UNIVERSITY OF ESSEX

(Universitet)

University of Essex er 50 år, og ble opprettet for den moderne tidsalder; et sted hvor studentene kunne leve, lære og gjøre en reell forskjell for samfunnet de levde i, et universitet som var "friere, dristig, mer eksperimentelle". Vi fortsetter å utfordre konvensjonen gjennom vår banebrytende forskning, våre arrangementer på campus, og våre studentbevegelser.

Hvorfor studere ved skolen?

- Rangert blant topp 10 universiteteter for forskning i Storbritannia
- Rangert blant topp 30 i verden for universiteter under 50 år (i 2014)
- Rangert som nummer to i Storbritannia for studentenes tilfredshet (NSS 2013)
- Essex studentforening blant de beste i Storbritannia - en av de med flest klubber og foreninger per student i Storbritannia
- Gratis sport! Topp moderne idrettsanlegg og ingen medlemskontingent!
- Vinner av Times Higher Education Award for enestående støtte for studenter .
- Paris, Roma eller bare dra hjem for helgen? Fantastiske transportforbindelser, 50 minutter fra London med tog. Lokale flyplasser med budsjettetoperatører til Norge .
- Topp 10 i Storbritannia for studentboliger. Garantier for alle internasjonale studenter!
- Språkopplæring for alle gratis. Studere et nytt språk sammen med graden din gratis!
- Go, go, utland. Studere i utlandet blant verdens universiteter med ingen skolepenger!
- 91,9 prosent av internasjonale avgangsstudenter i arbeid eller videre studier innen seks måneder (Dlhe 2012)
- Frontrunner ordningen - over 300 lønnede arbeidplasser på høyt nivå på universiteteter
- Fantastisk ekskursjoner til utlandet, inkludert Italia, USA og Indonesia
helt fri for kostnader

Om byen

Vi har tre studiesteder: det gamle campus i byen Colchester, det nye campus i byen Southend-on-Sea og East 15 drama og filmskole i London .

Colchester er Storbritannias eldste by med arkitektur som spenner over årtusener ; fra den eldste , Colchester slott på 2000 år gamle , opp til den postmoderne design av samtidskunst Visual Arts Centre av Rafael Vinoly . Det er to teatre, et kunstsenter med levende musikk , komedie og performancekunst , en årlig internasjonal filmfestival , musikk og mat festivaler gjennom hele året , en National League cricket lag , flerkino , gode shoppingmuligheter med store navn og uavhengige butikker, som samt massevis av barer, restauranter og nattklubber . Colchester er 50 minutter med tog til London for alle Londons fotballklubbene Arsenal , Tottenham , Chelsea , West Ham etc.

Vår Southend Campus tilbyr state -of -the -art fasiliteter i et pulserende og vennlig kystbyen . Kjærlig kjent som " Londons lekeplass" , er Southend den ideelle student beliggenhet med syv miles av vakre kystlinje du kan seile , kiting , eller sykle langs kysten eller spasere til slutten av verdens lengste glede brygge . Seaside attraksjoner som Adventure Island og den berømte Rossi isbar låne autentiske britiske ferie karakter . Det er en blomstrende levende musikkscene og en sterk kunstscene, med to teatrene , mange kunstgallerier , og mange festivaler gjennom hele året . Det finnes barer og klubber og over 300 steder å spise ute . London er bare 50 minutter unna , mens Southend Airport ligger bare tre miles fra campus .

E15 Acting School , Loughton campus i London er spesialist skuespill og filmproduksjon skole med et unikt fellesskap følelse . Liten størrelse , og ligger i en vakker 19. århundre herregård og hager skolen har lansert karrieren til mange kjente skuespillere og filmskapere inkludert David Yates direktør i Harry Potter-serien .
 
Internasjonale studenter

Essex er blant de mest internasjonalt mangfoldig universiteter i Storbritannia med studenter fra over 130 land. Du kan delta i Nordic Society og bli med de fra andre land også. Vi er best SU i Storbritannia for internasjonal studentrepresentasjon i henhold til Norsk Studentunion Award 2012 og tilbyr fremragende student støtte.

Hvordan søke?

Skal du studere bachelor søker du gjennom UCAS, og Essex har koden E70

Skal du studere master, gjelder det å bruke det elektroniske skjemaet

Send også utskrift av dine karakterer, en akademisk referanse, motivasjonsbrev og / eller CV . Vi kan akseptere VVO grad 4 i engelsk som bevis på engelsk både for bachelor og master. Studenter som har studert i engelskspråklige land kan bli fritatt fra språktest kravet.

Slik blir du tatt i mot.

Du vil bli godt tatt i mot som ny student hos oss. Innrykksuken er spekket med arrangementer som har til hensikt å gjøre deg kjent med skolen og dine medelever. 

Kostnader og stipender

Essex avgifter og levekostnaderer er konkurransedyktig priset med levekostnader fra £ 6780 til £ 8800 inkludert overnatting. Essex er også på tilleggslisten over britiske universiteter godkjent for ekstra støtte fra Lånekassen. Dette betyr 100 % av dine kostnader dekkes . Vi har også en lojalitetsrabatt til de som har tatt en bachelor hos oss dersom du ønsker å ta en master. Dette kan være opp til 33 % av din skolepenger.

Vi har også en rabatt til de som tar ett år med utveksling hos oss. Studenter som tar et utvekslingsår med oss kan få 10 % av sine første års avgifter på bachelor -eller masternivå .

Les mer om UNIVERSITY OF ESSEX

Studiemuligheter hos UNIVERSITY OF ESSEX

Avansert søk

Interessert i denne skolen?

Bildegalleri

Følg skolen, og få oppdateringer om studiemuligheter!

Opprett en brukerkonto og legg til skolen i dine "skoler av interesse", og vi vil sende deg informasjon om aktuelle studiemuligheter.

  • Opprett din personlige brukerprofil
  • Legg til skolen i dine skoleønsker
  • Vi sender deg oppdateringer om studiemuligheter

Annonser:

 
MEDIER OG KOMMUNIKASJON
 
DESIGN OG TEKNOLOGI
 
HELSE OG MEDISINSKE FAG
 
MARKEDSFØRING OG SALGSLEDELSE
 
HR OG LEDELSE
 
KREATIVITET OG INNOVASJON
 
REISELIV- OG HOTELLEDELSE
 
MASTER MARKEDSFØRINGSLEDELSE
 
BACHELOR HR OG PERSONALLEDELSE
 
NETTSTUDIER
 
STUDIER SOM FÅR DEG
RETT I JOBB
 
MASTER LEDELSE
 
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG MERKEVARELEDELSE
 
BACHELOR MARKEDSFØRING
OG SALGSLEDELSE
 
BACHELOR ØKONOMI
OG LEDELSE
 
BACHELOR INNKJØPSLEDELSE
 
 
ETTER- OG VIDEREUTDANNING
 
 
BACHELOR KREATIVITET, INNOVASJON
OG FORRETNINGSUTVIKLING
 
MOTE
 
 
INGENIØR
 
 
IT-UTDANNINGER
 
 
DESIGNSTUDIER - FAGSKOLE
 
 
ØKONOMI, LEDELSE OG INNOVASJON
 
 
ANVENDT PSYKOLOGI -
OSLO ELLER NETTSTUDIER
 
LÆRERUTDANNINGER
 Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor film, TV og kultur.

Har du lyst til å jobbe med mennesker? Det er et stadig økende behov for kompetanse innen ulike helse- og sosialfaglige retninger. Hos oss har du mange muligheter for å finne det studiet som passer for akkurat deg.

Våre studier innen idrett er rettet mot bevegelse, opplevelse, helse og ledelse.
Studiene er på individ- og samfunnsnivå, noe som gjør at du kan jobbe som f.eks. trener, leder og lærer.

Vil du lage musikk, lære bort musikk eller jobbe i musikkbransjen har vi studiene for deg.

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

Ønsker du å jobbe kreativt eller lede kreative prosjekter og prosesser? Da har vi studiene for deg. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor animasjon og spill.

Det moderne arbeids- og samfunnsliv er i konstant endring. En utdanning innen økonomi, ledelse, innovasjon og reiseliv gir deg et fundament for å forstå og mestre vår nye hverdag.

Lærerutdanningene i Hamar er forskningsbaserte, yrkesrettede og praksisnære. Vi har sterke fagmiljøer som fokuserer på å skape en bedre skole- og barnehagehverdag for barn, ungdom, foreldre og ansatte.

Språk og litteratur er en viktig del av hverdagen vår. Språket er en del av kulturen og personligheten til hver av oss. Språkets oppbygning og utvikling, litterære tekster fra fortid og nåtid og hvordan den teknologiske utvikling preger både språk, litteratur og kultur er spennende å se nærmere på.

LLES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER

LES MER OG SE VÅRE STUDIER


TREIDER FAGSKOLER
Teider Fagskoler tilbyr praktiske og direkte jobbkvalifiserende utdanninger innenfor ulike bransjer og funksjoner. Fulltidsstudiene går over ett eller to semestre på dagtid. Vi tilbyr også deltidsutdanninger på kveldstid, to kvelder per uke, over to semestre. Undervisningen foregår i klasserom. Dette sikrer god støtte og oppfølging gjennom studieåret.
LES MER OM SKOLEN

BJØRKNES HØYSKOLE
Vi tilbyr spennende høgskoleprogrammer innen bla. medisin, ernæring og helsefag. Vi tilbyr høgskolestudier innen helse- og samfunnsvitenskap i Oslo og på nett, i tillegg til studier i Sentral-Europa, Australia og USA.
LES MER OM SKOLEN

AMERICAN COLLEGE OF NORWAY
Begynn på bachelorgraden din i Norge, og fullfør i USA! Studiet ved ACN gir deg et faglig og sosialt fundament som er gull verdt når du skal studere i USA. En amerikansk bachelorgrad består av fire år. Som ACN-student tar du det første året i Norge, og de resterende ved et universitet i USA.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN KRISTIANIA
Bli attraktiv i morgendagens arbeidsmarked! Høyskolen Kristianias utdanningstilbud strekker seg fra fagskole- og bachelorstudier til mastergradsnivå innen:
Markedsføring og salgsledelse - Helse og medisinske fag - Design og teknologi - HR og ledelse - Reiseliv- og hotelledelse - Medier og kommunikasjon - Kreativitet og innovasjon.
LES MER OM SKOLEN

HØGSKOLEN I INNLANDET
HIHM+HIL=ENDA BEDRE SAMMEN. Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer er fra 1.1.2017 sammenslått til Høgskolen i Innlandet. Den nye høgskolen har 105 studier fordelt på 15 fagområder, over 13000 studenter og over 950 ansatte.
LES MER OM SKOLEN

HØYSKOLEN I MOLDE
Høgskolen i Molde skal være en møteplass for kunnskapsbygging, der studenter og forskere skal kunne få utvikle sitt talent og sine faglige interesser i et åpent og attraktivt miljø. Høgskolen i Molde har en visjon om å være en annerledes og bedre utdanningsinstitusjon!
LES MER OM SKOLEN