HERIOT-WATT UNIVERSITY, EDINBURGH

(Universitet)

Heriot-Watt University er basert i Skottlands historiske hovedstad Edinburgh. Byen bugner av historie og tradisjon; fra borga som kneiser over byen til slottet, Mary Queen of Scots og legendariske Kong Arthur. Byen er også kjent som festivalby og er for eksempel skueplass for en av verdens største kunst-festivaler. Gatene er kontinuerlig fylt med musikk, dans, sjonglering og performance. Samtidig er du innenfor rekkevidde av noe av verdens vakreste ville natur, fra Tossachs nasjonalpark i vest til høylandene i nord og grenseområdene i sør.

Om Heriot-Watt
Heriot-Watt er Storbritannias åttende eldste institusjon for høyere utdanning og er alltid populær blant utenlandske studenter. Vi er et svært spesialisert og teknologisk universitet og tilbyr utdanningsprogram som er spesialdesignet for å møte behovene til ulike næringer. 94 % av de uteksaminerte studentene er i arbeid eller i gang med videre studier innen seks måneder. Hover-campus i Edinburgh er et grønt parklandskap med fremragende transporttilknytning til Edinburgh sentrum. Edinburgh flyplass ligger 10 minutt fra universitetet og har direkteruter til de fleste storbyene i Europa. Heriot-Watt har også en campus i Galashiels, i grenseområdet 61 km sør for Edinburgh.  Dette studiestedet tilbyr en rekke studier innen mote og tekstil. Universitetet har videre en campus i Dubai og en nettopp åpnet campus i Malaysia og har dermed utvidet universitetets internasjonale preg.

Rankingene våre
Heriot-Watt ligger alltid høyt på rankinglistene for universitet, med 13de plass sammenlagt i Guardian University Guide 2015 og 22dre plass i verden for ‘internasjonale fremtidsutsikter’ i Times Higher Educational World University Ranking. Du vil finne mer informasjon om plasseringene våre på diverse lister her: www.hw.ac.uk.

Hva kan jeg studere?
Vi tilbyr et vidt spekter av studier, fra arkitektur- og robotteknikk via interaktive system, kjemi og rettsmedisin til språk og inter-kulturelle studier, mote-teknologi og psykologi.

Vi tar også imot studenter som bare vil studere et semester eller et år hos oss. Dette tilbudet kan benyttes til å sette sammen studier etter ønske – selvsagt med de begrensningene timeplan og andre viktige forutsetninger gir – og eventuelt som del av deres egen pågående utdanning.

For videre studier og forskning på øverste nivå tilbyr Heriot-Watt et fremragende miljø. Universitetet er et av Storbritannias ledende, anerkjent internasjonalt for førsteklasses undervisning og forskning på de spesialiserte områdene realfag, ingeniørstudier, ledelse, språk og tekstildesign. Universitetet tilbyr også tre Master-program som dekker alle aspekt ved undervannsteknikk og geologi som er etterspurt av selskap som forsker på og utvinner olje og gass. Edinburgh Business School tilbyr noen av verdens mest utfordrende og givende business-utdannelser. Studiene vi tilbyr spesial-designes for deg. Hvor du enn måtte være og når du måtte ønske å studere, vil du finne det Master of Business Administration, Master of Science eller Doctor of Business Administratin-studiet du er på jakt etter.

Studentintervju - Sigurd (21) studerer Business Management ved Heriot-Watt
Sigurd (21) er fornøyd med valget av både studieland, universitet og studieretning. Og når man i tillegg får en pint øl for bare tre pund, får Harry Potter-byen Edinburgh i Skottland den varmeste anbefaling.
LES HELE INTERVJUET HER

Nøkkeltall
35 % (2.742) av de til sammen 7.828 studentene ved studiestedene våre i Storbritannia kommer fra 123 land utenfor Storbritannia. Av de 7.828 studentene våre er 2.032 i gang med videre studier etter Bachelor-graden.

Studenter fra Norge
Vi er glade for å ha mange norske studenter hvert år. I fjor var det 120 studenter fra Norge på campusen i Edinburgh spredd over ulike studier og nivå. Mange av disse studentene blir støtta av Lånekassen, og de mest populære studiene er innen økonomi, finans, business og revisjon. Andre populære studier nordmennene tar, er innen psykologi, biologi og kjemi. Når det gjelder de fleste studiene, er inntakskravene for nordmenn minimum 4,0 på vitnemålet fra videregående skole med minimum 3,0 i engelsk. Noen studier krever sterke matematikkunnskaper og i noen tilfeller fag som kjemi eller fysikk i fagkretsen.

Livet på campus
Edinburgh campus huser rundt 1.600 studenter og tilbyr et bredt spekter av aktiviteter studentene kan engasjere seg i. Våre førsteklasses sportsfasiliteter inkluderer baner med internasjonal standard; blant annet trener et profesjonelt fotballag her. Du vil finne en overbygd fotballbane (en fotball-astrodom), konkurransebaner for squash, Skottlands eneste golfakademi og ei lang rekke fasiliteter for lag- og rekkertsport. Idrettslaget med sine opp imot 30 sportsklubber (fotball, basketball, vinteridrett og hestesport inkludert) gir deg et ideelt miljø for deltakelse og konkurranse i den sportsgreina du måtte velge å få instruksjon i på et høyere nivå.

Campus har også et aktivt, prisbelønt studentersamfunn som arrangerer et bredt spekter av aktiviteter i løpet av året, nattklubb- og levende musikk-arrangement og underholdningskvelder inkludert. Bysentrum ligger dessuten bare 25 minutt med buss unna med alt det har å tilby.

Vi har en aktiv norsk studentklubb i Edinburgh; den heter NORSA, og studentene våre arbeider aktivt med ANSA UK (the Association of Norwegian Students Abroad, avdeling Storbritannia).

Hvordan søke
Alle studenter som ikke allerede har Bachelorgrad e.l., om de er britiske eller kommer fra utlandet, søker online gjennom UCAS (the Universities & Colleges Admission Service) på www.ucas.com. De som allerede har en grad, bortsett fra de som søker på Edinburgh Business Studies-programmene, bruker vårt online søknadsskjema på nettsida vår, www.hw.ac.uk.

Søknad til Edinburgh Business School gjøres på nettsida deres, www.ebsglobal.net.

Les mer om HERIOT-WATT UNIVERSITY, EDINBURGH

Studiemuligheter hos HERIOT-WATT UNIVERSITY, EDINBURGH

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
KUNST OG DESIGN

TEKNOLOGI OG INNOVASJON
 
HELSE OG PSYKOLOGI
 
HR, MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

NETTSTUDIER
 
FORNYBAR ENERGI
 
SYKEPLEIE, SOSIONOM, VERNEPLEIE

TEORI FAGPRØVEN
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
LOGISTIKK
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING


VID


Drømmer du om en utdannelse hvor du kan jobbe med mennesker, og hvor både faglig kunnskap og evnen til å forstå og samhandle med andre står sentralt? VID vitenskapelig høgskole er en av landets eldste og største private høgskoler. Se våre studier innen:

SykepleieSosialfag Helsefag Sosial bærekraft | Familieterapi Ledelse Barnevern Teologi og religion |

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høgskolen i Østfold


Høgskolen i Østfold har et aktivt og spennende studentmiljø. Studentsamfundet arrangerer quiz, fester og festivaler. Samfundet organiserer også andre aktiviteter, som revy, kos, og studentidrett. Se våre studier innen:

Helse og velferd | Ingeniør | Samfunnsfag og språk | Økonomi, administrasjon og ledelse | Informasjonsteknologi | ØLærerutdanning og pedagogiske fag | Scenekunst

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Kristiania


Kristiania leverer forskning og utdanning på fagskole, bachelor, master og doktorgradsnivå innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Se alle våre studier innen:

Helse og psykologi | HR, markedsføring og kommunikasjon | Kunst og design | Teknologi og innovasjon

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet


NMBU har studiar og forsking som møter dei store globale spørsmåla om miljø, berekraftig utvikling, betre folke- og dyrehelse, klimautfordringar, fornybare energikilder, matproduksjon og areal- og ressursforvalting. Se alle våre studier innen:

Teknologi | Økonomi | Fornybar energi | Radioaktivitet

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Se våre studier innen:

Helse og sosialfag | IT | Logistikk | Juss- og samfunnsfag | Sport | Økonomi

GÅ TIL HJEMMESIDENMF vitenskapelig høyskole


Ønsker du deg meningsfull jobb hvor du kan gjøre en forskjell for menneskene eller samfunnet rundt deg? På MF får du spennende studier og en god studietid. Se våre studier innen:

Samfunnsvitenskap | Religionsvitenskap Lektor og skole Teologi og kirke

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høgskolen i Innlandet


I tillegg til studier på bachelor-, master- og doktorgradsnivå har høgskolen et bredt tilbud av årsstudier og kortere kurs som svarer på samfunnet sine behov for livslang læring. Se våre studier innen: 

Bærekraft
Helse og sosialfag | Økonomi Idrett Landbruk Lærer Musikk | Spill | Film og tv Nett Deltid Bachelor | MasterÅrsstudium Videreutdanning |  Se alle studier

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen AOF


En fagskoleutdanning kan du kombinere med jobb, da alle utdanningene er på deltid.. Se våre studier innen:


Oppvekst | Helse og omsorg Ledelse Helse, miljø og sikkerhet

GÅ TIL HJEMMESIDEN

AOF teori til fagprøven


Har du jobbet lenge og har mye erfaring? Teorikurs til fagprøven eller svenneprøven er første steg på veien fra ufaglært til faglært. Kursene er lagt opp slik at de kan kombineres med jobb.. Se våre studier innen: 

Teknologi og industrifag 
Salg, service og reiseliv | Restaurant og matfag Helse og omsorg Bygg og anlegg Renhold Oppvekst og skole

GÅ TIL HJEMMESIDEN