University of Kwa Zulu Natal

(Universitet)

Bjørknes er norsk representant for denne skolen. De gir gratis studieveiledning angående skolen, fag og landet. Kontaktinformasjon finner du til høyre.


 

Informasjon om skolen
University of Kwa Zulu Natal ligger i sentrum av byen Durban, og har i tillegg et campus i Pietermaritzburg, ca en time nordvest mot de berømte Drakensburg-fjellene. Byene tilhører Kwa Zulu Natal, en provins spekket med historie, vakre strender og natur reservater. Universitetet ble etablert i 1910, og har svært varierte studietilbud. Her kan du ta hele bachelorgraden din, en mastergrad eller et semester opphold.

Durban har omlag 4 millioner innbyggere og er et optimalt utgangspunkt for turer rundt i Sør Afrika. Med bakgrunn i en sammensatt befolkningsgruppe vil du finne en by med et mangfold av restauranter, uteliv, kunst og kultur.

Informasjon om Bjørknes World Wide Education
Bjørknes har erfarne rådgivere som kan hjelpe deg langt på vei mot dine mål. Vi samarbeider med en rekke universiteter i 12 land, og kan bistå med rådgivning, informasjon og hjelp til å søke. Våre læresteder tilbyr alle fag!

Ta kontakt med oss  for å høre mer om våre studietilbud. Du kan også bestille en tid for gratis rådgivning på vårt kontor. Husk at vi også kan avtale tid for veiledning over telefon hvis det passer bedre for deg.

Se alle studiene ved skolen


Få mer informasjon:

Navn:

Telefon:

Epost:


Utdanningskalender

Ingen elementer registrert i kalenderen


  Relaterte saker:

  Ingen saker registrert


  Les mer om University of Kwa Zulu Natal

  Studiemuligheter hos University of Kwa Zulu Natal

  Avansert søk

  Interessert i denne skolen?

  Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

  Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

  Annonser:

   
  MEDIER OG KOMMUNIKASJON
   
  DESIGN OG TEKNOLOGI
   
  HELSE OG MEDISINSKE FAG
   
  MARKEDSFØRING OG SALGSLEDELSE
   
  HR OG LEDELSE
   
  KREATIVITET OG INNOVASJON
   
  REISELIV- OG HOTELLEDELSE
   
  MASTER MARKEDSFØRINGSLEDELSE
   
  BACHELOR HR OG PERSONALLEDELSE
   
  NETTSTUDIER
   
  STUDIER SOM FÅR DEG
  RETT I JOBB
   
  MASTER LEDELSE
   
   
  BACHELOR MARKEDSFØRING
  OG MERKEVARELEDELSE
   
  BACHELOR MARKEDSFØRING
  OG SALGSLEDELSE
   
  BACHELOR ØKONOMI
  OG LEDELSE
   
  BACHELOR INNKJØPSLEDELSE
   
   
  ETTER- OG VIDEREUTDANNING
   
   
  BACHELOR KREATIVITET, INNOVASJON
  OG FORRETNINGSUTVIKLING
   
  MOTE
   
   
  INGENIØR
   
   
  IT-UTDANNINGER
   
   
  DESIGNSTUDIER - FAGSKOLE
   
   
  ØKONOMI, LEDELSE OG INNOVASJON
   
   
  ANVENDT PSYKOLOGI -
  OSLO ELLER NETTSTUDIER
   
  LÆRERUTDANNINGER
     Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor film, TV og kultur.

  Har du lyst til å jobbe med mennesker? Det er et stadig økende behov for kompetanse innen ulike helse- og sosialfaglige retninger. Hos oss har du mange muligheter for å finne det studiet som passer for akkurat deg.

  Våre studier innen idrett er rettet mot bevegelse, opplevelse, helse og ledelse.
  Studiene er på individ- og samfunnsnivå, noe som gjør at du kan jobbe som f.eks. trener, leder og lærer.

  Vil du lage musikk, lære bort musikk eller jobbe i musikkbransjen har vi studiene for deg.

  LES MER OG SE VÅRE STUDIER

  LES MER OG SE VÅRE STUDIER

  LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

  LES MER OG SE VÅRE STUDIER

  Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor animasjon og spill.

  Det moderne arbeids- og samfunnsliv er i konstant endring. En utdanning innen økonomi, ledelse, innovasjon og reiseliv gir deg et fundament for å forstå og mestre vår nye hverdag.

  Lærerutdanningene i Hamar er forskningsbaserte, yrkesrettede og praksisnære. Vi har sterke fagmiljøer som fokuserer på å skape en bedre skole- og barnehagehverdag for barn, ungdom, foreldre og ansatte.

  Språk og litteratur er en viktig del av hverdagen vår. Språket er en del av kulturen og personligheten til hver av oss. Språkets oppbygning og utvikling, litterære tekster fra fortid og nåtid og hvordan den teknologiske utvikling preger både språk, litteratur og kultur er spennende å se nærmere på.

  LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

  LES MER OG SE VÅRE STUDIER

  LES MER OG SE VÅRE STUDIER

  LES MER OG SE VÅRE STUDIER


  TREIDER FAGSKOLER
  Teider Fagskoler tilbyr praktiske og direkte jobbkvalifiserende utdanninger innenfor ulike bransjer og funksjoner. Fulltidsstudiene går over ett eller to semestre på dagtid. Vi tilbyr også deltidsutdanninger på kveldstid, to kvelder per uke, over to semestre. Undervisningen foregår i klasserom. Dette sikrer god støtte og oppfølging gjennom studieåret.
  LES MER OM SKOLEN

  BJØRKNES HØYSKOLE
  Vi tilbyr spennende høgskoleprogrammer innen bla. medisin, ernæring og helsefag. Vi tilbyr høgskolestudier innen helse- og samfunnsvitenskap i Oslo og på nett, i tillegg til studier i Sentral-Europa, Australia og USA.
  LES MER OM SKOLEN

  AMERICAN COLLEGE OF NORWAY
  Begynn på bachelorgraden din i Norge, og fullfør i USA! Studiet ved ACN gir deg et faglig og sosialt fundament som er gull verdt når du skal studere i USA. En amerikansk bachelorgrad består av fire år. Som ACN-student tar du det første året i Norge, og de resterende ved et universitet i USA.
  LES MER OM SKOLEN

  HØYSKOLEN KRISTIANIA
  Bli attraktiv i morgendagens arbeidsmarked! Høyskolen Kristianias utdanningstilbud strekker seg fra fagskole- og bachelorstudier til mastergradsnivå innen:
  Markedsføring og salgsledelse - Helse og medisinske fag - Design og teknologi - HR og ledelse - Reiseliv- og hotelledelse - Medier og kommunikasjon - Kreativitet og innovasjon.
  LES MER OM SKOLEN

  HØGSKOLEN I INNLANDET
  HIHM+HIL=ENDA BEDRE SAMMEN. Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer er fra 1.1.2017 sammenslått til Høgskolen i Innlandet. Den nye høgskolen har 105 studier fordelt på 15 fagområder, over 13000 studenter og over 950 ansatte.
  LES MER OM SKOLEN

  HØYSKOLEN I MOLDE
  Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Høgskolen i Molde har en visjon om å være en annerledes og bedre utdanningsinstitusjon!
  LES MER OM SKOLEN