Fosen videregående skole

(Videregående)

Fosen videregående skole ble til høsten 2000 ved at de to skolene Fosen - og Ørland videregående skoler ble slått sammen.  Skolen har i skoleåret 2013/14 10 av 12 utdanningsprogram og 450 elever.

I arbeidet med å planlegge en ny skole ble det lagt vekt på  å bygge en skole med stor fleksibilitet. En ønsket å sikre at skolens bredde og mangfold ble beholdt, og å opprettholde de mange kulturelle røtter fra tidligere skoleslag. Målet var en skole der læringsarbeidet er preget av variert pedagogikk som fremmer en elevaktiv rolle.

Fosen videregående skole har i en årrekke hatt et nært samarbeid med det lokale kulturlivet. Det er tette bånd mellom skolen og kulturskolene, lokale lag og foreninger innen musikk, drama, idrett og kunst. Dette samarbeidet har engasjert de fleste studieretninger ved skolen. Denne satsingen på å ha en kulturprofil vil vi videreføre og videreutvikle i den nye skolen. Kulturprofilen ligger i bunnen for planlegging av det nye skolebygget.

Utdanningstilbud ved skolen:
- Alternativ opplæring (for elever som har behov for alternativ opplæring tilbyr Fosen videregående skole undervisning i ulike mindre grupper. Alle elevene får en kontaktlærer, og spesialpedagogisk leder koordinerer opplæringsbehovet og tilrettelegger et skreddersydd utdanningsløp i samråd med eleven, foresatte, kontaktlærer, PPT og andre sakkyndige instanser.)
- Bygg- og anleggsteknikk
- Elektrofag
- Helse- og sosialfag
- Idrettsfag
- Musikk, dans og drama
- Restaurant- og matfag
- Service og samferdsel
- Studiespesialisering
- Teknikk og industriell produksjon

Les mer om Fosen videregående skole

Studiemuligheter hos Fosen videregående skole

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
FILM OG MEDIER

DESIGN OG KREATIVITET
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG LEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDEN