Pacific Lutheran University - Washington

(Universitet)

Vi samarbeider med NORAM (Norge-Amerika Foreningen) som administrerer og forvalter egne stipend og legater. Når du søker på skolen, så søker du også om stipend for alle årene du er student. Dette har ingen innvirking på støtten fra Lånekassen, så pengene blir i tillegg til normal støtte fra Lånekassen.

Pacific Lutheran University (PLU) ble grunnlagt i 1890 i Tacoma, Washington av ei gruppe norske immigranter. I dag er PLU et allsidig universitet med omtrent 3.000 innskrevne studenter. PLU har som mål å forene humaniora og yrkesforberedelse, og det er det eneste universitetet som har vært rangert  blant de 20 beste av alle Master-programmene i USAs vestlige region hvert år siden den første ”Best College”-kartlegginga, som har vært publisert årlig av US News and World Report.

Den vakre og trygge PLU-campusen ligger i Tacoma, Washington, på den kulturelt vibrerende og økonomisk viktige Stillehavskysten. Vi ligger nær viktige internasjonale havner, som Seattle-Tacoma International Airport (30 min.) og noen av vestkystens største bedrifter og foretak, Microsoft, Boeing, Amazon og Starbucks Hovedkvarter. Tacoma har vært rangert som en av de 50 beste collegebyene i America av Best College Reviews.

Nasjonalt rangert og kjent for ulike ademiske program og personlig interaksjon med professorer, gir PLU studentene en globalt fokusert og godt variert undervisning i små klassemiljø med gjennomsnittlig 21 studenter i hver klasse. Universitetet har én fakultetansatt pr. 13 studenter.

Hvert år fortsetter mer enn 150 studenter fra over 25 land sine studier ved PLU. Ved PLU vil du finne et inspirerende akademisk miljø, fakultet og ansatte som vil støtte deg og medstudenter som vil oppmuntre deg til å lykkes.

Hvordan søke?
Det er gratis å søke på bahelorgradsstudier (http://www.plu.edu/admission-international/apply/), 40 dollar for masterstudier.

Søkere til bachelorgradsstudier må legge ved:
1. Søknadsskjema
2. Søknadsbrev
3. Anbefalelsesbrev
4. Utskrift av  vitnemål fra videregående skole o.a.

TOEFL- test er ikke nødvendig for de som er ferdige med eller blir ferdige med videregående skole. SAT/ACT kreves ikke, men vil kunne gi deg høyere stipend.

Krav til de som allerede har en bachelorgrad vil variere fra studium til studium. Se http://www.plu.edu/admission-graduate/

Slik blir du mottatt og vist rundt
Hvert semester blir et orienteringsprogram tilbudt nye studenter. Vanligvis innskrives det årlig 30-50 studenter fra Norge. Norske studenter ved PLU vil hjelpe deg med å finne deg til rette.

Stipender
Alle norske undergraduate studenter mottar automatisk en reduksjon i studieavgiften på minimum 10.000 dollar per år. Studenter som kvalifiserer seg for det, kan få opptil 20.000 dollar per år. Alle stipend er fornybare. Alle studenter med vitnemål fra videregående skole er utelukka fra førsteårsinntak (sophomore placement).

Studentintervju - Madeleine Brekke (21) studerer psykologi i Washington
Psykologistudenten Madeleine Brekke (21) føler seg hjemme på Pacific Lutheran University, som opprinnelig ble stiftet av norsk-amerikanere. 
LES HELE INTERVJUET HER

Madeleine skriver også en blogg om livet på Pacific Lutheran University som du kan lese her.

Les mer om Pacific Lutheran University - Washington
Kontaktperson for norske søkere

Hiro Kuroiwa-Lewis

If you want to apply, its easiest to fill in your contact details the interest form (just write that you want to apply under Your questions, and I will contact you directly). I am here to provide Norwegian students with information about admission requirements and deadlines, school fees, student life, accommodation etc. Looking forward to hearing from you.
Klikk her for mer informasjon
Få hjelp til søknadsprosessen!
Skolen tilbyr personlig oppfølging

Studiemuligheter hos Pacific Lutheran University - Washington

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Adresse

12180 Park Ave S, Tacoma, WA 98447, USA

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING