Ole Vig videregående skole

(Videregående)

Ole Vig videregående skole er som stor, sammenslått skole nokså ny. Den er Nord-Trøndelags nest største skole, med ca. 230 ansatte og ca. 1220 elever og studenter inneværende skoleår.

Hele skolekomplekset i sentrum er sambygd, og skolens kantine og auditorium ligger sentralt i skolelandskapet. Skolens avdeling på Sutterøy, med transportfag, arbeidsmaskiner og yrkessjåføropplæring, er likevel av plasshensyn fortsatt lokalisert der.

Et større byggeprogram på nybygg og restaurering har pågått siden 2001. Siste skudd på byggstammen er bygg I fra 2009, som har kontorer for ledelsen, realfagsavdeling og alternativ opplæring. Det huser også distriktets tannhelsetjeneste (3. etasje). I 2009 ble kantine og og lokaler for restaurant- og matfag bygget om, og videre ombygging kom i  2010 for musikk og dans og service og samferdsel.

Ny idrettshall med sambruk for Ole Vig vgs stod ferdig i februar 2012. Den kommunale hallen skal brukes av skolen og knyttes til skolen med et felles torg.

Skolen har i en årrekke arbeidet systematisk for å bedre elevenes grunnleggende ferdigheter i lesing, skriving og matematikk. Som et resultat av det arbeidet fikk skolen i 2011 betengelsen Dysleksivennlig skole.

Ole Vig videregående skole har klare ambisjoner om å være en god skole for både elever, personale og regionen som helhet. Med sitt mangfold ønsker skolen å gi nærhet for den enkelte og rom for variasjon og nytenking. Skolens visjon ”Skape og dele, gløde og leve" målbærer dette ønsket. OVVS stimulerer til elevdemokrati og prioriterer å ha mange og gode internasjonale kontakter.

Les mer om Ole Vig videregående skole

Studiemuligheter hos Ole Vig videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN