Elvebakken videregående skole

(Videregående)

Elvebakken videregående skole er en videregående skole Vestre Elvebakke 3 i bydel Grünerløkka. Skolen er med sine ca 1350 elever Oslos største skole.

Elvebakken er en kombinert videregående skole. Vi legger vekt på variasjon både når det gjelder undervisningsmetoder og læringsarenaer. Skolen har elever fra alle ungdomskoler i byen, noe som gir et spennende elevmiljø. Vi er opptatt av å lage en skole som følger med i den teknologiske utviklingen.  Alle elever disponerer en bærbar PC eller Mac, og skolen ligger på topp i Oslo når det gjelder bruk av PC i fagene.

Skolebygget gjenspeiler den åpne kulturen – elevene arbeider i baser, klasserom, kontorlandskap, auditorier og grupperom. I tillegg har vi en rekke små, uformelle møteplasser der det også foregår læringsarbeid. Høsten 2009 åpnet vi et nytt realfagsenter på 1600 kvm i nabobygget. Bygget rommer spesialrom for alle realfagene og har også en avansert bølgetank. Vi har knyttet til oss spennende fagmiljøer innen realfagene, både når det gjelder bølgetanken, men også innen alternativ energi, miljø, informatikk og geofag.

Vi har en pedagogisk modell som kombinerer ordinær, lærerstyrt undervisning og studietid der elevene selv velger hvilke fag de vil arbeide med. I studietiden fungerer lærerne som veiledere. Vi tilbyr ellers et spennende elevmiljø der utenomfaglige aktiviteter, kunst, kultur og revy er en naturlig del av skolehverdagen.

Elvebakken har et omfattende internasjonaliseringsprogram. Hvert år reiser 30 Vg2- elever til Durham for å ta 2. klasse ved et engelsk college. Elever som har kinesisk programfag deltar i et toukers studieopphold i Nanjing i Kina, elever på studiespesialisering med formgiving reiser hvert år på studietur til Roma og elever som velger teknologi- og forskningsfag deltar i et studieopphold ved Strathclyde University i Glasgow, Skottland. I tillegg reiser flere andre klasser/elever på studietur både innenlands og utenlands. Programmet varierer fra år til år.

Utdanningsprogram ved skolen:
- Studiespesialisering
- Studiespesialisering med formgivingsfag
- Medier og kommunikasjon
- Design og håndverk
- Elektrofag

Les mer om Elvebakken videregående skole

Studiemuligheter hos Elvebakken videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Fakta om Elvebakken videregående skole

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN