The American University of Paris

(Universitet)

Vi er tenkerne, de reisende, skaperne, lederne - enkeltpersoner som har valgt å leve og lære internasjonalt for å finne vår plass i samfunnet, som begynner i hjertet av Paris.

Vi dyrker kritisk tenkning gjennom et sterkt faglig fundament som finner synergi mellom ulike disipliner og utvikler seg til å møte behovene til det moderne arbeidsmarkedet.

Vi blir oversettere av kultur med kapasitet til å analysere, tilpasse og trives.

The American University of Paris tilbyr over 20 bachelorstudier og 15 masterprogrammer på tvers av fire store avdelinger: Kunst og vitenskap; Økonomi og ledelse; Internasjonal politikk, økonomi og samfunnsutvikling; Kommunikasjon og Film.

AUP er urban, moderne og flerkulturelt,  og er akkreditert av Middle States. Studenter av nesten 100 nasjonaliteter deler små klasser med dyktig professorer, og kan utnytte AUP sin beliggenhet i sentrum av en av verdens største byer. Det tilbyr stipender både basert på oppnålser og i forhold til behov. Studenter med et minimum gjennomsnittskarakter på 4 i norsk fra videregående vil motta 32 credits, noe som gjør dem kvalifisert for støtte fra Lånekassen.

I klasserommene: Studentene oppfordres til å definere og nå individuelle faglige mål innenfor en dypt tverrfaglig læreplan som er tverrkulturell og komparativ i kjernen. I en gjennomsnittlig klasse av femten, er over tolv forskjellige nasjonaliteter representert. Dette bidrar til å bringe sammen de ulike perspektiver som skaper en lærerik opplevelse. Skolas praksis og bransje ferdigheter er skjerpet gjennom teoretisk og erfaringsbasert læring. Fakultetet anbefaler studentene gjennom sin faglige erfaring i valg av klasser, hovedfag, og selvstyrt studier.

Studentforeninger, offentlige og samfunnsansvarlige tiltak er en sjanse til å utforske, til å skape, og til å lede. Spesielt, produserer vår studentmedieorganisasjonmedia organization en industri-standard magasin og nettavis, støttet av anerkjente internasjonale journalister. Sport og AUP rabatt på treningssentre over hele byen bidra til å rettferdiggjøre fransk bakverk forbruk.

På Campus: strekker seg fra 7. arrondissement i byens bokhandlere, kafeer, biblioteker og gallerier. Bygger på hverdags nedsenking i parisisk språk og kultur, utfordrer vår læreplan elevene til å engasjere seg i dypere akademisk og kulturell læring skjerpet av diskusjon, analyse og forskning på over 200 institusjoner over hele byen, for eksempel: The Louvre, Sorbonne, UNESCO, Institut Française de la Mode, Palais de Tokyo, og L'Institut du Monde Arabe.

AUP boliger partnere organisere leiligheter for innkommende studenter før ankomst. Opphold med parisiske familier er også tilgjengelig. For å sikre en smidig overgang til livet i Paris, vi bistå i oppsett av verktøy, telefon, internett og nettbank, samt valgfrie vaskeri og renhold.

Verden som et klasserom: Studenter engasjere seg direkte med historier, perspektiver og tidsriktige realitetene i kulturer rundt om i verden på studieturer ledet av fakultetets eksperter. Alt fra én dag til månedslange ekspedisjoner, omfatter hvert program læring knyttet til internasjonal oppdagelse - fra studiet av kunsthistorie i Roma til knyttneve-hand erfaring med menneskerettigheter ved domstolene i Sarajevo og Beograd til innlevelse i den marokkanske virksomhet sentrum av Fez.

Hvordan søke: Du må sende inn følgende:
Online søknadsskjema
Personal statement
Aktiviteter og arbeidserfaring
To anbefalingsbrev
Karakterutskrift
Resultater på engelsktester

Les mer om The American University of Paris

Studiemuligheter hos The American University of Paris

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om The American University of Paris

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING