University of Kwa Zulu Natal

(Universitet)

Bjørknes er norsk representant for denne skolen. De gir gratis studieveiledning angående skolen, fag og landet. Kontaktinformasjon finner du til høyre.


 

Informasjon om skolen
University of Kwa Zulu Natal ligger i sentrum av byen Durban, og har i tillegg et campus i Pietermaritzburg, ca en time nordvest mot de berømte Drakensburg-fjellene. Byene tilhører Kwa Zulu Natal, en provins spekket med historie, vakre strender og natur reservater. Universitetet ble etablert i 1910, og har svært varierte studietilbud. Her kan du ta hele bachelorgraden din, en mastergrad eller et semester opphold.

Durban har omlag 4 millioner innbyggere og er et optimalt utgangspunkt for turer rundt i Sør Afrika. Med bakgrunn i en sammensatt befolkningsgruppe vil du finne en by med et mangfold av restauranter, uteliv, kunst og kultur.

Informasjon om Bjørknes World Wide Education
Bjørknes har erfarne rådgivere som kan hjelpe deg langt på vei mot dine mål. Vi samarbeider med en rekke universiteter i 12 land, og kan bistå med rådgivning, informasjon og hjelp til å søke. Våre læresteder tilbyr alle fag!

Ta kontakt med oss  for å høre mer om våre studietilbud. Du kan også bestille en tid for gratis rådgivning på vårt kontor. Husk at vi også kan avtale tid for veiledning over telefon hvis det passer bedre for deg.

Se alle studiene ved skolen


Få mer informasjon:

Navn:

Telefon:

Epost:


Utdanningskalender

Ingen elementer registrert i kalenderen


  Relaterte saker:

  Ingen saker registrert


  Les mer om University of Kwa Zulu Natal

  Studiemuligheter hos University of Kwa Zulu Natal

  Avansert søk

  Interessert i denne skolen?

  Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

  Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

  Annonser:

   
  FILM OG MEDIER

  DESIGN OG KREATIVITET
   
  HELSESTUDIER
   
  MARKEDSFØRING

  HR OG LEDELSE
   
  TEKNOLOGI / IT
   
  HOTELL OG REISELIV

  MUSIKK
   
  ØKONOMI OG BÆREKRAFT
   
  NETTSTUDIER
   
  PSYKOLOGI
   
  PEDAGOGIKK
   
  MASTERSTUDIER
   
  KOMMUNIKASJON OG PR
   
  INTERIØR
   
  SPILL
   
  IDRETT OG TRENING
   
  SKUESPILL OG DANS
   
  INNOVASJON
   
  HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
  STED ELLER NETTBASERT
   
  MOTE
   
  NETTSTUDIER FAGSKOLE
   
  FOTO
   
  FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
  STED ELLER NETTBASERT

  FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
  STED ELLER NETTBASERT

  Usikker på hva du skal studere?

  Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

  Bestill gratis studieveiledning

  Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

  TA TESTEN HER

  BESTILL STUDIEVELEDNING  Fagskolen i Viken


  Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

  SE ALLE VÅRE STUDIER HER

  Høgskolen i Molde


  Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

  GÅ TIL HJEMMESIDEN  Fagskolen Kristiania


  Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

  GÅ TIL HJEMMESIDEN

  Høyskolen Kristiania


  Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

  GÅ TIL HJEMMESIDEN