WEST CHESTER UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA

(Universitet)

West Chester University er et offentlig, regionalt, dvs. Midt-Atlantisk, universitet grunnlagt I 1871. WCU er det fjerde største universitetet i Philadelphia-regionen, med rundt 16.000 studenter, og tilbyr et bredt spekter av studier på ulike nivå delt på fire fakultet: Helsefag, privat næringsliv og offentlig forvaltning, musikk og bildende kunst, filologiske fag, samfunnsfag og realfag og pedagogikk. Universitetet tilbyr 116 «undergraduate»-studier i tillegg til 86 mastergradprogram.

West Chester University har blitt rangert som en Top 20 (#14) offentlige institusjon for høyere utdannelse i USA av Kiplinger’s Business Magazine.

West Chester University utmerker seg ved å gi studentene muligheter som de ikke vil finne annetsteds, som for eksempel i små eller store kunsthøyskoler. Små klasserom og professorer som både underviser og gir veiledning, gir studentene praktisk læring. Det er også utallige muligheter for studentene til å utmerke seg utenfor klasserommet, i utplasseringer, ledelsesprogram, frivillighets- og servicearenaer (WCU er utpekt som et nasjonalt frivillighets- og service-universitet på toppnivå) i tillegg til spesialisert opplæring og praksisstudier utenlands og på reise.

West Chester University er et supert, trygt og grønt studiested i et forstadsområde nær storbyen og østkystsentrene New York og Washington DC. Studiebyen West Chester er en perfekt blanding av universitetsstudenter, yrkesutøvere, restauranter, butikker og arenaer for levende musikk. Studentene kan velge mellom å bo privat, på campus (typisk sovesal-innkvartering) eller i universitetseide leiligheter, alt innen gang- og sykkelavstand i og rundt universitetet og byen West Chester.

WCU har hundrevis av internasjonale studenter fra over 74 forskjellige land. Senteret for det internasjonale programmet er et midtpunkt for internasjonale studentprogram og service på campus. Senteret arbeider for å gjøre livet ditt på campus så effektivt og suksessfullt som mulig.  Det har også som formål å integrere de internasjonale studentene i universitetsmiljøet. Campus så vel som det lokale samfunnet er svært imøtekommende og åpne overfor internasjonale studenter, som vil føle seg velkomne på et komfortabelt studiested der de vil oppleve livet i USA.

Vi er vant til å ha norske studenter ettersom vi har et nært utvekslingsprogram med en norsk høyere utdanningsinstitusjon. Studentene vil bli integrert inn i den normale integreringsprogressen – en morsom og spennende måte å møte nye mennesker på. Norske studenter kan søke på internasjonale stipend i tillegg til spesielle stipend til studenter på Master-nivå.

Studenter som ønsker å søke på West Chester University bør følge denne enkle framgangsmåten:

Besøk vår nettside

1. Søk online og betal $45, som ikkje blir refundert, med kredittkort

2. Fyll ut søknadsskjemaet, motivasjonsbrevet inkludert

3. Legg ved offisielt bevitnede og detaljerte vitnemål fra fullført videregående skole oversatt til engelsk.

4. Alle som ikke har engelsk som morsmål, må legge ved resultatene fra en offisiell TOEFL- og IELTS-test.

5. Søkere som har avlagt SAT eller ACT, må sørge for at de offisielle resultatene blir sendt til inntakskontoret.

6. E-postadressen til den primære kontaktpersonen for studenter som ønsker å søke til West Chester University, er: Summer Davey, Associate Director for International and Transfer Students; sdavey@wcupa.edu

7. For spørsmål og svar: Vi vil ha chatte-tid på forumet College Week Live. Studenter kan imidlertid alltid kontakte oss på e-post: uginternationaladmissions@wcupa.edu

8. West Chester University har en rullerende inntaksprosess og vil akseptere overførte studenter til vårsemesteret. Det er også mulig å få plass etter at søknadstiden er ute. Kontakt da Summer Davey; sdavey@wcupa.edu for nærmere informasjon.

NB! 2.-3. må sendes som separate e-postbrev (bilder, video-linker og WCU-logo)

Les mer om WEST CHESTER UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA

Studiemuligheter hos WEST CHESTER UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
FILM OG TV
 
DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER

SKUESPILL OG SCENEKUNST

LYD
 
INNOVASJON
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
TEKST OG JOURNALISTIKK
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
GENERELL STUDIEKOMPETANSE
 
MERKEVARE OG SALG

MASTER LEDELSE
 
PERSONLIG TRENER / IDRETT
 
GRUNNMEDISIN
 
INTERIØR
 
PROSJEKTLEDELSE
 
SPILL
 
SPESIALEFFEKTER, MAKEUP OG HÅR

Usikker på hva du skal studere?

Suzanne synes det er vanskelig å bestemme seg for hva hun skal studere. Er du også usikker? Kanskje er det ikke så vanskelig som du tror. Ta Høyskolen Kristiania sin interessetest og finn ut hvilke studier som kan passe deg!

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING