonomi og ledelse; Internasjonal politikk, økonomi og samfunnsutvikling; Kommunikasjon og Film.

AUP er urban, moderne og flerkulturelt,  og er akkreditert av Middle States. Studenter av nesten 100 nasjonaliteter deler små klasser med dyktig professorer, og kan utnytte AUP sin beliggenhet i sentrum av en av verdens største byer. Det tilbyr stipender både basert på oppnålser og i forhold til behov. Studenter med et minimum gjennomsnittskarakter på 4 i norsk fra videregående vil motta 32 credits, noe som gjør dem kvalifisert for støtte fra Lånekassen.

I klasserommene: Studentene oppfordres til å definere og nå individuelle faglige mål innenfor en dypt tverrfaglig læreplan som er tverrkulturell og komparativ i kjernen. I en gjennomsnittlig klasse av femten, er over tolv forskjellige nasjonaliteter representert. Dette bidrar til å bringe sammen de ulike perspektiver som skaper en lærerik opplevelse. Skolas praksis og bransje ferdigheter er skjerpet gjennom teoretisk og erfaringsbasert læring. Fakultetet anbefaler studentene gjennom sin faglige erfaring i valg av klasser, hovedfag, og selvstyrt studier.

Studentforeninger, offentlige og samfunnsansvarlige tiltak er en sjanse til å utforske, til å skape, og til å lede. Spesielt, produserer vår studentmedieorganisasjonmedia organization en industri-standard magasin og nettavis, støttet av anerkjente internasjonale journalister. Sport og AUP rabatt på treningssentre over hele byen bidra til å rettferdiggjøre fransk bakverk forbruk.

På Campus: strekker seg fra 7. arrondissement i byens bokhandlere, kafeer, biblioteker og gallerier. Bygger på hverdags nedsenking i parisisk språk og kultur, utfordrer vår læreplan elevene til å engasjere seg i dypere akademisk og kulturell læring skjerpet av diskusjon, analyse og forskning på over 200 institusjoner over hele byen, for eksempel: The Louvre, Sorbonne, UNESCO, Institut Française de la Mode, Palais de Tokyo, og L'Institut du Monde Arabe.

AUP boliger partnere organisere leiligheter for innkommende studenter før ankomst. Opphold med parisiske familier er også tilgjengelig. For å sikre en smidig overgang til livet i Paris, vi bistå i oppsett av verktøy, telefon, internett og nettbank, samt valgfrie vaskeri og renhold.

Verden som et klasserom: Studenter engasjere seg direkte med historier, perspektiver og tidsriktige realitetene i kulturer rundt om i verden på studieturer ledet av fakultetets eksperter. Alt fra én dag til månedslange ekspedisjoner, omfatter hvert program læring knyttet til internasjonal oppdagelse - fra studiet av kunsthistorie i Roma til knyttneve-hand erfaring med menneskerettigheter ved domstolene i Sarajevo og Beograd til innlevelse i den marokkanske virksomhet sentrum av Fez.

Hvordan søke: Du må sende inn følgende:
Online søknadsskjema
Personal statement
Aktiviteter og arbeidserfaring
To anbefalingsbrev
Karakterutskrift
Resultater på engelsktester

Les mer om THE AMERICAN UNIVERSITY OF PARIS

Studiemuligheter hos THE AMERICAN UNIVERSITY OF PARIS

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om THE AMERICAN UNIVERSITY OF PARIS

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN