University of Lincoln, Lincoln UK

(Universitet)

University of Lincoln tilbyr et grundig akademisk studiemiljø, og tilbyr over 200 studier på tvers av mange fagområder. Vi er lokalisert i hjertet av England, og har en stolt historie helt tilbake fra 1863. Per i dag har vi ca. 13.000 studenter, hvorav 10 % er internasjonale.

Universitetet har blitt beskrevet som en skole med kvalitetsutdanning og en inspirerende atmosfære av "Complete University Guide 2016". Vi er ranket blant de 40 beste utdanningsinstutisjoner i Storbritannia.  Lincoln er også ranket blant de 10 mest moderne universiteter i Storbritannia av the Times and Sunday Times Good University Guide 2015. Med ytterligere 130 millionser pund i investeringer, fortsette vi å ekspandere. Dette gjelder særlig innen ingeniør, datavitenskap, farmasi, matematikk og fysikk.

Det moderne og trygge campus er lokalisert i sentrum av den historiske byen Lincoln, og ligger nær den vakre Brayford Pool marina. Byen er beskrevet som en av verdens beste småbyer, og tilbyr mye historie og kultur. Det er en livlig og vennlig by, men med lavere levekostnader enn de fleste studentbyer i Storbritannia. Vi holder til bare to timer fra London.

Universitetet har et økende internasjonalt rykte for utdanningskvalitet og forskning. Undervisningen følger tiden og er bransjerelevante, og mange av våre studier nyter fordelen av nærhet til næringslivet. Med nærhet til globale bedrifter som Siemens, bidrar dette til vår høye studenttilfredshet og den høye andelen av avgangselever som får jobb.

Hvordan blir nordmenn tatt i mot

Hvert semester er det en velkomstuke, og ca 20-30 norske studenter begynner hvert år. Dersom du ønsker, kan vi sette deg i kontakt med norske studenter som studerer ved Lincoln.

Stipender
Stipend på 2000 pund er tilgjengelig for norske masterstudenter.

Studentintervju - Amanda Soldal Rasmussen (19) studerer foto på Lincoln
- Utdanning i utlandet gull verdt, og jeg kan ikke forestille meg et bedre sted å oppleve noe slikt på enn i Lincoln, sier fotostudenten.
LES HELE INTERVJUET HER

Hvordan søke?

Alle bachelorsøknader må gjøres gjennom UCAS. Nettsøknader kan kun gjøres for masterstudier. 

Dette trenger du for bachelorsøknaden
1. Søknad via UCAS
2. Motivasjonasbrev
3. Anbefalingsbrev kan være nødvendig
4. Vitnemål
5. Portfolio dersom du søker arkitektur, kunst eller design. if applying for subjects within Architecture, Art and Design

Opptakskrav
Normalt bør man ha 4 i snitt, inkludert Englsk. Vi godtar også:
IELTS 6.0 (ikke mindre enn 5.5 for hver band score). For journalistikk må du ha minimum 7.0.
TOEFL 79

Dette trender du for mastersøknaden
1. Søk på nett
2. Motivasjonsbrev
3. Anbefalingsbrev
4. Karakterutskrift

Opptakskrav
En god bachelorgrad fra en godkjent skole. Engelskkunnskaper er som for bachelor, men for noen designstudier er kravet for IELTS minimum 6.5.

For mer informasjon om søknadsprosessen, se http://www.lincoln.ac.uk/home/international/howtoapply/

Les mer om University of Lincoln, Lincoln UK
Kontaktperson for norske søkere

Lauren Blackwell

If you want to apply, its easiest to fill in your contact details the interest form (just write that you want to apply under Your questions, and I will contact you directly). I am here to provide Norwegian students with information about admission requirements and deadlines, school fees, student life, accommodation etc. Looking forward to hearing from you.
Klikk her for mer informasjon
Få hjelp til søknadsprosessen!
Skolen tilbyr personlig oppfølging

Studiemuligheter hos University of Lincoln, Lincoln UK

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Adresse

Brayford Pool,
Lincoln LN6 7TS,
UK

MEDIER OG KOMMUNIKASJON

DESIGN OG TEKNOLOGI

HELSE OG MEDISINSKE FAG

MARKEDSFØRING OG SALGSLEDELSE

HR OG LEDELSE

KREATIVITET OG INNOVASJON

REISELIV- OG HOTELLEDELSE

MASTER MARKEDSFØRINGSLEDELSE

BACHELOR HR OG PERSONALLEDELSE

NETTSTUDIER

STUDIER SOM FÅR DEG
RETT I JOBB

MASTER LEDELSE
 

BACHELOR MARKEDSFØRING
OG MERKEVARELEDELSE

BACHELOR MARKEDSFØRING
OG SALGSLEDELSE

BACHELOR ØKONOMI
OG LEDELSE

BACHELOR INNKJØPSLEDELSE
 

ETTER- OG VIDEREUTDANNING
 

BACHELOR KREATIVITET, INNOVASJON
OG FORRETNINGSUTVIKLING

MOTE
 

INGENIØR
 

IT-UTDANNINGER
 

DESIGNSTUDIER - FAGSKOLE
 

ØKONOMI, LEDELSE OG INNOVASJON
 

ANVENDT PSYKOLOGI -
OSLO ELLER NETTSTUDIER

LÆRERUTDANNINGER
 Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor film, TV og kultur.

Har du lyst til å jobbe med mennesker? Det er et stadig økende behov for kompetanse innen ulike helse- og sosialfaglige retninger. Hos oss har du mange muligheter for å finne det studiet som passer for akkurat deg.

Våre studier innen idrett er rettet mot bevegelse, opplevelse, helse og ledelse.
Studiene er på individ- og samfunnsnivå, noe som gjør at du kan jobbe som f.eks. trener, leder og lærer.

Vil du lage musikk, lære bort musikk eller jobbe i musikkbransjen har vi studiene for deg.

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor animasjon og spill.

Det moderne arbeids- og samfunnsliv er i konstant endring. En utdanning innen økonomi, ledelse, innovasjon og reiseliv gir deg et fundament for å forstå og mestre vår nye hverdag.

Lærerutdanningene i Hamar er forskningsbaserte, yrkesrettede og praksisnære. Vi har sterke fagmiljøer som fokuserer på å skape en bedre skole- og barnehagehverdag for barn, ungdom, foreldre og ansatte.

Språk og litteratur er en viktig del av hverdagen vår. Språket er en del av kulturen og personligheten til hver av oss. Språkets oppbygning og utvikling, litterære tekster fra fortid og nåtid og hvordan den teknologiske utvikling preger både språk, litteratur og kultur er spennende å se nærmere på.

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER


TREIDER FAGSKOLER
Teider Fagskoler tilbyr praktiske og direkte jobbkvalifiserende utdanninger innenfor ulike bransjer og funksjoner. Fulltidsstudiene går over ett eller to semestre på dagtid. Vi tilbyr også deltidsutdanninger på kveldstid, to kvelder per uke, over to semestre. Undervisningen foregår i klasserom. Dette sikrer god støtte og oppfølging gjennom studieåret.
LES MER OM SKOLEN

BJØRKNES HØYSKOLE
Vi tilbyr spennende høgskoleprogrammer innen bla. medisin, ernæring og helsefag. Vi tilbyr høgskolestudier innen helse- og samfunnsvitenskap i Oslo og på nett, i tillegg til studier i Sentral-Europa, Australia og USA.
LES MER OM SKOLEN

AMERICAN COLLEGE OF NORWAY
Begynn på bachelorgraden din i Norge, og fullfør i USA! Studiet ved ACN gir deg et faglig og sosialt fundament som er gull verdt når du skal studere i USA. En amerikansk bachelorgrad består av fire år. Som ACN-student tar du det første året i Norge, og de resterende ved et universitet i USA.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN KRISTIANIA
Bli attraktiv i morgendagens arbeidsmarked! Høyskolen Kristianias utdanningstilbud strekker seg fra fagskole- og bachelorstudier til mastergradsnivå innen:
Markedsføring og salgsledelse - Helse og medisinske fag - Design og teknologi - HR og ledelse - Reiseliv- og hotelledelse - Medier og kommunikasjon - Kreativitet og innovasjon.
LES MER OM SKOLEN

HØGSKOLEN I INNLANDET
HIHM+HIL=ENDA BEDRE SAMMEN. Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer er fra 1.1.2017 sammenslått til Høgskolen i Innlandet. Den nye høgskolen har 105 studier fordelt på 15 fagområder, over 13000 studenter og over 950 ansatte.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN I MOLDE
Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Høgskolen i Molde har en visjon om å være en annerledes og bedre utdanningsinstitusjon!
LES MER OM SKOLENGrunnskolelærer ved Høgskolen i Østfold
Ønsker du å gi av deg selv, bruke dine evner og gjøre en forskjell for barn og unge? Ønsker du å arbeide i et av samfunnets viktigste yrker? Ved Høgskolen i Østfold utdanner vi fremtidens lærere til fremtidens skole.

LES MER OM GRUNNSKOLELÆRER 1. - 7. TRINN VED HØGSKOLEN I ØSTFOLD HER

LES MER OM GRUNNSKOLELÆRER 5. - 10. TRINN VED HØGSKOLEN I ØSTFOLD HER
Høyskolen Kristiania har et av landets ledende fagmiljøer innen markedsføring.
Foreleserne har lang fartstid fra næringslivet. Dette preger undervisningen, som ofte berikes med dagsaktuelle problemstillinger og praktiske caser.

Bachelor (3 år)
Markedsføring og merkevareledelse
Markedsføring og salgsledelse

Master (2 år)
Markedsføringsledelse