UNIVERSITY OF ESSEX

(Universitet)

University of Essex er 50 år, og ble opprettet for den moderne tidsalder; et sted hvor studentene kunne leve, lære og gjøre en reell forskjell for samfunnet de levde i, et universitet som var "friere, dristig, mer eksperimentelle". Vi fortsetter å utfordre konvensjonen gjennom vår banebrytende forskning, våre arrangementer på campus, og våre studentbevegelser.

Hvorfor studere ved skolen?

- Rangert blant topp 10 universiteteter for forskning i Storbritannia
- Rangert blant topp 30 i verden for universiteter under 50 år (i 2014)
- Rangert som nummer to i Storbritannia for studentenes tilfredshet (NSS 2013)
- Essex studentforening blant de beste i Storbritannia - en av de med flest klubber og foreninger per student i Storbritannia
- Gratis sport! Topp moderne idrettsanlegg og ingen medlemskontingent!
- Vinner av Times Higher Education Award for enestående støtte for studenter .
- Paris, Roma eller bare dra hjem for helgen? Fantastiske transportforbindelser, 50 minutter fra London med tog. Lokale flyplasser med budsjettetoperatører til Norge .
- Topp 10 i Storbritannia for studentboliger. Garantier for alle internasjonale studenter!
- Språkopplæring for alle gratis. Studere et nytt språk sammen med graden din gratis!
- Go, go, utland. Studere i utlandet blant verdens universiteter med ingen skolepenger!
- 91,9 prosent av internasjonale avgangsstudenter i arbeid eller videre studier innen seks måneder (Dlhe 2012)
- Frontrunner ordningen - over 300 lønnede arbeidplasser på høyt nivå på universiteteter
- Fantastisk ekskursjoner til utlandet, inkludert Italia, USA og Indonesia
helt fri for kostnader

Om byen

Vi har tre studiesteder: det gamle campus i byen Colchester, det nye campus i byen Southend-on-Sea og East 15 drama og filmskole i London .

Colchester er Storbritannias eldste by med arkitektur som spenner over årtusener ; fra den eldste , Colchester slott på 2000 år gamle , opp til den postmoderne design av samtidskunst Visual Arts Centre av Rafael Vinoly . Det er to teatre, et kunstsenter med levende musikk , komedie og performancekunst , en årlig internasjonal filmfestival , musikk og mat festivaler gjennom hele året , en National League cricket lag , flerkino , gode shoppingmuligheter med store navn og uavhengige butikker, som samt massevis av barer, restauranter og nattklubber . Colchester er 50 minutter med tog til London for alle Londons fotballklubbene Arsenal , Tottenham , Chelsea , West Ham etc.

Vår Southend Campus tilbyr state -of -the -art fasiliteter i et pulserende og vennlig kystbyen . Kjærlig kjent som " Londons lekeplass" , er Southend den ideelle student beliggenhet med syv miles av vakre kystlinje du kan seile , kiting , eller sykle langs kysten eller spasere til slutten av verdens lengste glede brygge . Seaside attraksjoner som Adventure Island og den berømte Rossi isbar låne autentiske britiske ferie karakter . Det er en blomstrende levende musikkscene og en sterk kunstscene, med to teatrene , mange kunstgallerier , og mange festivaler gjennom hele året . Det finnes barer og klubber og over 300 steder å spise ute . London er bare 50 minutter unna , mens Southend Airport ligger bare tre miles fra campus .

E15 Acting School , Loughton campus i London er spesialist skuespill og filmproduksjon skole med et unikt fellesskap følelse . Liten størrelse , og ligger i en vakker 19. århundre herregård og hager skolen har lansert karrieren til mange kjente skuespillere og filmskapere inkludert David Yates direktør i Harry Potter-serien .
 
Internasjonale studenter

Essex er blant de mest internasjonalt mangfoldig universiteter i Storbritannia med studenter fra over 130 land. Du kan delta i Nordic Society og bli med de fra andre land også. Vi er best SU i Storbritannia for internasjonal studentrepresentasjon i henhold til Norsk Studentunion Award 2012 og tilbyr fremragende student støtte.

Hvordan søke?

Skal du studere bachelor søker du gjennom UCAS, og Essex har koden E70

Skal du studere master, gjelder det å bruke det elektroniske skjemaet

Send også utskrift av dine karakterer, en akademisk referanse, motivasjonsbrev og / eller CV . Vi kan akseptere VVO grad 4 i engelsk som bevis på engelsk både for bachelor og master. Studenter som har studert i engelskspråklige land kan bli fritatt fra språktest kravet.

Slik blir du tatt i mot.

Du vil bli godt tatt i mot som ny student hos oss. Innrykksuken er spekket med arrangementer som har til hensikt å gjøre deg kjent med skolen og dine medelever. 

Kostnader og stipender

Essex avgifter og levekostnaderer er konkurransedyktig priset med levekostnader fra £ 6780 til £ 8800 inkludert overnatting. Essex er også på tilleggslisten over britiske universiteter godkjent for ekstra støtte fra Lånekassen. Dette betyr 100 % av dine kostnader dekkes . Vi har også en lojalitetsrabatt til de som har tatt en bachelor hos oss dersom du ønsker å ta en master. Dette kan være opp til 33 % av din skolepenger.

