University of East Anglia

(Universitet)

University of East Anglia (UEA) er rangert blant verdens topp 1% beste universiteter, og ligger stabilt på topp 10-listen over universitetene med de mest fornøyde studentene, noe som er testament til hvor bra studentmiljøet ved universitetet er.

UEA ligger i den historiske og kulturelt pulserende byen Norwich. Som en av Storbritannias topp 10 shoppingbyer og en UNESCO litteraturby tilbyr Norwich et bredt spekter av underholdning for studenter. Norwich er omtrent på størrelse med Trondheim, og lett tilgjengelig med direkte transportforbindelser til London (2 timer via tog) og Stansted flyplass (via buss), i tillegg til en egen internasjonal flyplass ca 15 minutter fra UEA med taxi.

UEA’s prisbelønte EcoCampus har nyutviklede studentboliger, åpent bibliotek 24 timer i døgnet, 1,3 km2 med naturlig i tillegg til et £30 millioners Sportspark, og det verdensberømte museumet Sainsbury Centre for Visual Arts. Det e  r over 200 klubber og foreninger for studenter, inkludert UEA Scandinavian Society som ivaretar kulturelle tradisjoner som pepperkakehusbygging og 17.mai. Det finnes også TV-, radio- og dramastudioer, barer og restauranter. Vår Students Union arrangerer også konserter med band som Coldplay, The Killers og Of Monsters and Men.

Vårt campus er et trygt, hyggelig og mangfoldig miljø med omtrent 15,000 studenter fra 120 land, inkludert 43 studenter fra Norge.

UEA tilbyr gode muligheter til å dra på utveksling i Nord-Amerika, Australasia, Asia, Latin-Amerika og Europa med over 170 partneruniversiteter på verdensbasis. Gjennom Erasmus+ gir mange UEA-studier også muligheten til å ta arbeidspraksis i Europa.

Med høykvalitetsundervisning i små grupper står hver individuelle student ved UEA i fokus og får utvikle sine kunnskaper, ferdigheter og arbeidsevner i et banebrytende miljø med fokus på forskning.

CareerCentral ved UEA tilbyr praksisplasser, veiledning, frivillig arbeid, deltidsarbeid og støtte til studentbedrifter som forberedelse til livet etter fullført utdanning. De hjelper studentene inntil 5 år etter avgangsfesten, og er et uvurderlig hjelpetilbud når man søker jobb etter utdanningen.

Studentintervju - Guro Skei (20) studerer International Development with Social Anthropology and Politics i England
Det å studere i England er mye mer sosialt, og man blir mer sammensveiset, forteller Guro om hvorfor det er lurt for nordmenn å studere noen år i utlandet.
LES HELE INTERVJUET HER

Les mer om University of East Anglia
Drama
3
Pedagogikk
2
Kjemi
4
Ingeniørfag
5
Språkfag
7
Sykepleie
5
Økonomi
21
Lærerfag
2
Sosiologi
2
Ledelse
15
Fysioterapi
1
Matematikk
6
Fysikk
3
Kommunikasjon
5
Film og TV
5
Journalistikk
1
Internasjonale studier
12
Markedsføring
3
Regnskap
4
Logistikk
1
Ergoterapi
1
Litteratur
18
Kultur
4
Psykologi
5
Samfunsfag
10
Sosialt arbeid - Sosionom
1
Statsvitenskap
2
Idrett
1
Utviklingsstudier
4
Kunst
9
Filosofi
7
IT
8
Geologi
2
Medisin
5
Entreprenørskap
1
Forretningsutvikling
4
Innovasjon
1
Farmasi
2
Finans
10
Kreative studier
1
Biologi
8
Helsefag
15
HR
1
Historie
18
Folkehelse
1
,,
UEA is ranked in the top one per cent of universities in the world
Kontaktperson for norske søkere

Bradley Farrow

If you want to apply, its easiest to fill in your contact details the interest form (just write that you want to apply under Your questions, and I will contact you directly). I am here to provide Norwegian students with information about admission requirements and deadlines, school fees, student life, accommodation etc. Looking forward to hearing from you.
Klikk her for mer informasjon
Få hjelp til søknadsprosessen!
Skolen tilbyr personlig oppfølging

Studiemuligheter hos University of East Anglia

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Videoer

Adresse

Norwich Research Park, Norwich NR4 7TJ, UK

Annonser:

