The American University of Paris

(Universitet)

Vi er tenkerne, de reisende, skaperne, lederne - enkeltpersoner som har valgt å leve og lære internasjonalt for å finne vår plass i samfunnet, som begynner i hjertet av Paris.

Vi dyrker kritisk tenkning gjennom et sterkt faglig fundament som finner synergi mellom ulike disipliner og utvikler seg til å møte behovene til det moderne arbeidsmarkedet.

Vi blir oversettere av kultur med kapasitet til å analysere, tilpasse og trives.

The American University of Paris tilbyr over 20 bachelorstudier og 15 masterprogrammer på tvers av fire store avdelinger: Kunst og vitenskap; Økonomi og ledelse; Internasjonal politikk, økonomi og samfunnsutvikling; Kommunikasjon og Film.

AUP er urban, moderne og flerkulturelt,  og er akkreditert av Middle States. Studenter av nesten 100 nasjonaliteter deler små klasser med dyktig professorer, og kan utnytte AUP sin beliggenhet i sentrum av en av verdens største byer. Det tilbyr stipender både basert på oppnålser og i forhold til behov. Studenter med et minimum gjennomsnittskarakter på 4 i norsk fra videregående vil motta 32 credits, noe som gjør dem kvalifisert for støtte fra Lånekassen.

I klasserommene: Studentene oppfordres til å definere og nå individuelle faglige mål innenfor en dypt tverrfaglig læreplan som er tverrkulturell og komparativ i kjernen. I en gjennomsnittlig klasse av femten, er over tolv forskjellige nasjonaliteter representert. Dette bidrar til å bringe sammen de ulike perspektiver som skaper en lærerik opplevelse. Skolas praksis og bransje ferdigheter er skjerpet gjennom teoretisk og erfaringsbasert læring. Fakultetet anbefaler studentene gjennom sin faglige erfaring i valg av klasser, hovedfag, og selvstyrt studier.

Studentforeninger, offentlige og samfunnsansvarlige tiltak er en sjanse til å utforske, til å skape, og til å lede. Spesielt, produserer vår studentmedieorganisasjonmedia organization en industri-standard magasin og nettavis, støttet av anerkjente internasjonale journalister. Sport og AUP rabatt på treningssentre over hele byen bidra til å rettferdiggjøre fransk bakverk forbruk.

På Campus: strekker seg fra 7. arrondissement i byens bokhandlere, kafeer, biblioteker og gallerier. Bygger på hverdags nedsenking i parisisk språk og kultur, utfordrer vår læreplan elevene til å engasjere seg i dypere akademisk og kulturell læring skjerpet av diskusjon, analyse og forskning på over 200 institusjoner over hele byen, for eksempel: The Louvre, Sorbonne, UNESCO, Institut Française de la Mode, Palais de Tokyo, og L'Institut du Monde Arabe.

AUP boliger partnere organisere leiligheter for innkommende studenter før ankomst. Opphold med parisiske familier er også tilgjengelig. For å sikre en smidig overgang til livet i Paris, vi bistå i oppsett av verktøy, telefon, internett og nettbank, samt valgfrie vaskeri og renhold.

Verden som et klasserom: Studenter engasjere seg direkte med historier, perspektiver og tidsriktige realitetene i kulturer rundt om i verden på studieturer ledet av fakultetets eksperter. Alt fra én dag til månedslange ekspedisjoner, omfatter hvert program læring knyttet til internasjonal oppdagelse - fra studiet av kunsthistorie i Roma til knyttneve-hand erfaring med menneskerettigheter ved domstolene i Sarajevo og Beograd til innlevelse i den marokkanske virksomhet sentrum av Fez.

Hvordan søke: Du må sende inn følgende:
Online søknadsskjema
Personal statement
Aktiviteter og arbeidserfaring
To anbefalingsbrev
Karakterutskrift
Resultater på engelsktester

Les mer om The American University of Paris

Studiemuligheter hos The American University of Paris

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om The American University of Paris


MEDIER OG KOMMUNIKASJON

DESIGN OG TEKNOLOGI

HELSE OG MEDISINSKE FAG

MARKEDSFØRING OG SALGSLEDELSE

HR OG LEDELSE

KREATIVITET OG INNOVASJON

REISELIV- OG HOTELLEDELSE

MASTER MARKEDSFØRINGSLEDELSE

BACHELOR HR OG PERSONALLEDELSE

NETTSTUDIER

STUDIER SOM FÅR DEG
RETT I JOBB

MASTER LEDELSE
 

BACHELOR MARKEDSFØRING
OG MERKEVARELEDELSE

BACHELOR MARKEDSFØRING
OG SALGSLEDELSE

BACHELOR ØKONOMI
OG LEDELSE

BACHELOR INNKJØPSLEDELSE
 

ETTER- OG VIDEREUTDANNING
 

BACHELOR KREATIVITET, INNOVASJON
OG FORRETNINGSUTVIKLING

MOTE
 

INGENIØR
 

IT-UTDANNINGER
 

DESIGNSTUDIER - FAGSKOLE
 

ØKONOMI, LEDELSE OG INNOVASJON
 

ANVENDT PSYKOLOGI -
OSLO ELLER NETTSTUDIER

LÆRERUTDANNINGER
 Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor film, TV og kultur.

