UNIVERSITY OF ESSEX

(Universitet)

University of Essex er 50 år, og ble opprettet for den moderne tidsalder; et sted hvor studentene kunne leve, lære og gjøre en reell forskjell for samfunnet de levde i, et universitet som var "friere, dristig, mer eksperimentelle". Vi fortsetter å utfordre konvensjonen gjennom vår banebrytende forskning, våre arrangementer på campus, og våre studentbevegelser.

Hvorfor studere ved skolen?

- Rangert blant topp 10 universiteteter for forskning i Storbritannia
- Rangert blant topp 30 i verden for universiteter under 50 år (i 2014)
- Rangert som nummer to i Storbritannia for studentenes tilfredshet (NSS 2013)
- Essex studentforening blant de beste i Storbritannia - en av de med flest klubber og foreninger per student i Storbritannia
- Gratis sport! Topp moderne idrettsanlegg og ingen medlemskontingent!
- Vinner av Times Higher Education Award for enestående støtte for studenter .
- Paris, Roma eller bare dra hjem for helgen? Fantastiske transportforbindelser, 50 minutter fra London med tog. Lokale flyplasser med budsjettetoperatører til Norge .
- Topp 10 i Storbritannia for studentboliger. Garantier for alle internasjonale studenter!
- Språkopplæring for alle gratis. Studere et nytt språk sammen med graden din gratis!
- Go, go, utland. Studere i utlandet blant verdens universiteter med ingen skolepenger!
- 91,9 prosent av internasjonale avgangsstudenter i arbeid eller videre studier innen seks måneder (Dlhe 2012)
- Frontrunner ordningen - over 300 lønnede arbeidplasser på høyt nivå på universiteteter
- Fantastisk ekskursjoner til utlandet, inkludert Italia, USA og Indonesia
helt fri for kostnader

Om byen

Vi har tre studiesteder: det gamle campus i byen Colchester, det nye campus i byen Southend-on-Sea og East 15 drama og filmskole i London .

Colchester er Storbritannias eldste by med arkitektur som spenner over årtusener ; fra den eldste , Colchester slott på 2000 år gamle , opp til den postmoderne design av samtidskunst Visual Arts Centre av Rafael Vinoly . Det er to teatre, et kunstsenter med levende musikk , komedie og performancekunst , en årlig internasjonal filmfestival , musikk og mat festivaler gjennom hele året , en National League cricket lag , flerkino , gode shoppingmuligheter med store navn og uavhengige butikker, som samt massevis av barer, restauranter og nattklubber . Colchester er 50 minutter med tog til London for alle Londons fotballklubbene Arsenal , Tottenham , Chelsea , West Ham etc.

Vår Southend Campus tilbyr state -of -the -art fasiliteter i et pulserende og vennlig kystbyen . Kjærlig kjent som " Londons lekeplass" , er Southend den ideelle student beliggenhet med syv miles av vakre kystlinje du kan seile , kiting , eller sykle langs kysten eller spasere til slutten av verdens lengste glede brygge . Seaside attraksjoner som Adventure Island og den berømte Rossi isbar låne autentiske britiske ferie karakter . Det er en blomstrende levende musikkscene og en sterk kunstscene, med to teatrene , mange kunstgallerier , og mange festivaler gjennom hele året . Det finnes barer og klubber og over 300 steder å spise ute . London er bare 50 minutter unna , mens Southend Airport ligger bare tre miles fra campus .

E15 Acting School , Loughton campus i London er spesialist skuespill og filmproduksjon skole med et unikt fellesskap følelse . Liten størrelse , og ligger i en vakker 19. århundre herregård og hager skolen har lansert karrieren til mange kjente skuespillere og filmskapere inkludert David Yates direktør i Harry Potter-serien .
 
Internasjonale studenter

Essex er blant de mest internasjonalt mangfoldig universiteter i Storbritannia med studenter fra over 130 land. Du kan delta i Nordic Society og bli med de fra andre land også. Vi er best SU i Storbritannia for internasjonal studentrepresentasjon i henhold til Norsk Studentunion Award 2012 og tilbyr fremragende student støtte.

