WEST CHESTER UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA

(Universitet)

West Chester University er et offentlig, regionalt, dvs. Midt-Atlantisk, universitet grunnlagt I 1871. WCU er det fjerde største universitetet i Philadelphia-regionen, med rundt 16.000 studenter, og tilbyr et bredt spekter av studier på ulike nivå delt på fire fakultet: Helsefag, privat næringsliv og offentlig forvaltning, musikk og bildende kunst, filologiske fag, samfunnsfag og realfag og pedagogikk. Universitetet tilbyr 116 «undergraduate»-studier i tillegg til 86 mastergradprogram.

West Chester University har blitt rangert som en Top 20 (#14) offentlige institusjon for høyere utdannelse i USA av Kiplinger’s Business Magazine.

West Chester University utmerker seg ved å gi studentene muligheter som de ikke vil finne annetsteds, som for eksempel i små eller store kunsthøyskoler. Små klasserom og professorer som både underviser og gir veiledning, gir studentene praktisk læring. Det er også utallige muligheter for studentene til å utmerke seg utenfor klasserommet, i utplasseringer, ledelsesprogram, frivillighets- og servicearenaer (WCU er utpekt som et nasjonalt frivillighets- og service-universitet på toppnivå) i tillegg til spesialisert opplæring og praksisstudier utenlands og på reise.

West Chester University er et supert, trygt og grønt studiested i et forstadsområde nær storbyen og østkystsentrene New York og Washington DC. Studiebyen West Chester er en perfekt blanding av universitetsstudenter, yrkesutøvere, restauranter, butikker og arenaer for levende musikk. Studentene kan velge mellom å bo privat, på campus (typisk sovesal-innkvartering) eller i universitetseide leiligheter, alt innen gang- og sykkelavstand i og rundt universitetet og byen West Chester.

WCU har hundrevis av internasjonale studenter fra over 74 forskjellige land. Senteret for det internasjonale programmet er et midtpunkt for internasjonale studentprogram og service på campus. Senteret arbeider for å gjøre livet ditt på campus så effektivt og suksessfullt som mulig.  Det har også som formål å integrere de internasjonale studentene i universitetsmiljøet. Campus så vel som det lokale samfunnet er svært imøtekommende og åpne overfor internasjonale studenter, som vil føle seg velkomne på et komfortabelt studiested der de vil oppleve livet i USA.

Vi er vant til å ha norske studenter ettersom vi har et nært utvekslingsprogram med en norsk høyere utdanningsinstitusjon. Studentene vil bli integrert inn i den normale integreringsprogressen – en morsom og spennende måte å møte nye mennesker på. Norske studenter kan søke på internasjonale stipend i tillegg til spesielle stipend til studenter på Master-nivå.

Studenter som ønsker å søke på West Chester University bør følge denne enkle framgangsmåten:

Besøk vår nettside

1. Søk online og betal $45, som ikkje blir refundert, med kredittkort

2. Fyll ut søknadsskjemaet, motivasjonsbrevet inkludert

3. Legg ved offisielt bevitnede og detaljerte vitnemål fra fullført videregående skole oversatt til engelsk.

4. Alle som ikke har engelsk som morsmål, må legge ved resultatene fra en offisiell TOEFL- og IELTS-test.

5. Søkere som har avlagt SAT eller ACT, må sørge for at de offisielle resultatene blir sendt til inntakskontoret.

6. E-postadressen til den primære kontaktpersonen for studenter som ønsker å søke til West Chester University, er: Summer Davey, Associate Director for International and Transfer Students; sdavey@wcupa.edu

7. For spørsmål og svar: Vi vil ha chatte-tid på forumet College Week Live. Studenter kan imidlertid alltid kontakte oss på e-post: uginternationaladmissions@wcupa.edu

8. West Chester University har en rullerende inntaksprosess og vil akseptere overførte studenter til vårsemesteret. Det er også mulig å få plass etter at søknadstiden er ute. Kontakt da Summer Davey; sdavey@wcupa.edu for nærmere informasjon.

NB! 2.-3. må sendes som separate e-postbrev (bilder, video-linker og WCU-logo)

Les mer om WEST CHESTER UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA

Studiemuligheter hos WEST CHESTER UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
KUNST OG DESIGN

TEKNOLOGI OG INNOVASJON
 
HELSE OG PSYKOLOGI
 
HR, MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

NETTSTUDIER
 
FORNYBAR ENERGI
 
SYKEPLEIE, SOSIONOM, VERNEPLEIE

TEORI FAGPRØVEN
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
LOGISTIKK
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING


VID


Drømmer du om en utdannelse hvor du kan jobbe med mennesker, og hvor både faglig kunnskap og evnen til å forstå og samhandle med andre står sentralt? VID vitenskapelig høgskole er en av landets eldste og største private høgskoler. Se våre studier innen:

SykepleieSosialfag Helsefag Sosial bærekraft | Familieterapi Ledelse Barnevern Teologi og religion |

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høgskolen i Østfold


Høgskolen i Østfold har et aktivt og spennende studentmiljø. Studentsamfundet arrangerer quiz, fester og festivaler. Samfundet organiserer også andre aktiviteter, som revy, kos, og studentidrett. Se våre studier innen:

Helse og velferd | Ingeniør | Samfunnsfag og språk | Økonomi, administrasjon og ledelse | Informasjonsteknologi | ØLærerutdanning og pedagogiske fag | Scenekunst

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Kristiania


Kristiania leverer forskning og utdanning på fagskole, bachelor, master og doktorgradsnivå innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Se alle våre studier innen:

Helse og psykologi | HR, markedsføring og kommunikasjon | Kunst og design | Teknologi og innovasjon

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet


NMBU har studiar og forsking som møter dei store globale spørsmåla om miljø, berekraftig utvikling, betre folke- og dyrehelse, klimautfordringar, fornybare energikilder, matproduksjon og areal- og ressursforvalting. Se alle våre studier innen:

Teknologi | Økonomi | Fornybar energi | Radioaktivitet

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Se våre studier innen:

Helse og sosialfag | IT | Logistikk | Juss- og samfunnsfag | Sport | Økonomi

GÅ TIL HJEMMESIDENMF vitenskapelig høyskole


Ønsker du deg meningsfull jobb hvor du kan gjøre en forskjell for menneskene eller samfunnet rundt deg? På MF får du spennende studier og en god studietid. Se våre studier innen:

Samfunnsvitenskap | Religionsvitenskap Lektor og skole Teologi og kirke

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høgskolen i Innlandet


I tillegg til studier på bachelor-, master- og doktorgradsnivå har høgskolen et bredt tilbud av årsstudier og kortere kurs som svarer på samfunnet sine behov for livslang læring. Se våre studier innen: 

Bærekraft
Helse og sosialfag | Økonomi Idrett Landbruk Lærer Musikk | Spill | Film og tv Nett Deltid Bachelor | MasterÅrsstudium Videreutdanning |  Se alle studier

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen AOF


En fagskoleutdanning kan du kombinere med jobb, da alle utdanningene er på deltid.. Se våre studier innen:


Oppvekst | Helse og omsorg Ledelse Helse, miljø og sikkerhet

GÅ TIL HJEMMESIDEN

AOF teori til fagprøven


Har du jobbet lenge og har mye erfaring? Teorikurs til fagprøven eller svenneprøven er første steg på veien fra ufaglært til faglært. Kursene er lagt opp slik at de kan kombineres med jobb.. Se våre studier innen: 

Teknologi og industrifag 
Salg, service og reiseliv | Restaurant og matfag Helse og omsorg Bygg og anlegg Renhold Oppvekst og skole

GÅ TIL HJEMMESIDEN