Har du lyst til å jobbe med mennesker? Det er et stadig økende behov for kompetanse innen ulike helse- og sosialfaglige retninger. Hos oss har du mange muligheter for å finne det studiet som passer for akkurat deg.

Våre studier innen idrett er rettet mot bevegelse, opplevelse, helse og ledelse.
Studiene er på individ- og samfunnsnivå, noe som gjør at du kan jobbe som f.eks. trener, leder og lærer.

Vil du lage musikk, lære bort musikk eller jobbe i musikkbransjen har vi studiene for deg.

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor animasjon og spill.

Det moderne arbeids- og samfunnsliv er i konstant endring. En utdanning innen økonomi, ledelse, innovasjon og reiseliv gir deg et fundament for å forstå og mestre vår nye hverdag.

Lærerutdanningene i Hamar er forskningsbaserte, yrkesrettede og praksisnære. Vi har sterke fagmiljøer som fokuserer på å skape en bedre skole- og barnehagehverdag for barn, ungdom, foreldre og ansatte.

Språk og litteratur er en viktig del av hverdagen vår. Språket er en del av kulturen og personligheten til hver av oss. Språkets oppbygning og utvikling, litterære tekster fra fortid og nåtid og hvordan den teknologiske utvikling preger både språk, litteratur og kultur er spennende å se nærmere på.

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER


TREIDER FAGSKOLER
Teider Fagskoler tilbyr praktiske og direkte jobbkvalifiserende utdanninger innenfor ulike bransjer og funksjoner. Fulltidsstudiene går over ett eller to semestre på dagtid. Vi tilbyr også deltidsutdanninger på kveldstid, to kvelder per uke, over to semestre. Undervisningen foregår i klasserom. Dette sikrer god støtte og oppfølging gjennom studieåret.
LES MER OM SKOLEN

BJØRKNES HØYSKOLE
Vi tilbyr spennende høgskoleprogrammer innen bla. medisin, ernæring og helsefag. Vi tilbyr høgskolestudier innen helse- og samfunnsvitenskap i Oslo og på nett, i tillegg til studier i Sentral-Europa, Australia og USA.
LES MER OM SKOLEN

AMERICAN COLLEGE OF NORWAY
Begynn på bachelorgraden din i Norge, og fullfør i USA! Studiet ved ACN gir deg et faglig og sosialt fundament som er gull verdt når du skal studere i USA. En amerikansk bachelorgrad består av fire år. Som ACN-student tar du det første året i Norge, og de resterende ved et universitet i USA.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN KRISTIANIA
Bli attraktiv i morgendagens arbeidsmarked! Høyskolen Kristianias utdanningstilbud strekker seg fra fagskole- og bachelorstudier til mastergradsnivå innen:
Markedsføring og salgsledelse - Helse og medisinske fag - Design og teknologi - HR og ledelse - Reiseliv- og hotelledelse - Medier og kommunikasjon - Kreativitet og innovasjon.
LES MER OM SKOLEN

HØGSKOLEN I INNLANDET
HIHM+HIL=ENDA BEDRE SAMMEN. Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer er fra 1.1.2017 sammenslått til Høgskolen i Innlandet. Den nye høgskolen har 105 studier fordelt på 15 fagområder, over 13000 studenter og over 950 ansatte.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN I MOLDE
Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Høgskolen i Molde har en visjon om å være en annerledes og bedre utdanningsinstitusjon!
LES MER OM SKOLENGrunnskolelærer ved Høgskolen i Østfold
Ønsker du å gi av deg selv, bruke dine evner og gjøre en forskjell for barn og unge? Ønsker du å arbeide i et av samfunnets viktigste yrker? Ved Høgskolen i Østfold utdanner vi fremtidens lærere til fremtidens skole.

LES MER OM GRUNNSKOLELÆRER 1. - 7. TRINN VED HØGSKOLEN I ØSTFOLD HER

LES MER OM GRUNNSKOLELÆRER 5. - 10. TRINN VED HØGSKOLEN I ØSTFOLD HER
Høyskolen Kristiania har et av landets ledende fagmiljøer innen markedsføring.
Foreleserne har lang fartstid fra næringslivet. Dette preger undervisningen, som ofte berikes med dagsaktuelle problemstillinger og praktiske caser.

Bachelor (3 år)
Markedsføring og merkevareledelse
Markedsføring og salgsledelse

Master (2 år)
Markedsføringsledelse