EASTERN CONNECTICUT STATE UNIVERSITY

(Universitet)

Eastern Connecticut State University ligger i historiske New England og er en selektiv institusjon som tilbyr fremragende undervisning innenfor de frie kunster og vitenskap, sammen med karakteristiske yrkes- og masterprogrammer. Eastern har 5600 heltidsstudenter og kan skryte av små klasser og en personlig atmosfære. Universitetet arbeider for å skape et globalt samfunn, og er stolt av sitt internasjonale rykte. Studenter fra over 30 land synes Eastern er et vennlig og trygt sted å leve og lære. Læreforholdene og det sosiale klimaet er godt egnet for å utvikle ferdighetene som trengs for å lykkes i det globale markedet. Eastern er stolte av sin århundrelange tradisjon med å feire mangfold og omsorg for sine studenter som individer. Hos Eastern tilbyr fakultetet og de ansatte individualisert oppmerksomhet for å oppfylle de spesielle behovene til internasjonale studenter.

Easterns campus ligger i Willimantic, 30 minutter fra Hartford, hovedstaden i delstaten Connecticut, 2 timer fra Boston, Massachusetts, og 3 timer fra New York City (med bil). Sandstrendene på Rhode Island og Connecticut er under en time unna. Hvis du er interessert i å lære om amerikansk historie, bør du sette av helgene til å utforske Washington DC, landets hovedstad; Philadelphia, Pennsylvania, landets fødested; og historiske steder i New Hampshire, Massachusetts og Maine, alle innenfor en behagelig dagstur fra Eastern.

Eastern tilbyr en rekke akademiske programmer som forbereder studentene på suksessrike karrierer eller videre studier. Studentene får et humanioragrunnlag i alle de 32 bachelorprogrammene som fører til en grad innen Bachelor of Arts, Bachelor of Science eller Bachelor of General Studies.

Klassene har et student-fakultetsforhold på 15:1. Vanlige akademiske klasser er også små (gjennomsnittlig klassestørrelse er 23 studenter i per klasserom). Undervisning tilbys av fulltidsprofessorer som er ansatt på grunn av deres påvist pedagogiske undervisningsevner.

Når studentene ankommer campus, er det en orientering for nye internasjonale studenter ved begynnelsen av hvert semester i midten av august og midten av januar. Våre rådgivere for internasjonale studenter velger klasser i henhold til studentens mål og ferdighetsnivåer. Eastern hjelper studenter med å velge en fordypning og sette utdanningsmål. Ved Eastern, et universitet med sterke programmer innenfor humaniora, er studenter pålagt å studere en rekke fag fra vitenskap til humaniora – historie, musikk, kunst og litteratur. Ved å prøve fag innen ulike felt, vil studentene oppdage nye og interessante felt. Studenter oppdager talenter innenfor områder de aldri før har vært klar over, og bestemmer seg noen ganger for et felt som ikke engang ble vurdert før de begynte på Eastern. Studenter velger å melde seg på et humanioraprogram, rett og slett fordi det er en verdifull erfaring. En humaniorautdanning gir ikke bare studenter nye akademiske fag og ideer, det skaper også livslange verktøy som for eksempel effektiv kommunikasjon og kritisk tenkning – ferdigheter som er avgjørende i alle karrierer. Faktisk ønsker mange studenter en bred utdannelse fra et humaniorauniversitet før de tar en mastergrad eller videre profesjonsstudier.

Eastern campus er spredt over 728 mål. Det er over 100 fotballbaner. Med 5 boligblokker for førsteårsstudenter og 8 leilighetskomplekser på campus garanteres boliger for alle 3 eller 4 år med undervisning. Eastern tilbyr et utvalg av boligalternativer som inkluderer rom for én eller to personer, suiter for opptil fire studenter og leilighetslignende enheter for fire til seks personer. Studenter har høyhastighetstilgang til datanettverket på campus og Internett fra rommene. Boligene har rekreasjons- og vaskefasiliteter, salonger og datarom. Spisesalen føles som en stor mathall med mange forskjellige muligheter, og våre måltidsabonnementer gjør at studenter kan spise det de vil, når de vil, til en semester-basert pris. Det er godt at treningsanlegget ligger i nærheten.

En humaniorautdanning er basert på å utsette studenter for kultur- og livserfaring utenfor klasserommet. Eastern holder en rekke kulturelle og intellektuelle opplevelser, gjesteforelesere, konserter, filmkvelder, og spesielle begivenheter – mer enn 650 ganger i året. Campus Activity Board avholder mange utenbysturer, inkludert shopping- og teaterutflukter til New York City og Boston, og gåturer og elverafting.

Eastern kan gi en rimelig utdanning delvis fordi vår kvalitetsinstitusjon er støttet av staten Connecticut – USAs rikeste stat etter inntekt per innbygger.

Fra dagen Eastern Connecticut State University mottar en søknad til den dagen studenten har fullført utdanningen, vil man få personlig hjelp med visumprosedyrer, boliginformasjon, orientering til college, og til å tilpasse seg til det amerikanske livet. Følelsen av fellesskap gjør Eastern til et spesielt universitet.

Les mer om EASTERN CONNECTICUT STATE UNIVERSITY

Studiemuligheter hos EASTERN CONNECTICUT STATE UNIVERSITY

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
FILM OG TV

DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
MASTERSTUDIER
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
INTERIØR
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO

LOGISTIKK
 
FRILUFTSGUIDE AKTIVITET
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT
 
SPILL
 
SKUESPILL OG DANS
 
FYSISK AKTIVITET
 
PEDAGOGIKK
 
BÆREKRAFT
 
AUTORISERT REGNSKAPSFØRER
 
HELSE- OG IDRETTSLEDELSE

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDENBilder Nordic


VI TILBYR I DAG SYV PRAKTISKE OG YRKESRETTEDE UTDANNINGER:

Toårig Fotografutdanning, Grunnutdanning i Fotografi, Foto2, Visuell innholdsprodusent for nye medier og Grunnutdanning i film.

SoFI - School of Fashion Idustry


VÅRE UTDANNINGER:

Motedesign, Moteindustri, Motekonsulent, Motekommunikasjon, Interiør og Retail design.

Gå til hjemmesiden

Gå til hjemmesidenNorsk Friluftsfagskole


Gjør friluftsinteressen til ditt yrke - Bli friluftsguide!
Dette er studiet for deg som er en aktiv utøver av friluftsliv på fritiden, og som brenner for skikjøring, sykling, padling eller andre aktiviteter i naturen.

SoFI - School of Fashion Idustry


VÅRE UTDANNINGER:

Motedesign, Moteindustri, Motekonsulent, Motekommunikasjon, Interiør og Retail design.

Gå til hjemmesiden

Gå til hjemmesiden