Vi har også en rabatt til de som tar ett år med utveksling hos oss. Studenter som tar et utvekslingsår med oss kan få 10 % av sine første års avgifter på bachelor -eller masternivå .

Les mer om UNIVERSITY OF ESSEX

Studiemuligheter hos UNIVERSITY OF ESSEX

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
KUNST OG DESIGN

TEKNOLOGI OG INNOVASJON
 
HELSE OG PSYKOLOGI
 
HR, MARKEDSFØRING OG KOMMUNIKASJON

NETTSTUDIER
 
FORNYBAR ENERGI
 
SYKEPLEIE, SOSIONOM, VERNEPLEIE

MUSIKK
 
ØKONOMI OG BÆREKRAFT
 
LOGISTIKK
 
PSYKOLOGI
 
PEDAGOGIKK
 
MASTERSTUDIER
 
MOTE
 
INTERIØR
 
SPILL
 
IDRETT OG TRENING
 
SKUESPILL OG DANS
 
INNOVASJON
 
FAGSKOLESTUDIER
 
HØYERE YRKESFAGLIG UTDANNING
STED ELLER NETTBASERT
 
NETTSTUDIER FAGSKOLE
 
FOTO
 
FAGSKOLE HELSE- OG OPPVEKSTFAG
STED ELLER NETTBASERT

FAGSKOLE TEKNISKE OG IT-FAG
STED ELLER NETTBASERT

Usikker på hva du skal studere?

Å velge studium kan være vanskelig – det vet vi alt om! Derfor har vi i Kristiania laget en enkel og morsom test, som forhåpentligvis kan peke deg i riktig retning.

Bestill gratis studieveiledning

Er du usikker på hva du vil bli og hvilket studium som passer best for deg? Vi i Kristiania hjelper deg gjerne!

TA TESTEN HER

BESTILL STUDIEVELEDNING


VID


Drømmer du om en utdannelse hvor du kan jobbe med mennesker, og hvor både faglig kunnskap og evnen til å forstå og samhandle med andre står sentralt? VID vitenskapelig høgskole er en av landets eldste og største private høgskoler. Se våre studier innen:

SykepleieSosialfag Helsefag Sosial bærekraft | Familieterapi Ledelse Barnevern Teologi og religion |

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høgskolen i Østfold


Høgskolen i Østfold har et aktivt og spennende studentmiljø. Studentsamfundet arrangerer quiz, fester og festivaler. Samfundet organiserer også andre aktiviteter, som revy, kos, og studentidrett. Se våre studier innen:

Helse og velferd | Ingeniør | Samfunnsfag og språk | Økonomi, administrasjon og ledelse | Informasjonsteknologi | ØLærerutdanning og pedagogiske fag | Scenekunst

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Kristiania


Kristiania leverer forskning og utdanning på fagskole, bachelor, master og doktorgradsnivå innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Se alle våre studier innen:

Helse og psykologi | HR, markedsføring og kommunikasjon | Kunst og design | Teknologi og innovasjon

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet


NMBU har studiar og forsking som møter dei store globale spørsmåla om miljø, berekraftig utvikling, betre folke- og dyrehelse, klimautfordringar, fornybare energikilder, matproduksjon og areal- og ressursforvalting. Se alle våre studier innen:

Teknologi | Økonomi | Fornybar energi | Radioaktivitet

GÅ TIL HJEMMESIDENFagskolen i Viken


Har du fagbrev og eller arbeidserfaring, og ønsker å øke din kompentanse? Vi har studier på heltid, deltid og nettbaserte studier. Vi har studier innen teknologi, helse, elektro, reiseliv, oppvekst, ledelse, kjemi, BIM, datateknikk, bygg, anlegg og KEM.

SE ALLE VÅRE STUDIER HER

Høgskolen i Molde


Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Se våre studier innen:

Helse og sosialfag | IT | Logistikk | Juss- og samfunnsfag | Sport | Økonomi

GÅ TIL HJEMMESIDENMF vitenskapelig høyskole


Ønsker du deg meningsfull jobb hvor du kan gjøre en forskjell for menneskene eller samfunnet rundt deg? På MF får du spennende studier og en god studietid. Se våre studier innen:

Samfunnsvitenskap | Religionsvitenskap Lektor og skole Teologi og kirke

GÅ TIL HJEMMESIDEN

Høgskolen i Innlandet


I tillegg til studier på bachelor-, master- og doktorgradsnivå har høgskolen et bredt tilbud av årsstudier og kortere kurs som svarer på samfunnet sine behov for livslang læring. Se våre studier innen: 

Bærekraft
Helse og sosialfag | Økonomi Idrett Landbruk Lærer Musikk | Spill | Film og tv Nett Deltid Bachelor | MasterÅrsstudium Videreutdanning |  Se alle studier

GÅ TIL HJEMMESIDEN