HERIOT-WATT UNIVERSITY, EDINBURGH

(Universitet)

Heriot-Watt University er basert i Skottlands historiske hovedstad Edinburgh. Byen bugner av historie og tradisjon; fra borga som kneiser over byen til slottet, Mary Queen of Scots og legendariske Kong Arthur. Byen er også kjent som festivalby og er for eksempel skueplass for en av verdens største kunst-festivaler. Gatene er kontinuerlig fylt med musikk, dans, sjonglering og performance. Samtidig er du innenfor rekkevidde av noe av verdens vakreste ville natur, fra Tossachs nasjonalpark i vest til høylandene i nord og grenseområdene i sør.

Om Heriot-Watt
Heriot-Watt er Storbritannias åttende eldste institusjon for høyere utdanning og er alltid populær blant utenlandske studenter. Vi er et svært spesialisert og teknologisk universitet og tilbyr utdanningsprogram som er spesialdesignet for å møte behovene til ulike næringer. 94 % av de uteksaminerte studentene er i arbeid eller i gang med videre studier innen seks måneder. Hover-campus i Edinburgh er et grønt parklandskap med fremragende transporttilknytning til Edinburgh sentrum. Edinburgh flyplass ligger 10 minutt fra universitetet og har direkteruter til de fleste storbyene i Europa. Heriot-Watt har også en campus i Galashiels, i grenseområdet 61 km sør for Edinburgh.  Dette studiestedet tilbyr en rekke studier innen mote og tekstil. Universitetet har videre en campus i Dubai og en nettopp åpnet campus i Malaysia og har dermed utvidet universitetets internasjonale preg.

Rankingene våre
Heriot-Watt ligger alltid høyt på rankinglistene for universitet, med 13de plass sammenlagt i Guardian University Guide 2015 og 22dre plass i verden for ‘internasjonale fremtidsutsikter’ i Times Higher Educational World University Ranking. Du vil finne mer informasjon om plasseringene våre på diverse lister her: www.hw.ac.uk.

Hva kan jeg studere?
Vi tilbyr et vidt spekter av studier, fra arkitektur- og robotteknikk via interaktive system, kjemi og rettsmedisin til språk og inter-kulturelle studier, mote-teknologi og psykologi.

Vi tar også imot studenter som bare vil studere et semester eller et år hos oss. Dette tilbudet kan benyttes til å sette sammen studier etter ønske – selvsagt med de begrensningene timeplan og andre viktige forutsetninger gir – og eventuelt som del av deres egen pågående utdanning.

For videre studier og forskning på øverste nivå tilbyr Heriot-Watt et fremragende miljø. Universitetet er et av Storbritannias ledende, anerkjent internasjonalt for førsteklasses undervisning og forskning på de spesialiserte områdene realfag, ingeniørstudier, ledelse, språk og tekstildesign. Universitetet tilbyr også tre Master-program som dekker alle aspekt ved undervannsteknikk og geologi som er etterspurt av selskap som forsker på og utvinner olje og gass. Edinburgh Business School tilbyr noen av verdens mest utfordrende og givende business-utdannelser. Studiene vi tilbyr spesial-designes for deg. Hvor du enn måtte være og når du måtte ønske å studere, vil du finne det Master of Business Administration, Master of Science eller Doctor of Business Administratin-studiet du er på jakt etter.

Studentintervju - Sigurd (21) studerer Business Management ved Heriot-Watt
Sigurd (21) er fornøyd med valget av både studieland, universitet og studieretning. Og når man i tillegg får en pint øl for bare tre pund, får Harry Potter-byen Edinburgh i Skottland den varmeste anbefaling.
LES HELE INTERVJUET HER

Nøkkeltall
35 % (2.742) av de til sammen 7.828 studentene ved studiestedene våre i Storbritannia kommer fra 123 land utenfor Storbritannia. Av de 7.828 studentene våre er 2.032 i gang med videre studier etter Bachelor-graden.

Studenter fra Norge
Vi er glade for å ha mange norske studenter hvert år. I fjor var det 120 studenter fra Norge på campusen i Edinburgh spredd over ulike studier og nivå. Mange av disse studentene blir støtta av Lånekassen, og de mest populære studiene er innen økonomi, finans, business og revisjon. Andre populære studier nordmennene tar, er innen psykologi, biologi og kjemi. Når det gjelder de fleste studiene, er inntakskravene for nordmenn minimum 4,0 på vitnemålet fra videregående skole med minimum 3,0 i engelsk. Noen studier krever sterke matematikkunnskaper og i noen tilfeller fag som kjemi eller fysikk i fagkretsen.

Livet på campus
Edinburgh campus huser rundt 1.600 studenter og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter studentene kan engasjere seg i. Våre førsteklasses sportsfasiliteter inkluderer baner med internasjonal standard; blant annet trener et profesjonelt fotballag her. Du vil finne en overbygd fotballbane (en fotball-astrodom), konkurransebaner for squash, Skottlands eneste golfakademi og ei lang rekke fasiliteter for lag- og rekkertsport. Idrettslaget med sine opp imot 30 sportsklubber (fotball, basketball, vinteridrett og hestesport inkludert) gir deg et ideelt miljø for deltakelse og konkurranse i den sportsgreina du måtte velge å få instruksjon i på et høyere nivå.

Campus har også et aktivt, prisbelønt studentersamfunn som arrangerer et bredt spekter av aktiviteter i løpet av året, nattklubb- og levende musikk-arrangement og underholdningskvelder inkludert. Bysentrum ligger dessuten bare 25 minutt med buss unna med alt det har å tilby.

Vi har en aktiv norsk studentklubb i Edinburgh; den heter NORSA, og studentene våre arbeider aktivt med ANSA UK (the Association of Norwegian Students Abroad, avdeling Storbritannia).

Hvordan søke
Alle studenter som ikke allerede har Bachelorgrad e.l., om de er britiske eller kommer fra utlandet, søker online gjennom UCAS (the Universities & Colleges Admission Service) på www.ucas.com. De som allerede har en grad, bortsett fra de som søker på Edinburgh Business Studies-programmene, bruker vårt online søknadsskjema på nettsida vår, www.hw.ac.uk.

Søknad til Edinburgh Business School gjøres på nettsida deres, www.ebsglobal.net.

Les mer om HERIOT-WATT UNIVERSITY, EDINBURGH

Studiemuligheter hos HERIOT-WATT UNIVERSITY, EDINBURGH

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFølg med på Kristiania Challenge

Vegard Harm, Ahmed Mamow og Johanne Massey utfordres innen ulike fagområder!

Kristiania har over 20 mastergrader innen:

HR, markedsføring og kommunikasjon  Ι  Helse og psykologi  I  Kunst og design  Ι  Teknologi og innovasjon.

LES MER

Se alle masterstudier


KRISTIANIA

Kristiania har over 100 års erfaring med å gi studentene, arbeidslivet og samfunnet det de trenger. Vi tilbyr over 150 studier innen HR, markedsføring og kommunikasjon, Helse og psykologi, Kunst og design, samt Teknologi og innovasjon. Hos oss kan du ta årsstudier, fagskoleutdanninger, bachelorgrader, mastergrader og ph.d. i Oslo, Bergen og på nett.

SE ALLE STUDIENE VED SKOLEN


Fagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDEN