WEST CHESTER UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA

(Universitet)

West Chester University er et offentlig, regionalt, dvs. Midt-Atlantisk, universitet grunnlagt I 1871. WCU er det fjerde største universitetet i Philadelphia-regionen, med rundt 16.000 studenter, og tilbyr et bredt spekter av studier på ulike nivå delt på fire fakultet: Helsefag, privat næringsliv og offentlig forvaltning, musikk og bildende kunst, filologiske fag, samfunnsfag og realfag og pedagogikk. Universitetet tilbyr 116 «undergraduate»-studier i tillegg til 86 mastergradprogram.

West Chester University har blitt rangert som en Top 20 (#14) offentlige institusjon for høyere utdannelse i USA av Kiplinger’s Business Magazine.

West Chester University utmerker seg ved å gi studentene muligheter som de ikke vil finne annetsteds, som for eksempel i små eller store kunsthøyskoler. Små klasserom og professorer som både underviser og gir veiledning, gir studentene praktisk læring. Det er også utallige muligheter for studentene til å utmerke seg utenfor klasserommet, i utplasseringer, ledelsesprogram, frivillighets- og servicearenaer (WCU er utpekt som et nasjonalt frivillighets- og service-universitet på toppnivå) i tillegg til spesialisert opplæring og praksisstudier utenlands og på reise.

West Chester University er et supert, trygt og grønt studiested i et forstadsområde nær storbyen og østkystsentrene New York og Washington DC. Studiebyen West Chester er en perfekt blanding av universitetsstudenter, yrkesutøvere, restauranter, butikker og arenaer for levende musikk. Studentene kan velge mellom å bo privat, på campus (typisk sovesal-innkvartering) eller i universitetseide leiligheter, alt innen gang- og sykkelavstand i og rundt universitetet og byen West Chester.

WCU har hundrevis av internasjonale studenter fra over 74 forskjellige land. Senteret for det internasjonale programmet er et midtpunkt for internasjonale studentprogram og service på campus. Senteret arbeider for å gjøre livet ditt på campus så effektivt og suksessfullt som mulig.  Det har også som formål å integrere de internasjonale studentene i universitetsmiljøet. Campus så vel som det lokale samfunnet er svært imøtekommende og åpne overfor internasjonale studenter, som vil føle seg velkomne på et komfortabelt studiested der de vil oppleve livet i USA.

Vi er vant til å ha norske studenter ettersom vi har et nært utvekslingsprogram med en norsk høyere utdanningsinstitusjon. Studentene vil bli integrert inn i den normale integreringsprogressen – en morsom og spennende måte å møte nye mennesker på. Norske studenter kan søke på internasjonale stipend i tillegg til spesielle stipend til studenter på Master-nivå.

Studenter som ønsker å søke på West Chester University bør følge denne enkle framgangsmåten:

Besøk vår nettside

1. Søk online og betal $45, som ikkje blir refundert, med kredittkort

2. Fyll ut søknadsskjemaet, motivasjonsbrevet inkludert

3. Legg ved offisielt bevitnede og detaljerte vitnemål fra fullført videregående skole oversatt til engelsk.

4. Alle som ikke har engelsk som morsmål, må legge ved resultatene fra en offisiell TOEFL- og IELTS-test.

5. Søkere som har avlagt SAT eller ACT, må sørge for at de offisielle resultatene blir sendt til inntakskontoret.

6. E-postadressen til den primære kontaktpersonen for studenter som ønsker å søke til West Chester University, er: Summer Davey, Associate Director for International and Transfer Students; sdavey@wcupa.edu

7. For spørsmål og svar: Vi vil ha chatte-tid på forumet College Week Live. Studenter kan imidlertid alltid kontakte oss på e-post: uginternationaladmissions@wcupa.edu

8. West Chester University har en rullerende inntaksprosess og vil akseptere overførte studenter til vårsemesteret. Det er også mulig å få plass etter at søknadstiden er ute. Kontakt da Summer Davey; sdavey@wcupa.edu for nærmere informasjon.

NB! 2.-3. må sendes som separate e-postbrev (bilder, video-linker og WCU-logo)

Les mer om WEST CHESTER UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA

Studiemuligheter hos WEST CHESTER UNIVERSITY OF PENNSYLVANIA

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
MEDIER OG KOMMUNIKASJON
 
DESIGN OG TEKNOLOGI
 
HELSE OG MEDISINSKE FAG
 
MARKEDSFØRING OG SALGSLEDELSE
 
HR OG LEDELSE
 
KREATIVITET OG INNOVASJON
 
REISELIV- OG HOTELLEDELSE
 
MASTER MARKEDSFØRINGSLEDELSE
 
BACHELOR HR OG PERSONALLEDELSE
 
NETTSTUDIER
 
STUDIER SOM FÅR DEG
RETT I JOBB
 
MASTER LEDELSE
 
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG MERKEVARELEDELSE
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG SALGSLEDELSE
 
BACHELOR ØKONOMI
OG LEDELSE
 
BACHELOR INNKJØPSLEDELSE
 
 
ETTER- OG VIDEREUTDANNING
 
 
BACHELOR KREATIVITET, INNOVASJON
OG FORRETNINGSUTVIKLING
 
MOTE
 
 
INGENIØR
 
 
IT-UTDANNINGER
 
 
DESIGNSTUDIER - FAGSKOLE
 
 
ØKONOMI, LEDELSE OG INNOVASJON
 
 
ANVENDT PSYKOLOGI -
OSLO ELLER NETTSTUDIER
 
LÆRERUTDANNINGER
 Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor film, TV og kultur.

Har du lyst til å jobbe med mennesker? Det er et stadig økende behov for kompetanse innen ulike helse- og sosialfaglige retninger. Hos oss har du mange muligheter for å finne det studiet som passer for akkurat deg.

Våre studier innen idrett er rettet mot bevegelse, opplevelse, helse og ledelse.
Studiene er på individ- og samfunnsnivå, noe som gjør at du kan jobbe som f.eks. trener, leder og lærer.

Vil du lage musikk, lære bort musikk eller jobbe i musikkbransjen har vi studiene for deg.

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor animasjon og spill.

Det moderne arbeids- og samfunnsliv er i konstant endring. En utdanning innen økonomi, ledelse, innovasjon og reiseliv gir deg et fundament for å forstå og mestre vår nye hverdag.

Lærerutdanningene i Hamar er forskningsbaserte, yrkesrettede og praksisnære. Vi har sterke fagmiljøer som fokuserer på å skape en bedre skole- og barnehagehverdag for barn, ungdom, foreldre og ansatte.

Språk og litteratur er en viktig del av hverdagen vår. Språket er en del av kulturen og personligheten til hver av oss. Språkets oppbygning og utvikling, litterære tekster fra fortid og nåtid og hvordan den teknologiske utvikling preger både språk, litteratur og kultur er spennende å se nærmere på.

LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER


TREIDER FAGSKOLER
Teider Fagskoler tilbyr praktiske og direkte jobbkvalifiserende utdanninger innenfor ulike bransjer og funksjoner. Fulltidsstudiene går over ett eller to semestre på dagtid. Vi tilbyr også deltidsutdanninger på kveldstid, to kvelder per uke, over to semestre. Undervisningen foregår i klasserom. Dette sikrer god støtte og oppfølging gjennom studieåret.
LES MER OM SKOLEN

BJØRKNES HØYSKOLE
Vi tilbyr spennende høgskoleprogrammer innen bla. medisin, ernæring og helsefag. Vi tilbyr høgskolestudier innen helse- og samfunnsvitenskap i Oslo og på nett, i tillegg til studier i Sentral-Europa, Australia og USA.
LES MER OM SKOLEN

AMERICAN COLLEGE OF NORWAY
Begynn på bachelorgraden din i Norge, og fullfør i USA! Studiet ved ACN gir deg et faglig og sosialt fundament som er gull verdt når du skal studere i USA. En amerikansk bachelorgrad består av fire år. Som ACN-student tar du det første året i Norge, og de resterende ved et universitet i USA.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN KRISTIANIA
Bli attraktiv i morgendagens arbeidsmarked! Høyskolen Kristianias utdanningstilbud strekker seg fra fagskole- og bachelorstudier til mastergradsnivå innen:
Markedsføring og salgsledelse - Helse og medisinske fag - Design og teknologi - HR og ledelse - Reiseliv- og hotelledelse - Medier og kommunikasjon - Kreativitet og innovasjon.
LES MER OM SKOLEN

HØGSKOLEN I INNLANDET
HIHM+HIL=ENDA BEDRE SAMMEN. Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer er fra 1.1.2017 sammenslått til Høgskolen i Innlandet. Den nye høgskolen har 105 studier fordelt på 15 fagområder, over 13000 studenter og over 950 ansatte.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN I MOLDE
Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Høgskolen i Molde har en visjon om å være en annerledes og bedre utdanningsinstitusjon!
LES MER OM SKOLEN