BRYNE VIDEREGÅENDE SKOLE

(Videregående)

Bryne vidaregåande skule ligg i sentrum av Bryne, sentralt på Jæren.

Bryne vidaregåande er i dag drive av Rogaland fylkeskommune, men blei starta som Rogaland Landsgymnas i 1924.  Sidan har skulen skifta namn til Bryne Gymnas og så til Bryne vidaregåande skule.

Bryne vidaregåande tilbyr:
- Studiespesialiserande
- Idrettsfag
- Service og samferdsel

Skulen har per i dag 720 elevplassar. Seks klassar på Vg1-trinnet og fire klassar på Vg2 og Vg3 på studiespesialiserande, to klassar på Vg1 og Vg2 og tre klassar på Vg3 idrettsfag og tre klassar på Vg1 og to klassar på Vg2 service og samferdsel.

Rogaland fylkeskommune arbeider med å byggje ein ny vidaregåande skule på Bryne, og Bryne vidaregåande skal flytte inn i nye bygg midt i sentrum av Bryne i 2014 saman med Time vidaregåande skole. Den nye skulen vil få 1550 elevplassar. Den nye skulen skal heite Bryne vidaregåande skule.

Les mer om BRYNE VIDEREGÅENDE SKOLE

Studiemuligheter hos BRYNE VIDEREGÅENDE SKOLE

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGAlle studier ved Høyskolen Kristiania:

Bachelor i markedsføring og merkevareledelse

Hvorfor velger du det ene produktet fremfor det andre, som kanskje til og med koster mindre? Hvorfor er det noen merker som gir deg gåsehud, andre som får deg til å rynke på nesen, og noen som ikke får deg til å føle noe som helst? Svarene får du ved dette studiet!
LES MER OM STUDIET

Bachelor i markedsføring og salgsledelse

Norsk næringsliv trenger ikke bare dyktige selgere, men også profesjonelle og strategiske salgsledere. Som Norges eneste – og en av få høyskoler i Europa – tilbyr vi en bachelor i markedsføring og salgsledelse.
LES MER OM STUDIET


Bachelor i HR og personalledelse 

Dette er utdanningen for deg som vil bidra til at organisasjoner lykkes gjennom sin viktigste ressurs: Medarbeiderne. Norges første og største HR-bachelor!
LES MER OM STUDIET

Bachelor i HR og organisasjonspsykologi

Når vi trives på jobb, presterer vi bedre. På dette studiet lærer du hvordan mennesker utvikler seg i jobben sin, og hvordan vi trives på jobb. Du lærer hvordan organisasjonspsykologi er viktig for arbeidsplassers resultater og prestasjoner.
LES MER OM STUDIET