UNIVERSITY OF TECHNOLOGY SYDNEY

(Universitet)

Sydney teknologiske universitet (UTS) tilbyr internasjonal, innovativ og næringslivsrelevant utdanning i hjertet av metropolen Sydney. UTS campus ligger fem minutts gange fra byens sentralstasjon.

Hvorfor studere ved UTS?
UTS tilbyr praktisk utdanning med førsteklasses fasiliteteter. Studentene knytter kunnskap inn i en reell kontekst, gjennom større prosjekt, utstrakt gruppearbeid og virkelighetsnære case.  Studentene våre blir tilegner seg så mye  oppdatert erfaring som mulig, noe som gjør dem attraktive for framtidige arbeidsgivere.

Mer enn 150 selskap er partnere med UTS med den hensikt å skaffe til veie ressurser, ekspertise og muligheter for utplassering. Mange av lærerne våre er eksperter på sine områder, slik at studentene blir eksponert for relevant og oppdatert kunnskap og erfaring.

Kursene våre blir kontinuerlig oppdatert for å fange opp utvikling innen forskning, teknologi og næringsliv. Mange av kursa er akkreditert av en rekke profesjonelle organisasjoner, noe som gir studentene mulighet til å arbeide internasjonalt.

Rangeringer

• UTS rangeres blant Top 300-universitetene i 2019 Shanghai Jiao Tong Academic Ranking of World Universities (ARWU)
• 140. plass I 2020 QS World University rankings
• 1. plass I Australia og 11-plass I verden I 2020 QS Top 50 Under 50
• 196. plass Time Higher Education World University Ranking 2019.
• 1. plass I Australia og 13. plass Internasjonalt Time Higher Education Top 100 under 50 2019 rangeringer

Fasiliteter i verdensklasse
Med nye førsteklasses fasiliteter tilbyr UTS et levende campus-miljø der studentene kan lære, studere og sosialisere. Den ikoniske Dr. Chak Wing-bygningen, Australias første bygning tegna av Frank Gehry, tilbyr undervisning, læring og forskningsområder for UTS Business School. Ingeniør- og IT-bygningen vår inneholder en arena for 3D datavisualisering, disruptive designlab, software-utviklingsstudio og andre spesielle laboratorier. Den nye vitenskap and graduate school of health-bygningen inneholder en blanding av samarbeidsundervisningsarealer og spesialiserte laboratorier, så vel som multidisciplinary superlabb hvor en rekke fag kan bli undervist samtidig.

UTS sin campus ligger til rette for unik tilnærming til læring, integrering av det beste fra online og personbasert læring. Disse arealene er skapt for team-prosjekt, samarbeids theatres, hybriklasserom og stille klasserom for individuelle studier.

Studier
UTS tilbyr under- og post-graduate studier så vel som utenlandsstudier og forskningsprogram innenfor følgende områder: Analytics and data science, business, kommunikasjon, kreativ intelligens og innovasjon, design, arkitektur og bygg, lærerutdanning, inheniørfag, helsefag (graduate entry masters), informasjonsteknologi Info tekn, internasjonale studier, juss og science.

Stipend
UTS tilbyr stipend til utenlandske studenter, tilgjengelig både for alle studier og for spesielle fakultet. For mer informasjon, les mer her.

 

Studenttjenester
UTS tilbyr omfattende støttetjenester til internasjonal studenter, mange av dem gratis. Tilbudene våre inkluderer både engelskspråklig og akademisk støtte, støtte til innkvartering og ved sykdom, så vel som multireligiøst bønnerom.

Det finnes over 100 klubber som dekker en rekke sosiale, kulturelle og sportslige interesser. Fadderprogrammet vårt oppmuntrere studentene til kontakt med andre fra Australia og verden for øvrig. Internasjonale studenter kan engasjere seg både i studentersamfunnet ved UTS og i Sydney gjennom dagsturer, kulturelle begivenheter og frivillige aktiviteter som del av samfunnsprogrammet vårt-

UTS Careers Service tilbyr hjelp til å utvikle yrkesrelaterte ferdigheter. Studentene kan nyte godt av karriereveiledning, arbeidsforberedelsesprogram og hjelp til å finne arbeid. Tidligere studenter (allumini):

• Maile Carnegie – Administrerende direktør  Google – New Zealand (Bachelor of Business)
• Rob Adams – CEO Challenger Financial Services (Bachelor of Business)
• Robert Onus – Logistiker for Leger uten grenser og arbeider for å bekjempe ebola (Bachelor of Business og Bachelor of Arts in international studies)
• Theodora Ahilas – Principal lawyer ved Maurice Blackburn Lawyers (Bachelor of Laws)
• Jemma Birrell – Kunstnerisk direktør for Sidney Writers’ Festival (Bachelor of Arts (Hons) Communication)
• Jacqui Feeney – Administrerende direktør i Fox International Channels (FIC) i Australia og New Zealand (Grad Dip Business Administration)
• Dr. Simon Walsh – Sjefsforsker Australian Federal Police (Doctor of Philosophy in Science)

Studentintervju - Ingrid Halden (25) tok mastergrad i Business Management i Sydney

- Fantastisk land som har gitt minner og opplevelser for livet, sier Ingrid Halden (25) om sitt studieland Australia. 

LES HELE INTERVJUET HER

 

Studentintervju - Marius Rygg Ekeland (24) studerte Internasjonal Markedsføring ved University of Technology Sydney

- Ville angret hvis jeg ikke tok sjansen, forteller Marius (24) om sitt opphold i Australia.

LES HELE INTERVJUET HER

Les mer om UNIVERSITY OF TECHNOLOGY SYDNEY

Studiemuligheter hos UNIVERSITY OF TECHNOLOGY SYDNEY

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Annonser:

 
FILM OG TV

DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
MASTERSTUDIER
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
INTERIØR
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO

LOGISTIKK
 
FRILUFTSGUIDE AKTIVITET
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT
 
SPILL
 
SKUESPILL OG DANS
 
FYSISK AKTIVITET
 
PEDAGOGIKK
 
BÆREKRAFT
 
AUTORISERT REGNSKAPSFØRER
 
HELSE- OG IDRETTSLEDELSE

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDENBilder Nordic


VI TILBYR I DAG SYV PRAKTISKE OG YRKESRETTEDE UTDANNINGER:

Toårig Fotografutdanning, Grunnutdanning i Fotografi, Foto2, Visuell innholdsprodusent for nye medier og Grunnutdanning i film.

SoFI - School of Fashion Idustry


VÅRE UTDANNINGER:

Motedesign, Moteindustri, Motekonsulent, Motekommunikasjon, Interiør og Retail design.

Gå til hjemmesiden

Gå til hjemmesidenNorsk Friluftsfagskole


Gjør friluftsinteressen til ditt yrke - Bli friluftsguide!
Dette er studiet for deg som er en aktiv utøver av friluftsliv på fritiden, og som brenner for skikjøring, sykling, padling eller andre aktiviteter i naturen.

SoFI - School of Fashion Idustry


VÅRE UTDANNINGER:

Motedesign, Moteindustri, Motekonsulent, Motekommunikasjon, Interiør og Retail design.

Gå til hjemmesiden

Gå til hjemmesiden