Hvordan søke?

Skal du studere bachelor søker du gjennom UCAS, og Essex har koden E70

Skal du studere master, gjelder det å bruke det elektroniske skjemaet

Send også utskrift av dine karakterer, en akademisk referanse, motivasjonsbrev og / eller CV . Vi kan akseptere VVO grad 4 i engelsk som bevis på engelsk både for bachelor og master. Studenter som har studert i engelskspråklige land kan bli fritatt fra språktest kravet.

Slik blir du tatt i mot.

Du vil bli godt tatt i mot som ny student hos oss. Innrykksuken er spekket med arrangementer som har til hensikt å gjøre deg kjent med skolen og dine medelever. 

Kostnader og stipender

Essex avgifter og levekostnaderer er konkurransedyktig priset med levekostnader fra £ 6780 til £ 8800 inkludert overnatting. Essex er også på tilleggslisten over britiske universiteter godkjent for ekstra støtte fra Lånekassen. Dette betyr 100 % av dine kostnader dekkes . Vi har også en lojalitetsrabatt til de som har tatt en bachelor hos oss dersom du ønsker å ta en master. Dette kan være opp til 33 % av din skolepenger.

Vi har også en rabatt til de som tar ett år med utveksling hos oss. Studenter som tar et utvekslingsår med oss kan få 10 % av sine første års avgifter på bachelor -eller masternivå .

Les mer om UNIVERSITY OF ESSEX

Studiemuligheter hos UNIVERSITY OF ESSEX

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
FILM OG TV

DESIGN
 
HELSESTUDIER
 
MARKEDSFØRING

HR OG PERSONALLEDELSE
 
TEKNOLOGI / IT
 
HOTELL OG REISELIV

MUSIKK
 
ØKONOMI
 
NETTSTUDIER
 
PSYKOLOGI
 
KOMMUNIKASJON OG PR
 
MASTERSTUDIER
 
LEDELSE OG ADMINISTRASJON
 
INTERIØR
 
MOTE
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO

LOGISTIKK
 
FRILUFTSGUIDE AKTIVITET
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT
 
SPILL
 
SKUESPILL OG DANS
 
FYSISK AKTIVITET
 
PEDAGOGIKK
 
BÆREKRAFT
 
AUTORISERT REGNSKAPSFØRER
 
HELSE- OG IDRETTSLEDELSE

Usikker på hva du skal studere?

Velg en utdanning som utfordrer! Men hva skal du velge? Ta Høyskolen Kristiania sin interessestest og finn ut hvilken utfordring som passer for deg.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer for deg? Det kan vi i Høyskolen Kristiania hjelpe deg med å finne ut av!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNINGFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø.

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen Kristiania


Stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høyskolen Kristiania


Ta en bachelor, master eller årsstudium i Oslo, Bergen eller på nett. Vi har studier innen markedsføring, økonomi, ledelse, HR, hotell/reiseliv, kommunikasjon/PR, teknologi/IT, design, film/TV, lyd, musikk, dans, skuespill, helse psykologi og pedagogikk.

GÅ TIL HJEMMESIDENBilder Nordic


VI TILBYR I DAG SYV PRAKTISKE OG YRKESRETTEDE UTDANNINGER:

Toårig Fotografutdanning, Grunnutdanning i Fotografi, Foto2, Visuell innholdsprodusent for nye medier og Grunnutdanning i film.

SoFI - School of Fashion Idustry


VÅRE UTDANNINGER:

Motedesign, Moteindustri, Motekonsulent, Motekommunikasjon, Interiør og Retail design.

Gå til hjemmesiden

Gå til hjemmesidenNorsk Friluftsfagskole


Gjør friluftsinteressen til ditt yrke - Bli friluftsguide!
Dette er studiet for deg som er en aktiv utøver av friluftsliv på fritiden, og som brenner for skikjøring, sykling, padling eller andre aktiviteter i naturen.

SoFI - School of Fashion Idustry


VÅRE UTDANNINGER:

Motedesign, Moteindustri, Motekonsulent, Motekommunikasjon, Interiør og Retail design.

Gå til hjemmesiden

Gå til hjemmesiden