 
MEDIER OG KOMMUNIKASJON
 
DESIGN OG TEKNOLOGI
 
HELSE OG MEDISINSKE FAG
 
MARKEDSFØRING OG SALGSLEDELSE
 
HR OG LEDELSE
 
KREATIVITET OG INNOVASJON
 
REISELIV- OG HOTELLEDELSE
 
MASTER MARKEDSFØRINGSLEDELSE
 
BACHELOR HR OG PERSONALLEDELSE
 
NETTSTUDIER
 
STUDIER SOM FÅR DEG
RETT I JOBB
 
MASTER LEDELSE
 
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG MERKEVARELEDELSE
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG SALGSLEDELSE
 
BACHELOR ØKONOMI
OG LEDELSE
 
BACHELOR INNKJØPSLEDELSE
 
 
ETTER- OG VIDEREUTDANNING
 
 
BACHELOR KREATIVITET, INNOVASJON
OG FORRETNINGSUTVIKLING
 
MOTE
 
 
INGENIØR
 
 
IT-UTDANNINGER
 
 
DESIGNSTUDIER - FAGSKOLE
 
 
ØKONOMI, LEDELSE OG INNOVASJON
 
 
ANVENDT PSYKOLOGI -
OSLO ELLER NETTSTUDIER
 
LÆRERUTDANNINGER
 Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor film, TV og kultur.

Har du lyst til å jobbe med mennesker? Det er et stadig økende behov for kompetanse innen ulike helse- og sosialfaglige retninger. Hos oss har du mange muligheter for å finne det studiet som passer for akkurat deg.

Våre studier innen idrett er rettet mot bevegelse, opplevelse, helse og ledelse.
Studiene er på individ- og samfunnsnivå, noe som gjør at du kan jobbe som f.eks. trener, leder og lærer.

Vil du lage musikk, lære bort musikk eller jobbe i musikkbransjen har vi studiene for deg.

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor animasjon og spill.

Det moderne arbeids- og samfunnsliv er i konstant endring. En utdanning innen økonomi, ledelse, innovasjon og reiseliv gir deg et fundament for å forstå og mestre vår nye hverdag.

Lærerutdanningene i Hamar er forskningsbaserte, yrkesrettede og praksisnære. Vi har sterke fagmiljøer som fokuserer på å skape en bedre skole- og barnehagehverdag for barn, ungdom, foreldre og ansatte.

Språk og litteratur er en viktig del av hverdagen vår. Språket er en del av kulturen og personligheten til hver av oss. Språkets oppbygning og utvikling, litterære tekster fra fortid og nåtid og hvordan den teknologiske utvikling preger både språk, litteratur og kultur er spennende å se nærmere på.

LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER


TREIDER FAGSKOLER
Teider Fagskoler tilbyr praktiske og direkte jobbkvalifiserende utdanninger innenfor ulike bransjer og funksjoner. Fulltidsstudiene går over ett eller to semestre på dagtid. Vi tilbyr også deltidsutdanninger på kveldstid, to kvelder per uke, over to semestre. Undervisningen foregår i klasserom. Dette sikrer god støtte og oppfølging gjennom studieåret.
LES MER OM SKOLEN

BJØRKNES HØYSKOLE
Vi tilbyr spennende høgskoleprogrammer innen bla. medisin, ernæring og helsefag. Vi tilbyr høgskolestudier innen helse- og samfunnsvitenskap i Oslo og på nett, i tillegg til studier i Sentral-Europa, Australia og USA.
LES MER OM SKOLEN

AMERICAN COLLEGE OF NORWAY
Begynn på bachelorgraden din i Norge, og fullfør i USA! Studiet ved ACN gir deg et faglig og sosialt fundament som er gull verdt når du skal studere i USA. En amerikansk bachelorgrad består av fire år. Som ACN-student tar du det første året i Norge, og de resterende ved et universitet i USA.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN KRISTIANIA
Bli attraktiv i morgendagens arbeidsmarked! Høyskolen Kristianias utdanningstilbud strekker seg fra fagskole- og bachelorstudier til mastergradsnivå innen:
Markedsføring og salgsledelse - Helse og medisinske fag - Design og teknologi - HR og ledelse - Reiseliv- og hotelledelse - Medier og kommunikasjon - Kreativitet og innovasjon.
LES MER OM SKOLEN

HØGSKOLEN I INNLANDET
HIHM+HIL=ENDA BEDRE SAMMEN. Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer er fra 1.1.2017 sammenslått til Høgskolen i Innlandet. Den nye høgskolen har 105 studier fordelt på 15 fagområder, over 13000 studenter og over 950 ansatte.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN I MOLDE
Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Høgskolen i Molde har en visjon om å være en annerledes og bedre utdanningsinstitusjon!
LES MER OM SKOLEN