EASTERN CONNECTICUT STATE UNIVERSITY

(Universitet)

Eastern Connecticut State University ligger i historiske New England og er en selektiv institusjon som tilbyr fremragende undervisning innenfor de frie kunster og vitenskap, sammen med karakteristiske yrkes- og masterprogrammer. Eastern har 5600 heltidsstudenter og kan skryte av små klasser og en personlig atmosfære. Universitetet arbeider for å skape et globalt samfunn, og er stolt av sitt internasjonale rykte. Studenter fra over 30 land synes Eastern er et vennlig og trygt sted å leve og lære. Læreforholdene og det sosiale klimaet er godt egnet for å utvikle ferdighetene som trengs for å lykkes i det globale markedet. Eastern er stolte av sin århundrelange tradisjon med å feire mangfold og omsorg for sine studenter som individer. Hos Eastern tilbyr fakultetet og de ansatte individualisert oppmerksomhet for å oppfylle de spesielle behovene til internasjonale studenter.

Easterns campus ligger i Willimantic, 30 minutter fra Hartford, hovedstaden i delstaten Connecticut, 2 timer fra Boston, Massachusetts, og 3 timer fra New York City (med bil). Sandstrendene på Rhode Island og Connecticut er under en time unna. Hvis du er interessert i å lære om amerikansk historie, bør du sette av helgene til å utforske Washington DC, landets hovedstad; Philadelphia, Pennsylvania, landets fødested; og historiske steder i New Hampshire, Massachusetts og Maine, alle innenfor en behagelig dagstur fra Eastern.

Eastern tilbyr en rekke akademiske programmer som forbereder studentene på suksessrike karrierer eller videre studier. Studentene får et humanioragrunnlag i alle de 32 bachelorprogrammene som fører til en grad innen Bachelor of Arts, Bachelor of Science eller Bachelor of General Studies.

Klassene har et student-fakultetsforhold på 15:1. Vanlige akademiske klasser er også små (gjennomsnittlig klassestørrelse er 23 studenter i per klasserom). Undervisning tilbys av fulltidsprofessorer som er ansatt på grunn av deres påvist pedagogiske undervisningsevner.

Når studentene ankommer campus, er det en orientering for nye internasjonale studenter ved begynnelsen av hvert semester i midten av august og midten av januar. Våre rådgivere for internasjonale studenter velger klasser i henhold til studentens mål og ferdighetsnivåer. Eastern hjelper studenter med å velge en fordypning og sette utdanningsmål. Ved Eastern, et universitet med sterke programmer innenfor humaniora, er studenter pålagt å studere en rekke fag fra vitenskap til humaniora – historie, musikk, kunst og litteratur. Ved å prøve fag innen ulike felt, vil studentene oppdage nye og interessante felt. Studenter oppdager talenter innenfor områder de aldri før har vært klar over, og bestemmer seg noen ganger for et felt som ikke engang ble vurdert før de begynte på Eastern. Studenter velger å melde seg på et humanioraprogram, rett og slett fordi det er en verdifull erfaring. En humaniorautdanning gir ikke bare studenter nye akademiske fag og ideer, det skaper også livslange verktøy som for eksempel effektiv kommunikasjon og kritisk tenkning – ferdigheter som er avgjørende i alle karrierer. Faktisk ønsker mange studenter en bred utdannelse fra et humaniorauniversitet før de tar en mastergrad eller videre profesjonsstudier.

Eastern campus er spredt over 728 mål. Det er over 100 fotballbaner. Med 5 boligblokker for førsteårsstudenter og 8 leilighetskomplekser på campus garanteres boliger for alle 3 eller 4 år med undervisning. Eastern tilbyr et utvalg av boligalternativer som inkluderer rom for én eller to personer, suiter for opptil fire studenter og leilighetslignende enheter for fire til seks personer. Studenter har høyhastighetstilgang til datanettverket på campus og Internett fra rommene. Boligene har rekreasjons- og vaskefasiliteter, salonger og datarom. Spisesalen føles som en stor mathall med mange forskjellige muligheter, og våre måltidsabonnementer gjør at studenter kan spise det de vil, når de vil, til en semester-basert pris. Det er godt at treningsanlegget ligger i nærheten.

En humaniorautdanning er basert på å utsette studenter for kultur- og livserfaring utenfor klasserommet. Eastern holder en rekke kulturelle og intellektuelle opplevelser, gjesteforelesere, konserter, filmkvelder, og spesielle begivenheter – mer enn 650 ganger i året. Campus Activity Board avholder mange utenbysturer, inkludert shopping- og teaterutflukter til New York City og Boston, og gåturer og elverafting.

Eastern kan gi en rimelig utdanning delvis fordi vår kvalitetsinstitusjon er støttet av staten Connecticut – USAs rikeste stat etter inntekt per innbygger.

Fra dagen Eastern Connecticut State University mottar en søknad til den dagen studenten har fullført utdanningen, vil man få personlig hjelp med visumprosedyrer, boliginformasjon, orientering til college, og til å tilpasse seg til det amerikanske livet. Følelsen av fellesskap gjør Eastern til et spesielt universitet.

Les mer om EASTERN CONNECTICUT STATE UNIVERSITY

Studiemuligheter hos EASTERN CONNECTICUT STATE UNIVERSITY

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
MEDIER OG KOMMUNIKASJON
 
DESIGN OG TEKNOLOGI
 
HELSE OG MEDISINSKE FAG
 
MARKEDSFØRING OG SALGSLEDELSE
 
HR OG LEDELSE
 
KREATIVITET OG INNOVASJON
 
REISELIV- OG HOTELLEDELSE
 
MASTER MARKEDSFØRINGSLEDELSE
 
BACHELOR HR OG PERSONALLEDELSE
 
NETTSTUDIER
 
STUDIER SOM FÅR DEG
RETT I JOBB
 
MASTER LEDELSE
 
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG MERKEVARELEDELSE
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG SALGSLEDELSE
 
BACHELOR ØKONOMI
OG LEDELSE
 
BACHELOR INNKJØPSLEDELSE
 
 
ETTER- OG VIDEREUTDANNING
 
 
BACHELOR KREATIVITET, INNOVASJON
OG FORRETNINGSUTVIKLING
 
MOTE
 
 
INGENIØR
 
 
IT-UTDANNINGER
 
 
DESIGNSTUDIER - FAGSKOLE
 
 
ØKONOMI, LEDELSE OG INNOVASJON
 
 
ANVENDT PSYKOLOGI -
OSLO ELLER NETTSTUDIER
 
LÆRERUTDANNINGER
 Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor film, TV og kultur.

Har du lyst til å jobbe med mennesker? Det er et stadig økende behov for kompetanse innen ulike helse- og sosialfaglige retninger. Hos oss har du mange muligheter for å finne det studiet som passer for akkurat deg.

Våre studier innen idrett er rettet mot bevegelse, opplevelse, helse og ledelse.
Studiene er på individ- og samfunnsnivå, noe som gjør at du kan jobbe som f.eks. trener, leder og lærer.

Vil du lage musikk, lære bort musikk eller jobbe i musikkbransjen har vi studiene for deg.

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor animasjon og spill.

Det moderne arbeids- og samfunnsliv er i konstant endring. En utdanning innen økonomi, ledelse, innovasjon og reiseliv gir deg et fundament for å forstå og mestre vår nye hverdag.

Lærerutdanningene i Hamar er forskningsbaserte, yrkesrettede og praksisnære. Vi har sterke fagmiljøer som fokuserer på å skape en bedre skole- og barnehagehverdag for barn, ungdom, foreldre og ansatte.

Språk og litteratur er en viktig del av hverdagen vår. Språket er en del av kulturen og personligheten til hver av oss. Språkets oppbygning og utvikling, litterære tekster fra fortid og nåtid og hvordan den teknologiske utvikling preger både språk, litteratur og kultur er spennende å se nærmere på.

LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER


TREIDER FAGSKOLER
Teider Fagskoler tilbyr praktiske og direkte jobbkvalifiserende utdanninger innenfor ulike bransjer og funksjoner. Fulltidsstudiene går over ett eller to semestre på dagtid. Vi tilbyr også deltidsutdanninger på kveldstid, to kvelder per uke, over to semestre. Undervisningen foregår i klasserom. Dette sikrer god støtte og oppfølging gjennom studieåret.
LES MER OM SKOLEN

BJØRKNES HØYSKOLE
Vi tilbyr spennende høgskoleprogrammer innen bla. medisin, ernæring og helsefag. Vi tilbyr høgskolestudier innen helse- og samfunnsvitenskap i Oslo og på nett, i tillegg til studier i Sentral-Europa, Australia og USA.
LES MER OM SKOLEN

AMERICAN COLLEGE OF NORWAY
Begynn på bachelorgraden din i Norge, og fullfør i USA! Studiet ved ACN gir deg et faglig og sosialt fundament som er gull verdt når du skal studere i USA. En amerikansk bachelorgrad består av fire år. Som ACN-student tar du det første året i Norge, og de resterende ved et universitet i USA.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN KRISTIANIA
Bli attraktiv i morgendagens arbeidsmarked! Høyskolen Kristianias utdanningstilbud strekker seg fra fagskole- og bachelorstudier til mastergradsnivå innen:
Markedsføring og salgsledelse - Helse og medisinske fag - Design og teknologi - HR og ledelse - Reiseliv- og hotelledelse - Medier og kommunikasjon - Kreativitet og innovasjon.
LES MER OM SKOLEN

HØGSKOLEN I INNLANDET
HIHM+HIL=ENDA BEDRE SAMMEN. Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer er fra 1.1.2017 sammenslått til Høgskolen i Innlandet. Den nye høgskolen har 105 studier fordelt på 15 fagområder, over 13000 studenter og over 950 ansatte.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN I MOLDE
Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Høgskolen i Molde har en visjon om å være en annerledes og bedre utdanningsinstitusjon!
LES MER OM SKOLEN